RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 11 شهریور ۱۳۹۲۱۱:۰۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: تنهایی یعنی اگه هزار بار هم از اول تا آخر لیست شماره های موبایلت رو نگاه کنی،
نتونی یک نفر رو پیدا کنی که باهاش درد دل کنی...
خوشبختی یعنی
جایی هست، آدم هایی هستند
که می توان آرام در گوششان زمزمه کرد، تنهایم
من خوشبختم
و تو تنهایی
بیا قسمت کنیم دارایی مان را
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 12 شهریور ۱۳۹۲۱۲:۱۰ ق.ظ
آقا فرداد تو این تاپیک
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فرمودند برای سه سال به بالا
و از اونجایی که ما هنوز یک سال و نیمه هستیم نمیشه ارسال بگذاریم
دلم خواست من هم بگم از اینکه معلم شدم و خداروشکر به آرزوی دیرینم رسیدم .
حتی اگر دکترا هم بگیرم ( که صد در صد باید درخواب ببینم ) همین کار رو ادامه میدم .
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 12 شهریور ۱۳۹۲۱۲:۴۳ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: تنهایی یعنی اگه هزار بار هم از اول تا آخر لیست شماره های موبایلت رو نگاه کنی،
نتونی یک نفر رو پیدا کنی که باهاش درد دل کنی...
آخ گفتینااا ،وقتی که خیلی خیلی دلت گرفته باشه اون لحظه واقعا خیلی سخته،ولی خوبه که خداهست باهاش حرف میزنی دلت اروم میشه
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 12 شهریور ۱۳۹۲۱۰:۱۵ ق.ظ
میلاد امام رضا(ع) نزدیکه
انشالا تشریف بیارید این تصویر رو چند جای حرم می تونید ببینید.
گفتم حالا که بعد سالی گذارم به این تاپیک افتاده، یه پست بزنیم یه چند تا مشتری برای امام رضا جور بشه. من گفتم هر کی بیاد مشهد ازش شیرینی میگیرم؟!! کی؟ کجا گفتم؟
شما تشریف بیارید ما در خدمتیم و با شیرینی پذیرایی خواهیم کرد.
این دعوتنامه از طرف مشهدی ها برای تمام آدم های اهل دل ایران.
البته اخیرا می بینم که زائرین گله و شکایت دارند مخصوصا از برخی بازاری ها. خب همه که مثل هم نیستند، و اغلب مغازه های اطراف حرم هستند که همه چی رو دولا پهنا حساب می کنند با مشتری، اونم از نوع زائرش زعفران کلی هم خواستید بخرید حتما تک تک بسته ها رو چک کنید، خالی نباشه سرتون کلاه بره.
منتظرتون هستیم.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۲ شهریور ۱۳۹۲۱۰:۲۰ ق.ظ
دلم بازم برای امام رضا تنگ شد ان شالله قسمت همه اونهای بشه که این اواخر نرفتند و یا کلا نرفتند و خیلی ارزو دارند که برن و اونهایی که حسابی دلشون واسه امام رضا تنگ شده. بقیه رو هم دعا کنند
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۲ شهریور ۱۳۹۲۱۱:۵۰ ق.ظ
پیامبر خدا(ص) میفرمایند: " بر هر مسلمانی است که هر روز صدقه بدهد. عرض شد: چه کسی توان این کار را دارد؟ حضرت فرمود: برداشتن چیزهای آسیب رسان از سر راه، صدقه است؛ نشان دادن راه به دیگری، صدقه است، عیادت از بیمار، صدقه است، امر به معروف، صدقه است، نهی از منکر، صدقه است و جواب سلام را دادن، صدقه است ۲".
آن حضرت در جایی دیگر خودداری از بدی، را صدقه میدانند و میفرمایند: "هر کار نیکی، صدقه است۳".
پیامبر خدا(ص) همچنین فرمودند: "زبانت را نگهدار؛ زیرا این کار صدقهای است که برای خودت میدهی۴".
امام صادق(ع) نیز در تشریح ویژگی صدقهای که مورد رضایت خداوند است میفرمایند: "صدقهای که خدا آن را دوست دارد عبارت است از: اصلاح میان مردم، هرگاه رابطه شان تیره شد و نزدیک کردن آنها به یکدیگر، هرگاه از هم دور شدند۵".
ایشان همچنین میفرمایند: "فهماندن سخن به ناشنوا، بی آن که از این کار به ستوه آیی، صدقهای گواراست۶".
