|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ
خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی...
همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی...
تو دیدی من خطا کردم... دلم گم شد دعا کردم....
کمک کن تا نفس مونده به اغوش تو برگردم...
نمی خوام چتر دنیا رو .. که تو بارون احساسی..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - esisonic - 28 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ
امروز غم و اندوه رو تموم کردم و رفتم سر کار...ولی در کل خیلی بی حوصله ام
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 28 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: امروز غم و اندوه رو تموم کردم و رفتم سر کار...ولی در کل خیلی بی حوصله ام
من نشستم رو اورست دارم کاهو ترشی می خورم.می خواید یه نوک پا بیام پایین تر رو مانشت به شما هم کاهو ترشی بدم که به جای غصه بخورین؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 28 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ
esisonic هروقت پستای تو رو میبینم ناخداگاه چشمم میره طرف وضعیتت!!
منم امروز رفتم آموزشگاهی که قبلا کار می کردم، احتمالا منم دیگه مشغول شم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatima1537 - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ
کارخوبی کردیدآقای esisonic .تنها راه غصه نخوردن اینه که مشغول بشید.حالا هرکاری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nina69 - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
خوش به حال شما اقایون
ههمتون شاغلید
توی این وضعیت بحرانی کاربیشتر ما خانوما تمام دلخوشیمون کنکور بود
پس نتیجه میگیریم خانما بیشتر حقشون قبول شن
شما برید کار کنید ما هم درس بخونیم، :دی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - narges_r - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ق.ظ
شهرهای مانشتی: | تهران | Rialto | تبریز | اصفهان | شیراز
Rialto دیگه کجاست؟!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ق.ظ
خدای من
سکوتم را نبین، دستانی خالی و دلی پر از گناه دارم
آن را پر کن و این را خالی
خدایا
یا نوری بیفکن یا توری
ماهی کوچکت از تاریکی این اقیانوس می ترسد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - svk7 - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: امروز غم و اندوه رو تموم کردم و رفتم سر کار...ولی در کل خیلی بی حوصله ام
حال میکنم با این استاتوس آپدیت کردنت
(۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: آنجا که رویاها به حقیقت می پیوندند...مرا خواهی یافت. ------------------------- وضعیت : در انتظار نتایج
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - esisonic - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: من نشستم رو اورست دارم کاهو ترشی می خورم.می خواید یه نوک پا بیام پایین تر رو مانشت به شما هم کاهو ترشی بدم که به جای غصه بخورین؟
نه مرسی...
خودم که میدونم قبول نمیشم...منتظرم بقیه قبول بشن تا یه شیرینی تپل بزنم تو رگ!! خخخخ
|
وحشتناکترین حادثه - ریحان - ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ب.ظ
سلام بچه ها.بلایی سرم اومده که دیگه توی دنیا بدتر از اون وجود نداره...چقدر عاشق ادامه تحصیل بودم چقدر براش بها دادم...اگه بخوام براتون تعریف کنم تمومی نداره.اما خب همینقدر میگم که دلبندم ۶ ماه قبل به دنیا اومد و بیمارستان و دکترهای نامرد دختر سالمم رو نابود کردن...طاقت ندارم بنویسم که ...اما همینقدر میگم که مشکل مغزی براش بوجود اومد.در اثر کمبود اکسیزن که دکتر نتونسته لوله رو بکنه داخل نای دخترم...و دکترا میگن گلوبال یعنی سراسری اسیب دیده.بینایی و شنوایی وراه رفتن.حرف زدن و هرچی انسان سالم انجام میده گل من .............
اگه ایمانم به خدا نبود خودمو..........
بچه ها....باورتون میشه یکی از امیدواریها و دلخوشیهام توی این شرایط وحشتناک قبول شدن توی دانشگاه شریفه؟ مسخرس؟؟؟؟ اونم برای منی که ساکن شهرستانم.فارغ التحصیل دانشگاهه ازاد...متاهلم...با این دختره........ و البته همسری که میگن فقط شهر خودمون...اما چه کنم ....من از اولم میخواستم درسمو ادامه بدم اما افسوس که همسرم همراهی نکردنو میگفتن معیاراصلی چیزهای دیگست...و حالاهم دنیا باهام سره لج افتاده...چه کنم که دست خودم نیست...آرزویه یه عمرمه...قلبمو به تبش میندازه شبها خوابشو میبینم...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: سلام بچه ها.بلایی سرم اومده که دیگه توی دنیا بدتر از اون وجود نداره...چقدر عاشق ادامه تحصیل بودم چقدر براش بها دادم...اگه بخوام براتون تعریف کنم تمومی نداره.اما خب همینقدر میگم که دلبندم ۶ ماه قبل به دنیا اومد و بیمارستان و .....اگه ایمانم به خدا نبود خودمو..........
واقعا متاسفم براتون ، امیدوارم خدا بهتون اونقدر صبر و قدرت بده تا بالاخره لبخند رو لبتون ( خانوادگی) بشینه.....
«فان مع العسر یسرا،ان مع العسر یسرا»
پس براستی که بعد از هر سختی آسانیست،همانا بعد از هر سختی آسانیست
میبینید؟
خدا دو بار هم تاکید کرده
نکته ای که خیلی قشنگه و کمتر روش توجه میشه اینه که توی این آیه کلمه عسر(سختی) معرفه آمده ولی کلمه یسر(آسانی) نکره
یعنی ما سختیها رو میبینیم و میشناسیم ولی آسانی بعد از اون رو بدون اینکه بشناسیم اتفاق میفته و شاید یه وقتهایی اصلا ما متوجه اون هم نشیم.
انشالله مشکلاتتون حل بشه...آمـــــــــــــــــــــــــــــــــین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alipinoikio - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ب.ظ
بچه ها مگه قرار نبود سازمان سنجش کلید تستارو امروز منتشر کنه! پس چرا خبری نیس
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Potential - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
متأسفم ... برای این جماعتی که خودشون رو پشت نقاب و لقب استاد پنهان کردن!
متأسفم برای این جماعتی که از عدالت حرف میزنند! اما تسلیم چرب زبانی عده ای می شوند!
متأسفم برای کشوری که این شرایط رو داره و اونوقت سهمیه شاگرد اولی رو میذاره!
متأسفم برای خودم که نمی تونم احساستم رو کنترل کنم! نمی تونم به خودم این بی عدالتی ها رو تحمیل کنم!
متأسفم برای استادی که ۳ بار لیست نمرات اولیه رو تغییر میده!
اگه دیر حرفم رو به استاد بگم! همه آرزوهام هیچ میشه! از طرفی میترسم واکنش نشون بدم و اون چیزی رو هم که دارم از دست بدم!
چی کار کنم
خدایا کمکم کن این خشم رو کنترل کنم ):
تا دیروز میخواستم نام کاربری م رو به Potential Scientist تغییر بدم! اما حالا فکر میکنم Potential Failure برام مناسب تره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatima1537 - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: خدایا کمکم کن این خشم رو کنترل کنم ):
هر کاری میکنید بکنید فقط خشمتون رو کنترل کنید.موقع عصبانیت هیچ کار درستی ما انجام نمیدیم.اگر هم حقتون رو خوردند کنترل شده عصبانی بشید!وحقتون رو بگیرید.
|