|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - m@hboobe - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ
ینی امروز به حدی با این تستهای گراف گسسته قاطی کردم که نمیدونستم چطور خودمو از کتاب جدا کنم ![]() اما خداییش خوندن اون همه نکته فقط با حل تست و اینکه چطور میشه از این همه نکته استفاده کرد قابل فهمه
|
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mohamadi - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ
مانشتی ها از پس همه کار های سخت به بهترین نحو بر میان چون مانشتی هستن بجه ها ما میتونیم................ ![]()
|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - m@hboobe - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ب.ظ
من هنوز خوندن زبانهای برنامه سازی رو به تعویق انداختم ![]() کتاب پرات جعفر نژادو دارم اما اصلا حسش نیست!! به نظرتون با جزوه نورلله (تایپی) شروع کنم بعد مقسمی بخونم ![]() دوتا کارنامه هم دیدم از پارسال کمی به خودم امیدوار شدم ![]() همگی دعا کنیم طراح های سوالات کنکور موقع طرح سوال حالشون خوب باشه ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - esisonic - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ
بر و بچه های درس خون مانشت... یه سری مسائلی واسم پیش اومده که مجبورم یه مدتی مانشت نیام... بایت این غیبت از همیگیتون معذرت می خوام... دل برای همتون تنگ میشه مخصوصا ً Asus و Amir.... سوأل های کنکور جمعه رو هم ظهر جمعه Upload میکنم... ... به امید دیدار... |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - *farnaz* - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ
من به مرحله مرور و تست رسیدم ولی اصلا حسو ندارم احساس میکنم ذهنم خسته ست. به نظرتون برم کتابخونه حل میشه؟ راه حلتون چیه؟ |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - adele_69 - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:(14 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: بچه ها شما نمی دونین شبانه هوش تا چند قبول میشن؟چی می خواستم چی داره میشهههههههههه..... اگه گفته بود که خوب یود این چیزا مشخص نیست |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - araz12 - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ب.ظ
سلام دوستان،من سه روزه هیچی نخوندم.اصلا درس خوندنم نمیاد.لطفا بگین چیکر کنم تا پر انگیزه بشم؟لوفا....لوفا.. کممممممممممممک |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - sheyda - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ
![]() |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - kati - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: من به مرحله مرور و تست رسیدم ولی اصلا حسو ندارم احساس میکنم ذهنم خسته ست. به نظرتون برم کتابخونه حل میشه؟ راه حلتون چیه؟ خوش به حالت فرناز که درس ها رو تمام کردی.ولی من هنوز تمام نکردم. به نظرم ۲ ،۳ روزی رو حتمااااا استراحت کن و اصلا به درس فکر نکن (هر کاری دوس داری بکن...)بعدش اگه بری کتابخونه توی یک محیطی قرار میگیری که نمی تونی کار دیگه ایی به جز درس خوندن بکنی پس مجبور می شی تمرکز کنی و بخونی.اصولا موقع دوره آدم همش تنبلی می کنه و می گه بلدم ولی باید خودش رو تو محیط سختی قرار بده تا نتونه از زیرش در بره.(اینو خودم تو ۵۰ درصد اول تجربه کردم:shy ![]() موفق باشی |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Masoud05 - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: من به مرحله مرور و تست رسیدم ولی اصلا حسو ندارم احساس میکنم ذهنم خسته ست. به نظرتون برم کتابخونه حل میشه؟ راه حلتون چیه؟ اگه واقعا خوندید و درسا تموم شده ، چه خسته باشید و چه نباشید توصیه میکنم یه استراحت خوب به خودتون بدید حالا از ۲ روز تا ۴ روز بسته به میزان خستگی تون و میزان تلاشی که کرده اید چون اگه اینکار نکنی به احتمال زیاد ۱ ماه اخر که سرنوشت سازترین بخش کنکوره همش با خستگی کار میکنی. وقتی خسته ای که نمیشه کار کرد پس استراحت کن . بتونی یه سفر کوچولو بری بد نیست . کتابخونه رفتن هم خوبه اما استراحته واجب تره این ۱ ماه اخر دوستانی که درساشون رو خوندن . از خلاصه هاشون استفاده کنن و تست های مهم رو مرور کنن . در ضمن کنکور ۵ سال اخر رشته مورد نظرشون رو از خودشون آزمون بگیرن . و حتما تست های ۵ سال سایر رشته و گرایش ها رو با دقت بررسی کنن . به امید موفقیت همه دوستان مانشتی
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - maryam.raz - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ق.ظ)younes نوشته شده توسط:خواهش میکنم.میدونم ،منظور من هم شما نبودین.(15 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: پس لابد با این حرفها ما باید بگیم خدا پدر پیام نور رو بیامرزه که مجبورمون کرد هرچی کتاب منبع هست رو پاس کنیم!!سلام دوست عزیز. خیلی ممنون بابت راهنماییتون. در ضمن من منفی ندادم. موفق باشین.
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - anita_66 - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: سلام به همگی... خوش به حالتون با این کتابخونه ی پر ملاتتون... کتابخونه ی ما که وقتی میری، میخوای کتابهای خودتم بهشون هدیه بدی... (۱۴ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ)mis masi نوشته شده توسط: دوستان یالمه درس نخونده دارم با یه پیشنهاد کاریه خوب اگه بودم میرفتم.. بخاطر بیکاری دارم واسه ارشد میخونم. به هر حال اگه به جات بودم رو هوا میزدمش ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Amir V - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بر و بچه های درس خون مانشت...خیلی آقایی اسی عزیز. دل منم همینطور. ایشالا هر موردی که هست زودتر رفع بشه. موفق باشی عزیز. |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - *farnaz* - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ
واقعا ازتون ممنونم بچه ها. ۲-۳ روزیه دارم استراحت میکنم ولی لازمه از فردا دوباره شروع کنم به مرور دقیقتر و تست.خیلی لطف کردید ایشاالله امسال همه اونجایی که واسش تلاش میکنن قبول شن |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - tayebe68 - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط:(15 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:(14 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: بچه ها شما نمی دونین شبانه هوش تا چند قبول میشن؟چی می خواستم چی داره میشهههههههههه..... اگه منظورتون برای سال ۹۲ ست، تا اردیبهشت سال دیگه کسی نمی دونه ولی از روی دفترچه انتخاب رشته پارسال می تونید یک برآورد از ظرفیت ها بدست بیارید |