|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - yagmur0022 - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:من تا الان تو دوستام آشنا ها ندیدم دلیل اصلیشون واسه رد خواستگا فقط فقط مسائل مالی شرایط عالی باشه....ممکنه اوناهم بهونه بیارن به دلایلی(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: دونفر کلا اگه واقعا همدیگه رو بخان واقعا تو سخت ترین شرایط هم کنار هم میمونن تا زندگیشون رو بسازن....و واقعا هم میسازنمتاسفانه خونواده دختر خیلی چیزا رو بهونه میکنن هم! البته حرف شما هم درسته نسبتا! همه طرفا میتونن بهونه بیارن ... ولی پسرای زیادی دیدم که عدم ازدواجشون رو بیشتر به شرایط نسبت دادن شما اصلا از خانواده پسرا خبر دارین موقع خواستگاری بیشتر فکر میکنی از مشاوره املاک و آمار گیری اومدن خونت تا خواستگاری |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - yagmur0022 - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۴ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:ایشالله(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: این تاپیک تا الان ۵۳ صفحه رفته جلو، واقعا چند نفرو فرستاده خونه بخت؟من به دلم افتاده تا عید ۹۵ ازدواج میکنم! ایشالا :دی اگه ازدواج کردم به بچه های این فروم شیرینی هم میدم :دی قدمتون که سبکه؟!!!!!نه |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: دقـــــــــــــــــــــــــــیقا ![]() تازه یه سریام هستن که این روزا میگن"فقط زن شاغل میخوایم!" اینو دیگه آدم کجای دلش بذاره؟!
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - nlp@2015 - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:دقیقا! انگار میخوان طرف خرج زندگی رو بده که همش دنبال زن شاغلن.تازه یه عده هم میگن کارمند رسمی و دولتی !(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: منم گفتم در باب شخصیت ایشون همین بس که فرهنگ رانندگی رو بخوبی رعایت میکنه و مثلا موقع رانندگی حتما از راهنما استفاده میکنهخیلی باحال بود : ))))، یورو۵ : )) ..(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: شما اصلا از خانواده پسرا خبر دارین موقع خواستگاری بیشتر فکر میکنی از مشاوره املاک و آمار گیری اومدن خونت تا خواستگاریخییلی ناراحت کنندس ![]() (۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: دقـــــــــــــــــــــــــــیقا (۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۶ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: دقیقا! انگار میخوان طرف خرج زندگی رو بده که همش دنبال زن شاغلن.تازه یه عده هم میگن کارمند رسمی و دولتی !حرف دل من رو گفتیین تازه بعضیام مییگن دختر خونه و ماشین داره....؟............. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۶ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:یه خاطره جالبی یادم اومد(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:دقیقا! انگار میخوان طرف خرج زندگی رو بده که همش دنبال زن شاغلن.تازه یه عده هم میگن کارمند رسمی و دولتی !(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: ![]() یه دوستی داشتم دانشگاه آزاد مامایی میخوند...ترمای آخر که تو بیمارستان هم باید میرفت، بهش پیشنهاد ازدواج میدادن، بعد که میگفت دانشگاه آزاده، اونا میگفتن خب پس هیچی...خداحافظ ![]() چقدر سر این موضوع میخندیدیم به افکار این مردم![]() +ولی خب بنظر من مردی که میگه زن شاغل میخوام، باید کارای خونه و بچه داری هم نصفشو به عهده بگیره...البته زنی که سر کار میره، اینقدر خسته و بی رمق میشه که دیگه نمیتونه وقتی واسه زندگی مشترکش بذاره...یه زندگی ربات گونه رو در پیش خواهند گرفت ![]() (۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: حرف دل من رو گفتیین اوهــوم...و چقدر تلخـــــــــــــــه
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ
