تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Aurora - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط:  تا جایی که من اطلاع دارم ساختمان داده پارسه به صورت جزوه هست و بیرون فروش آزاد نداره،کتابش در دست انتشاره،

بله اطلاع دارم که جزو کتابایی هست که فروش ازاد نداره. دنبال دست دومش بودم ولی نبود.

RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ

(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ق.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:  
(03 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ)zarei1991 نوشته شده توسط:  بجز گسسته که پنج شنبه هستش ساختمان داده کی و از چه مباحثیه؟من هنوز شروع نکردم ولی با آزمونی که دیشب دادم به خودم امیدوار شدم.یه چیزایی یادم بود....
ساختمان داده چهارشنبه ساعت ۱۰ جلسه دوم مبحث اول و مباحثش هم درلینک زیر :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من ساعت ۱۰ رفتم ولی خبری نبود؟؟؟Huh

گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - engeneer_19 - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ

بسم الله
من تازه استارت زدم
با شبکه تنن باوم شروع کردم و دارم میخونم
میخوام در کنارش یا سیستم عامل یا ساختمان داده رو شروع کنم
کدوم رو در کنارش بخونم؟ ساختمان بهتره نه؟چون راحت تره

RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ق.ظ

من که قید کتابای پارسه رو زدم !!!
گیرم نمیاد!! Confused

گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - arshadi5 - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ

سلام بچه ها من از تیر دارم میخونم ولی واسه شبکه مشکل دارم همه بهم گفتن شبکه دکتر حقیقت رو بخونم ولی گیرم نمیاد لطفا راهنماییم کنین که چی جاش بخونم بهتره ممنوونم

RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - maryami - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ

(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ)arshadi5 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها من از تیر دارم میخونم ولی واسه شبکه مشکل دارم همه بهم گفتن شبکه دکتر حقیقت رو بخونم ولی گیرم نمیاد لطفا راهنماییم کنین که چی جاش بخونم بهتره ممنوونم

سلام دوست خوبم شبکه دکتر حقیقت همراه ویسها رو می تونی از اینجا دانلود کنی

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - sarhang - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ

(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ)maryami نوشته شده توسط:  
(05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ)arshadi5 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها من از تیر دارم میخونم ولی واسه شبکه مشکل دارم همه بهم گفتن شبکه دکتر حقیقت رو بخونم ولی گیرم نمیاد لطفا راهنماییم کنین که چی جاش بخونم بهتره ممنوونم

سلام دوست خوبم شبکه دکتر حقیقت همراه ویسها رو می تونی از اینجا دانلود کنی

سلام
این سیستم جدید سایت یادمانه هم داستانی شده!!!!

نه عضویت قبول میکنه و نه لینک ها رو آزاد میکنه؟؟؟!!!

خواهشا اگر کسی عضوه یه دعوتنامه هم برای من بفرسته که بتونم عضو شم

ممنون

گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Mänu - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ ب.ظ

کتاب جدیدش شبکه پارسه خیلی با جزوه های قبلیش فرق داره؟؟؟من جزوه ای که که از مانشت دانلود کردم میخونم

گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - fahime.azad69 - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ ب.ظ

بچه ها من میخوام شروع کنم ولی خیلی بیحالم!!!من که نصف مدارمنطقی مقسمی رو تو۱ساعت میخونم البته بدون تست,حالا چندروزه توهمین فصل اولش موندم!

نمیدونم اگه برم کتابخونه میتونم بهتر بشم یانه!
همش خوابم!صبح-ظهر-شب!

RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ

(۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ)sarhang نوشته شده توسط:  سلام
این سیستم جدید سایت یادمانه هم داستانی شده!!!!

نه عضویت قبول میکنه و نه لینک ها رو آزاد میکنه؟؟؟!!!

خواهشا اگر کسی عضوه یه دعوتنامه هم برای من بفرسته که بتونم عضو شم

ممنون

ایمیلتو بده من عضوت کنم

RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ

(۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ ب.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط:  کتاب جدیدش شبکه پارسه خیلی با جزوه های قبلیش فرق داره؟؟؟من جزوه ای که که از مانشت دانلود کردم میخونم

سوال منم هست !! دوستان خواهشا اگر نکات جدیدی داشت تو سایت بذارین همون قسمت رو!!

RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - white bird - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ

(۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ ب.ظ)fahime.azad69 نوشته شده توسط:  بچه ها من میخوام شروع کنم ولی خیلی بیحالم!!!من که نصف مدارمنطقی مقسمی رو تو۱ساعت میخونم البته بدون تست,حالا چندروزه توهمین فصل اولش موندم!

نمیدونم اگه برم کتابخونه میتونم بهتر بشم یانه!
همش خوابم!صبح-ظهر-شب!

اره اگه میتونی حتما برو کتابخونه
جوش یه جوریه که واقعا دوست داری بخونی
من که خودم خونه باشم اصلا نمی خونم

RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - SaMiRa.e - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ

چاپ جدیدکتاب شبکه پارسه که هنوز نیومده !!

گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - pita - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ

من برای مهندسی نرم افزار می خوام یک مرجع بخونم.
تو تاپیک مهندسی نرم افزار هم پست زدم اما پسنامو نمی بینم!!!

پرسمن هاشمی طبا دو جلدی بخرم یا ویرایش ۷ سالخورده رو؟

نظرتون چیه الان سامرویل بخونم بعد پاییز کتاب پارسه رو بخونم که می گن خلاصه پرسمن هست؟

-------------------------
عزیزان یک کتاب مرجع هم برای هوش و الگوریتم معرفی می کنید. ببخشید اگه جای سوالم اینجا نیست.

گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - sara_sb92 - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ب.ظ

سلام
منم تازه شروع کردم
اگه منابعی که باید بخونیم هم بگید خیلی خوبه
ممنون میشم