|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ب.ظ
یادمه بچگی هام وقتی می رفتم مزار سعی می کردم پام رو قبرا نره !
تا رو یکیشون می رفت، جیگرم آتیش می گرفت چشامو می بستم،
تو دلم براش صلوات می فرستادم.چند سال گذشت.....
من بزرگتر .... مرده ها بیشتر....قدیمی ها پوسیده تر ..... جدیدی ها با سنگ شکیل تر.
نمی دونم امروز روی چندتا قبر پام رفت،برای چندتا یادم رفت صلوات بفرستم
اما راستش ، امروز یه چیزی فهمیدم
ما که دلمون نمی اومد حتی روی مرده ها پا بذاریم
این روزها چقدر راحت روی زنده ها و احساسشون پا میزاریم
کاش همون بچه می موندیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - simorghsimorgh - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ)تینا نوشته شده توسط: (22 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ)simorghsimorgh نوشته شده توسط: اوووووووووو أه ..... چه تبریکی !
یکی به منم یاد بده چجوری حروف کشیده میشه
ُُُُُُُسلام دوست عزیز با استفاده از کلید shift+j این کار رو میکنن یعنی مثلا وقتی می خوای بنویسی "تبریک" اگه می خوای حرف "ی" کشیده بشه وقتی نوشتی "تبری" حالا کلید shift+j رو بزن تا حرف "ی" کشیده بشه اینجوری تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
خیـــــــــــــــــــــــلی ممنونم از شما دوست عزیز ایول
حالا میشه بفرمایید توی sms ها چجوری این کارو می کنن ؟ چون یه دفعه برام پیامکی اومده بود و اون موقع بیشتر از محتوای اون پیامک بیشتر ذهنم مشغول این مسئله بود که چجوری این کارو کرده ولی دیگه ازش نپرسیدم .
آخ جـــــــــــــــــــــــــــــــــــون منم یاد گرفتم ... هورا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - تینا - ۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ)simorghsimorgh نوشته شده توسط: خیـــــــــــــــــــــــلی ممنونم از شما دوست عزیز ایول
حالا میشه بفرمایید توی sms ها چجوری این کارو می کنن ؟ چون یه دفعه برام پیامکی اومده بود و اون موقع بیشتر از محتوای اون پیامک بیشتر ذهنم مشغول این مسئله بود که چجوری این کارو کرده ولی دیگه ازش نپرسیدم .
آخ جـــــــــــــــــــــــــــــــــــون منم یاد گرفتم ... هورا
خواهش میکنم راستش با موبایل بلد نیستم. ولی من خودم از این مودم های USB دارم که سیمکارت میخوره بازم مثل بالا خیلی راحت تو اس ام اس ها میشه حروف رو کشیده نوشت .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ ب.ظ
تیم آلمان داره خودشو نشون میده .
خدا کنه بچه هامون دو ست بعدی رو ببرن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ
خیلی حیف شد (((( ورق کاملا برگشت!
با این حال بچه ها خوب بازی کردند. کمی عصبی شده بودند بچه ها. بازم خدا خیرشون بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
یعنی اصلا نفهمیدم شام چی خوردم
سر درد شدم
دفاع رو تورمون خوب کار نکرد
نمیدونم چرا اینقدر الکی امتیاز از دست دادیم !!!
آخه ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ
تبریک می گم به تیم ملی آلمان و خسته نباشید میگم به عزیزان خودمون.
بازی زیبایی بود، آلمان بسیار خوب بازی کرد.
ضمن اینکه این باخت از دوست داشتن غفور از جانب من کم نمیکنه
امشب از نظر پخش مشکلی نبود، و بنظر همه چی خوب میومد، الا صدای گوش خراش مجری برنامه.
به اون عزیزانی که دوربین رو از نزدیک ندیده بودند هم خسته نباشید میگم که بال بال میزند تا بلکه تو شبکه ۳ نشون داده بشوند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kati - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ
خیلی خیلی حیف شد ولی بازم خوبیش این بود که با اختلاف کمی ست ها رو باختیم...
