تالار گفتمان مانشت
به چی فکر می کنی؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

به چی فکر می کنی؟ - Maryam-X - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ

به هدف ها و آرزوهای آیندم...
و نگران از اینکه چه خواهد شد؟؟؟

به چی فکر می کنی؟ - targol - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ق.ظ

به خواب خوبی که دیشب دیدم
به بزرگی و سخاوتمندی آدمی که نمیشناسمش اما گره بزرگی رو از کار من باز کرد
خدایا شکر که سر صبحی خوشحالم کردی

به چی فکر می کنی؟ - fas - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ

به اینکه ادما چرا از صداقت آدمای ساده سو استفاده می کنند در حالی که می تونن دوستای خوبی برای هم باشن
و خیلی چرا های دیگه!!!

به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ

ب خیلی چیزا..

به چی فکر می کنی؟ - barabox - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ

به استرسی که از تموم اطرافیانم بهم وارد میشه بجز مادر عزیزم
به دخالتهای بیجا Sad

RE: به چی فکر می کنی؟ - shayesteNEY - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)solmaz_69 نوشته شده توسط:  به دستهای خالی یه مرد این دم دمای آخر سالی ،به آبروی یه مادر که صورتشو با سیلی سرخ میکنه این دم دمای آخر سالی

به بچه یتیمی که منتظر یکی ببرش خرید عیدSad

چقد این روزا روزای سختیه

خداجونم خودت روزی تک تک آدمارو برسون .... خنده رو لبای همه بنشون Smile
سولماز حرف قشنگی زد . خیلی ها الان امیدشون به خداست و چششون به دست ما
فراموششون نکنیم تو این روزای اخر سالی .
هر چقد در توانمونه بزاریم کنار براشون

به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ق.ظ

یروزی چ رویاو آرزوهای قشنگی داشتم...فکرمیکردم ب حقیقت میپیونده چ خوش خیال و ساده بودم...
گذر زمان بهم خیلی چیزها یاد داد.

به چی فکر می کنی؟ - tabassomesayna - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ

به اینکه ۲/۶ گیگ نت رو میتونم تو یه ماه داشته باشم ؟!
ببین چه چیزایی فکر ادمو درگیر میکنه Smile)

به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:  به اینکه ۲/۶ گیگ نت رو میتونم تو یه ماه داشته باشم ؟!
ببین چه چیزایی فکر ادمو درگیر میکنه Smile)
حالا شما خوبه ۲/۶ گیگه Big Grin من تا دوماه ۶۰۰ مگ رو چطور میتونم نگه داشته باشمBig Grin

RE: به چی فکر می کنی؟ - tabassomesayna - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط:  حالا شما خوبه ۲/۶ گیگه Big Grin من تا دوماه ۶۰۰ مگ رو چطور میتونم نگه داشته باشمBig Grin
اصلآ" حرفشو نزن!من خیلی دووم بیارم با ۶۰۰ مگ دو هفته سTongue
اخر خودمو قانع کردم که یه جوری دووم بیارم با ۲/۶ گیگ.

RE: به چی فکر می کنی؟ - vesta - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:  بچه که بودم یه همسایه داشتیم یه جوجه اردک داشتن که خیلی تحویلش میگرفتن،کلا رژیم غذایی اردک از ادما بهتر بودBig Grin
...
پیشنهاد میکنم بری تو گروه حفظ محیط زیست Big GrinTongue
خیلی خنده دار بود بخش اردکش، خنده ام گرفت ولی ته دلم تو قسمت ماشین کنترلی گفتم : ای ظااااااااااالم Tongue

به چی فکر می کنی؟ - NP-Cσмρℓєтє - ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:  بچه که بودم یه همسایه داشتیم یه جوجه اردک داشتن که خیلی تحویلش میگرفتن،کلا رژیم غذایی اردک از ادما بهتر بودBig Grin
یه روز این همسایه قصد سفر کردن ولی متاسفانه نمیتونستن جوجه اردکرو با خودشون ببرن سفر خلاصه اومدنو مراقبت از اردکرو سپردن به ما Big GrinBig Grinسفارش پشت سفارش که جوجه مغز خیار میخوره پوست خیارو بگیریدو بهش بدید فلان چیزو دوست نداره بمان چیزو با فلان دسر بهش بدیدو از این حرفاUndecided منو داداش جونمم ک عاشق حیوونا CoolCoolخلاصه مغز خیاررو میخوردیم پوستشو میدادیم جوجه اردک، ماکارونی دوست نداشت کاری کردیم ماکارونی بخوره ...Big GrinBig Grin تازه با کش میبستیمش به ماشین کنترلی داداشمم تو حیاط میچرخوندیمش یعنی تمامو کمال براش مایه گذاشتیم CoolCool خلاصه بعد از یه هفته همسایه اومد و ما اردکرو تحویلش دادیم یه هفته گذشتو اردک از فراق ما مردCoolCool

خوابگاه هم که بودم یکی از دوستان همسترشو اورد داد به ما ازش مراقبت کنیم CoolCool اونم سفارش پشت سفارش که همسترم غذای تکراری نمیخوره ،حساس به کثیفی هر روز با شامپو بشورشو از این حرفا، خدایش خیلی مراقب همسترش بودم اصلا هم اذیتش نکردم ولی اونم بعد از این که تحویلش دادم بعد از یه هفته مردCoolCool

الان خواهر جونم رفت سفر آکواریومو شونو سپرده به منCoolCool دارم به این فک میکنم که ماهیاشون تا عید زنده می مونه عایا؟؟؟Big GrinBig GrinCool
دارم به این فک میکنم لنگه ی دوم من تویی Big Grin Big Grin

به چی فکر می کنی؟ - NP-Cσмρℓєтє - ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:  دارم به این فک میکنم لنگه ی دوم من تویی Big Grin Big Grin

Big GrinBig Grin چرا شما هم از این کار میکردی CoolCool

تازه بعد از کنکور کودک درونم گم شده بود الان با این ماهیا پیداش کردمCoolCool

کم و بیش Big Grin

به چی فکر می کنی؟ - tabassomesayna - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ

به این همه Class که سر درنمیارم ازشون Undecided

RE: به چی فکر می کنی؟ - Sadi_gh - 03 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ

فقط به این جمله : Live your dreams

فقط به این جمله : Live your dreams
[attachment=18128]