![]() |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - navid-p - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
من پارسال همین وسواس رو داشتم که حتما باید مرجع بخونم و مانو رو خوندم ولی با اینکه خیلی وقت گرفت میتونم بگم چیزی بیشتر از پوران نداشت هر چند بعضی جاها رو بیشتر توضیح داده بود ولی بعضی جاها رو هم پوران واضح تر توضیح داده بود.نظر من اینه که نیاز به کتاب مرجع نیست مگر بعضی جاها برای رفع ابهام |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - یاقوت سرخ - ۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ)سپهر نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: نفرموندید که تستهایی که پاسخ تشریحی نداشتند رو چه می کردید؟ راستش یکی از بزرگترین مشکلاتمن با پوران این بود.این قدر فکر می کردیم تا راه حلش رو بفهمیم برای بعضی از تست ها که خودمون فرمول ساخته بودیم یادته که شهرام؟توی این درس خلاصه برداری نکردیم و معمولا اگر چیزیی می خواستیم یادمون نره بالای کتاب می نوشتیم میشه بگید رتبه شما چند شد؟ ![]() |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - Parva - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ ب.ظ
آقای شهرام شریف نیا رتبه ۱۰ رشته مهندسی کامپیوتر گرایش معماری اینم لینک مصاحبه با ایشون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آقای سپهر رتبه ۵ گرایش شبکه، ۳۹ تجارت رشته آی تی ، اینم لینک مصاحبه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - skygirl_00 - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ
من تو درسی مثل معماری فکر می کنم ضعیفم .تنها تو دانشگاه واحدشو گذروندم .اونم نه خیلی جالب. نمرم بد نشد اما خودم زیاد بلد نبودم و نیستم. به نظر شماها برای شروع تو این درس که ضعیفم، اول سراغ جزوه و ویس هایی ک مانشت تهیه کرده برم و همزمان یه کتاب درسو کنکور مثل پوران رو هم پیش برم. این ایده مناسبی میتونه باشه برای یادگیری خوب؟ یا بیخیال جزوه و ویس؟ بدون معطلی کتاب؟!! حالا ک این سوالو پرسیدم . اینم بپرسم نه تنها واس درس معماری بلکه واس نظریه هم که واقعااا ضعیفم این روش مناسب ترین گزینه می تونه باشه؟ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - fateme66 - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من تو درسی مثل معماری فکر می کنم ضعیفم .تنها تو دانشگاه واحدشو گذروندم .اونم نه خیلی جالب. نمرم بد نشد اما خودم زیاد بلد نبودم و نیستم. به نظر شماها برای شروع تو این درس که ضعیفم، اول سراغ جزوه و ویس هایی ک مانشت تهیه کرده برم و همزمان یه کتاب درسو کنکور مثل پوران رو هم پیش برم. این ایده مناسبی میتونه باشه برای یادگیری خوب؟ یا بیخیال جزوه و ویس؟ بدون معطلی کتاب؟!! من هم مثل شما تو این درسا مشکل داشتم،در مورد معماری شروع کردم به گوش دادن ویش دکتر اجلالی که تو مانشت هست،واقعا عالی توضیح میدن،مفهوم رو خوب میرسونن.به نظرم همزمان با جزوه و ویس ایشون یه کتاب کنکوری مثل پوران رو هم بخونید. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - zeinab - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من تو درسی مثل معماری فکر می کنم ضعیفم .تنها تو دانشگاه واحدشو گذروندم .اونم نه خیلی جالب. نمرم بد نشد اما خودم زیاد بلد نبودم و نیستم. به نظر شماها برای شروع تو این درس که ضعیفم، اول سراغ جزوه و ویس هایی ک مانشت تهیه کرده برم و همزمان یه کتاب درسو کنکور مثل پوران رو هم پیش برم. این ایده مناسبی میتونه باشه برای یادگیری خوب؟ یا بیخیال جزوه و ویس؟ بدون معطلی کتاب؟!! منم ضعیفم یعنی اصلا این درس رو نداشتم اما میخوام کتاب بخونم !! به امید خدا اول مانو و بعد پترسن |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - m_sardaari - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ
دوستان خواهشا جمع بندی کنین. شما فرض رو بر این بگیرین که تو درس معماری ضعیف هستیم برای شروع باید از چی شروع کنیم. چیزی که من جمع بندی کردم این جوره. اول جزوه و ویس دکتر اجلالی و بعد کتاب پوران یا اول ویس و جزوه یوسفی و بعد کتاب پارسه لطفا اگه موافقین تایید کنین. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - skygirl_00 - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
این جزوه اجلالی معماری ک خیلی کمه ۶۰ صفحس! مال کنکور نیست؟ کلاسیه؟ !! |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - zeinab - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط: دوستان خواهشا جمع بندی کنین. طبق گفته بچه ها معماری پارسه خوب نیس !! اینکه هیچی! بقیه رو تایید میکنم |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - ghaderiyaser - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ق.ظ
معماری پارسه براساس کتاب معماری استالینگز نوشته شده و طراحان ارشد ظاهرا از این کتاب سوال نمی دهند!!! پس کتاب خوبی نیست(البته برای کنکور ارشد) |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - Hamed92 - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ
در مورد کتاب راهیان ارشد من یکی دیدم چاپ سوم بود و مربوط به سال ۸۷/قطر کمی هم داشت. منظور همین کتابه ؟ |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - ghaderiyaser - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ
نوشته فرشاد صفایی بود؟ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - Hamed92 - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: نوشته فرشاد صفایی بود؟ اینه ؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۴۶۰ صفحس ؟ |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - ghaderiyaser - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ق.ظ
من این کتاب رو خوندم و راضی بودم. سعی کن جدیدترین ویرایششو بخری |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - nina69 - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ
من پوران و مقسمی خوندم ولی هر دوشون یه سری از تست هاش مشکل دارند و حتی به نظر من اشتباه هم زیاد داشت تا جایی که جواب بعضی تست های مقسمی و پوران متفاوت بود واقعا نمیدونم واسه معماری چطور باید خوند کسی اگه کتاب خوبی واسه معماری میشناسه ممنون میشم راهنماییم کنه من پوران و مقسمی خوندم ولی هر دوشون یه سری از تست هاش مشکل دارند و حتی به نظر من اشتباه هم زیاد داشت تا جایی که جواب بعضی تست های مقسمی و پوران متفاوت بود واقعا نمیدونم واسه معماری چطور باید خوند |