ولی در کل من خیلی نگران مربی المان بودماااا.... اخه المانیا می باختن حرص می خورد ...می بردن حرص می خورد مساوی میشدند بازم.... بیچاره کم مونده بود دیگه سکته کنه
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Masoud05 - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ
بحث مطالب قدیمی شد الان هم بازیه . یه ارسال قدیمی بزارم مال زمانی که با بچه ها داشتیم تست های کنکور آزمایشی رو چک میکردیم ، یادش بخیر . منم داشتم همزمان بازی میدیدم هم تستا رو بررسی میکردم
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: همتون گول خوردید، من لپ تاپم جلو تلویزیون روشن بود هم چک میکردم که تست هایی که زدم درسته( بررسی کلید )و هم فوتبال میدیدم و در کنارش چای و میوه میخوردم با خانواده حرف میزدم و ۱۰۰۰ تا کار دیگه( مغزم n هسته ای هست)
ادامه بحث: جریان از این قراره که من میگم برید درس بخویند بعد خودم تلوزیون مبینم و بازی و میگم گول خوردید چون من هم درس میخونم هم تلویزیون میبینم
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: تنها دلیل من برای نشستن پای این تلویزیون بی خودی صدا و سیما همین مسابقات فوتبال بود، دیگه از فردا بهانه برای TV ندارم، من که قراره ۲ ماه آموزشی را تلویزیون نبینم این یک ماه هم روش .
راستی برج ۱۲ باهم میریم سربازی
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: شما که لالایی بلد بودین پس چرا خوابتون نبرد!!!
منظورم اینه که شما بچهها رو نصیحت کردین اما خودتون تازه هر دو تا بازی رو نشستین دیدین!!!
نصیحت کردن خیلی حال میده، بعدش خودت انجامش ندی!!!
نکته : غیر اسم خودم ، ۲تا اسم کاربری دیگه هم هست که هر دو این بزرگواران اسمشون رو عوض کردن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sellena - 23 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ
خدایا کمکم کن ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 23 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ
بار الها !
شکر نعمتت را چنان به من بیاموز که به سرحد خشنودیت نائل آیم .
آمین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - simorghsimorgh - 23 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
ببخشید دوستان
این مقبولیت که واسه هر عضو نوشته شده چیه ؟ اگه جمع اعتبارای مثبت و منفی پست های هر نفره، پس چرا واسه بعضیا اعشاریه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ)simorghsimorgh نوشته شده توسط: ببخشید دوستان
این مقبولیت که واسه هر عضو نوشته شده چیه ؟ اگه جمع اعتبارای مثبت و منفی پست های هر نفره، پس چرا واسه بعضیا اعشاریه
شاید خوندن این تاپیک خالی از لطف نباشه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - daryat - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ق.ظ
بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: (23 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: یا من بد توضیح میدم یا شما تو یه وادی دیگه هستید.. هویت من سر جاشه منظورم اینه که حرفایی دارم که باید این عنوان پشت اسمم نباشه و من هم این سمت را نداشته باشم تا بتونم بگم. البته بقول شما اصلا" اینها مهم نیستند ولی گاهی این عنوان سنگینی اش روی حرفای ادم موثره.چسبیدن یا نچسبیدن حرفا را کم و زیاد میکنه. گاهی نباید کسی مثل من بعضی حرفا را بزنه. محدودیتهای فضای مجازی هم تاثیر گذاره. مثلا" بنظرم در متن باید در ۵-۶ خط هر چیزی را توضیح داد و حرف را رساند.
خلاصه وقتی بازنشست شدم میام میگم.
منظورتون اینه که ما در دو فضای متفاوت صحبت می کنیم؟ اره همینطوره. خوب من نمی خوام وارد حیطه احساسات شما بشم اما به طور کلی میگم که همین که میگید حرفایی هست که پشت این عنوان نمیشه زد این یعنی عنوانتون خیلی جلوتر از خودتونه و قدرت بیشتری داره.
شاید تا همین حد هم نباید چیزی می گفتم از سر صداقت نوشته شد
چقدر پیچیده و فلسفی اش می کنید شما
در هر مجموعه ای مدیر اونجا بنا به دلایلی مثلا مصلحت جمع در برخی موارد سکوت اختیار میکنه. یا مثلا یه حرفی رو عضوی معمولی بزنه افراد یه برداشت می کنند اگه دقیقا همون حرف رو مدیر بزنه برداشت ها و عکس العمل ها از زمین تا آسمون فرق می کنه و ....
اینا رو کلی گفتم شاید منظور آقای مدیر اصلا این نبوده نباشه. کلا تنها منظوری که رک و صحیح میشه از این قبیل پست هاشون گرفت اینه :بازنشسـتـــــــــــــــــــــــــــــــگی
|