صد موعظه کن ولی ز تسلیم نگو از خمس و زکات و ضرب و تقسیم نگو آقا تو بیا ولی فقط با یک شرط... ار آنچه که ما دوست نداریم نگو! |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Behnam - ۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: فعلا که امار بالای تصادفات از رانندگی آقایونهدرصد یا تعداد؟ (۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: +ولی خب بنظر من مردی که میگه زن شاغل میخوام، باید کارای خونه و بچه داری هم نصفشو به عهده بگیره...البته زنی که سر کار میره، اینقدر خسته و بی رمق میشه که دیگه نمیتونه وقتی واسه زندگی مشترکش بذاره...یه زندگی ربات گونه رو در پیش خواهند گرفتپسرایی که دنبال زن شاغل هستند فکر کنم تا حالا مجردی یا توو خوابگاه زندگی نکردند، نمیدونند شب خسته برسی رمق نداری واسه خودت یه املت درست کنی. اگه زن هم به اندازهی مرد کار کنه و خسته کوفته برسه خونه به نظرم زندگی واسه هر دو نفر جهنم میشه، حالا این وسط یه بچه هم باشه که دیگه فبها. به شخصه علت اینکه با کار کردن خانمها "مخالف نیستم" این هست که هم زحمتی که کشیدند درس خوندند و هم استعدادشون هدر نره و الا خودم خونهدار رو ترجیح میدم یا اگه خواست بخواد بیرون از خونه کار کنه هم نظرم مثبته به شرطی که پاره وقت باشه و در کل نباید بیشتر از مرد خسته بشه. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: طرف اگه پخته باشه و سطح فکریش مناسب باشه حرف از این مسائل نمیشه، بحث های خیلی عمیقتری میاد وسط. این حرفتون منو برد به چند سال قبل...یه خواستگار، که فوق لیسانس داشت...فعالیت های اجتماعی زیادی داشت...و بخاطر یکی از فعالیت هاش که خبرنگاری بود، با طیف وسیعی از افکار و عقاید و ... سر و کار داشت و مقاله های زیادی درباره مسایل گوناگون نوشته بود...حداقل از نظر من یه آدم خاص بود...اونم تو اون سن... ولی اولین سوال ایشون از من، درباره "میزان جهیزیه و مهریه" بود! پس همچین به سطح فکری افراد بستگی نداره! این روزا پسرا دنبال اینن که آشو با جاش ببرن! زیبایی، پاکدامنی، خوش اندامی، جهیزیه کامل، خونه، شغل، آشپزی خوب، شوهر داری عالی، و ... رو با هم میخوان...
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - yagmur0022 - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۸ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:دقیقا...خیلی هم تاسف باره(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: طرف اگه پخته باشه و سطح فکریش مناسب باشه حرف از این مسائل نمیشه، بحث های خیلی عمیقتری میاد وسط. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: پسرایی که دنبال زن شاغل هستند فکر کنم تا حالا مجردی یا توو خوابگاه زندگی نکردند، نمیدونند شب خسته برسی رمق نداری واسه خودت یه املت درست کنی. اگه زن هم به اندازهی مرد کار کنه و خسته کوفته برسه خونه به نظرم زندگی واسه هر دو نفر جهنم میشه، حالا این وسط یه بچه هم باشه که دیگه فبها.خب این طرز تفکر درستیه...زن باید خودش تصمیم بگیره که بره سر کار یا نه؟! البته خانوما نباید اینو فراموش کنند، درسته که ما درس خوندیم و چقدر خوبه که بتونیم بریم سرکار و تلاش هامونو بی نتیجه نذاریم، ولی خانوما خیلی زودتر از آقایون شکسته میشن...فک کن هم سرکار بری هم به خونه و زندگی برسی...به سی و دو سه سالگی که برسی، نه زیبایی داری نه اعصاب...ولی مرده چهل سالشه و تازه اول خوشیشه... اونوقته که پای نفر سوم به ماجرا باز میشه
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۹ ب.ظ
ازدواج تو این مملکت دو تا آدم مستقل و شجاع میخواد |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۷ ب.ظ
چقدر سطحی و غیر واقعیه حرفاتون (منظورم پست بالا نیست)! |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - IT.girll - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ
موافقم! حرفایی که انگار واسه سال ۲۰۱۵ نیس واسه ۳۰ سال پیشه! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 08 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۸ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:منم اولین سوالم در مورد مهریه خواهد بود! سوال خوبیه که بفهمی طرف مقابلت دنبال چیه و با خودش چند چنده.اونم توی شرایط امروز جامعه که بر کسی پوشیده نیست...(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: طرف اگه پخته باشه و سطح فکریش مناسب باشه حرف از این مسائل نمیشه، بحث های خیلی عمیقتری میاد وسط. |