دعای وقت افطار هر مانشتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: دعای وقت افطار هر مانشتی - good-wishes - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
خدایا زبانم را در اختیار خودت بگیر گوشم را نیز دستم . . . خدایا همه وجودم را جز در راه بندگی خودت توانا مساز و مرا ببخش که از آنچه به من بخشیدی در راه غیر عبادت تو بهره بردم |
دعای وقت افطار هر مانشتی - azad_ahmadi - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ ب.ظ
الهی من نه آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم، نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی، پشت دیوار نشینم چو گدا برسر راهی کس به غیر تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی، باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی التماس دعا. "امضای یکی از کاربران مانشت هست، بدون اجازه اینجا نوشتم . بجاش براشون آرزوی سلامتی دارم". |
RE: دعای وقت افطار هر مانشتی - simorghsimorgh - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ب.ظ
خدایا به ما سلامتی بده تا هر ماه رمضان ، به شکرانه ی آن روزه بگیریم بار الها به ما توفیق بده به جای اینکه ایراد های دیگران را با "ذره بین" ببینیم ، ایراد های خودمان را با " آینه" ببینیم. |
دعای وقت افطار هر مانشتی - esi - 24 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ
الهی گناهان مارو بر بزرگی خودت ببخش و به راه مستقیم هدایت فرما با آرزوی شفای بیماران و تعجیل در فرج ظهور آقا الهی امیدم به بخشش و رحمت توست |
دعای وقت افطار هر مانشتی - vesta - 14 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ
ماه مبارک رمضان ۹۳ بِسْمِ اللّهِ اَللّهُمَّ لَکَ صُمْنا وَعَلى رِزْقِکَ اَفْطَرْنا فَتَقَبَّلْ مِنّا اِنَّکَ اَنْتَ السَّمیعُ الْعَلیمُ خیلی دلم میخواد همه حاجت روا شن و آدما آرامش داشته باشن و عاقبت به خیر شن و قلب و ذهنم از یاد غیر خدا خالی شه و واقعا بی نصیب از ماه رمضان خارج نشم و پذیرش حمکتهای ندونسته خدا برام راحت شه و اینکه خدا دوسم داره رو درک کنم خدایا شکرت که یکبار دیگه فرصت دادی تا تو ماه رمضان باشم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |