![]() |
به چی فکر می کنی؟ - نسخهی قابل چاپ |
به چی فکر می کنی؟ - Maryam-X - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ
به هدف ها و آرزوهای آیندم... و نگران از اینکه چه خواهد شد؟؟؟ |
به چی فکر می کنی؟ - targol - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ق.ظ
به خواب خوبی که دیشب دیدم به بزرگی و سخاوتمندی آدمی که نمیشناسمش اما گره بزرگی رو از کار من باز کرد خدایا شکر که سر صبحی خوشحالم کردی |
به چی فکر می کنی؟ - fas - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
به اینکه ادما چرا از صداقت آدمای ساده سو استفاده می کنند در حالی که می تونن دوستای خوبی برای هم باشن و خیلی چرا های دیگه!!! |
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ
ب خیلی چیزا.. |
به چی فکر می کنی؟ - barabox - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
به استرسی که از تموم اطرافیانم بهم وارد میشه بجز مادر عزیزم به دخالتهای بیجا ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - shayesteNEY - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)solmaz_69 نوشته شده توسط: به دستهای خالی یه مرد این دم دمای آخر سالی ،به آبروی یه مادر که صورتشو با سیلی سرخ میکنه این دم دمای آخر سالیسولماز حرف قشنگی زد . خیلی ها الان امیدشون به خداست و چششون به دست ما فراموششون نکنیم تو این روزای اخر سالی . هر چقد در توانمونه بزاریم کنار براشون |
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ق.ظ
یروزی چ رویاو آرزوهای قشنگی داشتم...فکرمیکردم ب حقیقت میپیونده چ خوش خیال و ساده بودم... گذر زمان بهم خیلی چیزها یاد داد. |
به چی فکر می کنی؟ - tabassomesayna - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ
به اینکه ۲/۶ گیگ نت رو میتونم تو یه ماه داشته باشم ؟! ببین چه چیزایی فکر ادمو درگیر میکنه ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: به اینکه ۲/۶ گیگ نت رو میتونم تو یه ماه داشته باشم ؟!حالا شما خوبه ۲/۶ گیگه ![]() ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - tabassomesayna - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: حالا شما خوبه ۲/۶ گیگهاصلآ" حرفشو نزن!من خیلی دووم بیارم با ۶۰۰ مگ دو هفته س ![]() اخر خودمو قانع کردم که یه جوری دووم بیارم با ۲/۶ گیگ. |
RE: به چی فکر می کنی؟ - vesta - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: بچه که بودم یه همسایه داشتیم یه جوجه اردک داشتن که خیلی تحویلش میگرفتن،کلا رژیم غذایی اردک از ادما بهتر بودپیشنهاد میکنم بری تو گروه حفظ محیط زیست ![]() ![]() خیلی خنده دار بود بخش اردکش، خنده ام گرفت ولی ته دلم تو قسمت ماشین کنترلی گفتم : ای ظااااااااااالم ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - NP-Cσмρℓєтє - ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: بچه که بودم یه همسایه داشتیم یه جوجه اردک داشتن که خیلی تحویلش میگرفتن،کلا رژیم غذایی اردک از ادما بهتر بوددارم به این فک میکنم لنگه ی دوم من تویی ![]() ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - NP-Cσмρℓєтє - ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: دارم به این فک میکنم لنگه ی دوم من تویی کم و بیش ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - tabassomesayna - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
به این همه Class که سر درنمیارم ازشون ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - Sadi_gh - 03 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ
فقط به این جمله : Live your dreams فقط به این جمله : Live your dreams [attachment=18128] |