خبرگزاری ایسنا
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kati - 12 شهریور ۱۳۹۲۱۱:۵۳ ق.ظ
خیلــــــــــــــــی بده ادم آرزو کنه که یه روزایی از زندگیش فقط زودتر بگذره و تموم شه
از این ارزو اصلا خوشم نمیاد ولی ......
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nina69 - 12 شهریور ۱۳۹۲۱۲:۱۳ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: خیلــــــــــــــــی بده ادم آرزو کنه که یه روزایی از زندگیش فقط زودتر بگذره و تموم شه
از این ارزو اصلا خوشم نمیاد ولی ......
\سعی کن با دید مثبت به این روزا نگاه کنی
اینجوری زودتر میگذره
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Mehrdad7soft - 12 شهریور ۱۳۹۲۱۲:۱۷ ب.ظ
الان دلم تنگ نــــــــــــی شرمنده
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 12 شهریور ۱۳۹۲۱۲:۲۷ ب.ظ
دل به دلم که ندادی، پا به پایم که نیامدی، دست در دستم که نگذاشتی
سر به سرم دیگر نگذار که قولش را به بیابان داده ام...
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - simorghsimorgh - 12 شهریور ۱۳۹۲۱۲:۳۹ ب.ظ
اون اوایلی که با اینترنت آشنا شده بودین شما ها اینطوری نبودین؟
با دیدن عکس متحرک یا متن متحرک فکر نمی کردین که اینترنت یه چیزیه که مثل آب رودخونه جریان داره ؟
مثلا فکر نمی کردین که اگه اتصال قطع بشه، دیگه تصاویر و متن ها از حرکت می ایستن ؟
جالب بود نه ؟
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 12 شهریور ۱۳۹۲۱۲:۵۳ ب.ظ
یادم باشد حرفی نزنم که به کسی بر بخورد
نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد
راهی نروم که بیراه باشد
خطی ننویسم که آزار دهد کسی را…
یادم باشد که روز و روزگار خوش است!
همه چیزروبه راه و بر وفق مراد است و خوب...
تنها دل ما دل نیست…
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - banafshe - 12 شهریور ۱۳۹۲۰۳:۳۹ ب.ظ
سرزد به دل دوباره غم کودکانه ای
آهسته می تراود از این غم ترانه ای
باران شبیه کودکی ام پشت شیشه هاست
دارم هوای گریه خدایا بهانه ای!
قیصر امین پور
اولین باره که این شعر قیصر رو دیدم خوشم اومد بخصوص دنبال بهانه بودنش! تا حالا شده دعا کنی و از خدا بهانه برای گریه و باز شدن بغضت بخوای؟ قشنگ بود به دلم نشست
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - atenaa - 12 شهریور ۱۳۹۲۰۵:۵۳ ب.ظ
بعضی ها هم هستند تا بهت زنگ میزنند باید بگی جانم کارت باز کجا گیر منه؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ida_isp - 12 شهریور ۱۳۹۲۰۸:۳۳ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ق.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: این تاپیک همونجوری که ازاسمشم معلومه برای بحث وجدال نیستش بلکه برای اینه هرکی حرف دل خودشا بنویسد.برای خوندن وگوش کردن به حرف دل فقط باید دوتاگوش ودوتاچشم داشت وسکوت کرد باید یادبگیریم به همدیگه احترام بزاریم وهمو زیرسوال نبریم.
هرکسی که یکبار مرگ رو ازنزدیک حس کرد وازش نجات پیداکرد خوب میدونه که این دنیا جز شادی وخوب بودن هیچ چیز دیگرش بدرد نمیخوره پس قدرلحظات را بدونیم و سعی کنیم به دیگران احترام بگذاریم(مهم نیست ازچه رنگی یا چه دینی یا چه کشوری باشن)مهم اینه به همدیگه بخاطر انسان بودنمون احترام بزاریم.
رمزواقعی زندگی این است: هیچ رمزی درکارنیست.
سلام بچه ها کسی از آفتاب خبری نداره؟ مثل اینکه دیگه مانشت نمیاد قبلا همیشه فعال بود بهش پیام هم دادم اما جوابی نداد راستش از این پست یکم نگران شدم "هرکسی که یکبار مرگ رو ازنزدیک حس کرد وازش نجات پیداکرد خوب میدونه که این دنیا جز شادی وخوب بودن هیچ چیز دیگرش بدرد نمیخوره" مشکلی پیش اومده واسش؟! انشالا خوب و خوش باشه یکی از بهترین دوستایی هست که در مانشت پیدا کردم