![]() |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - MSZ - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ)shahrzad sara نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: بچه ها واقعا روزی چند ساعت وقت میزارید!!!!؟؟ دقیق بگین بهم .می خوام مقایسه کنم هرجند مقایسه کردن اشتباست. اما بگین خوبهمون طور که خودتون گفتین نباید مقایسه کرد من پارسه ثبت نام کردم میدونم که سوالات غیر استاندارد و غلط زیاد داره... اما خودمونیم، کنکوری که سازمان سنجش میگیره از خیلی بابت ها از کنکورهای پارسه هم غلط بیشتر داره و هم اینکه از خیلی بابت ها استاندارد نیست! ولی دلیل اصلی که رفتم سراغ پارسه دو تا چیز بود: اول اینکه نسبت به جاهای دیگه جامعه آماری بالاتری داره دوما اینکه میخوام از جو رقابتی و برنامه ریزی که داره استفاده بکنم برای پیشرفت، نه برای سنجیدن خودم بر اساس رتبه و ترازش... چون معمولا تعدادی از رتبه های برتر هر سال تو آزمون های پارسه هستن و جو رقابتی خوبی داره (اینها فقط نظرات شخصی من هستن و ممکنه خیلی ها باهاشون مخالف یا موافق باشن) |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - hamed_k2 - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
سلام خدمت دوستان عزیز آقا بالاخره منم اومدم البته نه از الان بلکه از ۲۰ تیر به بعد این دانشگاه لعنتی امتحانات ما رو تا ۱۴ تیر کش میده .... یه استادی دارم ازش امروز پرسیدم ما از کی شروع کنیم بخونیم گفت از همین روز فردا هم دیره چون اخر سر باز از هرموقع که شروع کنی احساس می کنی دیر شروع کردی من واقعا در این جمله تامل کردم... خلاصه اومدم بگم دوستان من هستم امیدوارم تا اخرش همه باهم باشیم پست ها رو هم دنبال می کنم ولی استارت اصلی رو از بیست تیر میزنم... |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - hajar2261 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
با توجه به اینکه در خرداد و تیر امسال چندین آزمون استخدامی مهم وجود داره من مجبورم یک نگاه کلی (بیشتر به جهت مرور مطالب گذشته) داشته باشم. این طوری با یک تیر دو نشان می زنم. امروز من شبکه رو فصل ۳ را مرور کردم. وقتی از سفر برگردم همین روند رو ادامه می دهم. |
RE: گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - hamidkhl - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ب.ظ
سلام منم از تیر شروع می کنم به خوندن، با روزی ۲ساعت! چون سر کار میرم فکر نکنم به غیر از روزای تعطیل بتونم بیشتر از ۳ ساعت وقت بزارم، تازه از سربازی هم اومدم و همه چیز خیلی خوب یادم رفته ![]() ولی برای کنکور ۹۰ خوب خونده بودم |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - mr-sky - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ
اما فرق میکنه تایپیک منابع اینجا نظر سنجی دوستانی که شاید تجربه ای داشته باشند از سال قبل (۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ب.ظ)behnaz110 نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ)parva نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط: یعنی مرتبه زمانی الان میتونید تستهاش بزنید؟خوب منکه نگفتم تسلط دارم فقط از کتاب مرجع خوندم درس رو فهمیدم حالا باید برم سراغ نکات مربوط به مرتبه زمانی و نهایتا تست، من از کتابهای دکتر قلی زاده راضی هستم و خوب می فهمم ، حالا هر کس به هر کتابی عادت داره از اون یاد میگیره سلام تشکر بسیار کتاب پارسه ه صورت تکی شما نمیدونید از کجا میتونم تهییه کنم؟ |
RE: گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - Victorious - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ق.ظ
طبق تحقیقات من در مورد خرید کتاب یه کتابفروشی تو انقلاب هست به نام فلاح اون کتاب های پارسه را تکی می فروشه اگر کتابی اون نداشت باید رفت خود موسسه پارسه . |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - ania_13 - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ ب.ظ
بچه ها میخوام از امروز عصر با نام خدا شروع کنم. امروز یه عید بزرگه این به من روحیه میده. هم برای آزمون استخدام آماده میشم هم واسه کنکور. امسال چنتم پره اما محتاج تر از همیشه به یاری خدا پس یا علی |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - M@A - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ
سلام و خسته نباشید من سال گذشته خیلی خیلی تلاش کردم و فکر میکردم تکرقمی میشم ...اما .... ![]() اما میخام امسال دوباره شروع کنم ب خوندن اونم بهتر از سال قبل اما با وجود این تصمیمی ک گرفتم یه حس بدی دارم اینکه سال گذشته انقد خوندم این شد نکنه سال بعد بدتر بشم من منابع رو دارم...میخام تابستون رو دروس تخصصی و زبان خیلی وقت بزارم ![]() من میخام بقول اون دوست عزیز مهرماه ۹۲حتما سرکلاس امنیت روزانه شریف باشم...انشالله ![]() |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - SaMiRa.e - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ)amin_maryam نوشته شده توسط: من میخام بقول اون دوست عزیز مهرماه ۹۲حتما سرکلاس امنیت روزانه شریف باشم...انشالله انشاالله ، ما همه داریم تلاشمونو میکنیم ، شما هم میتونی . ![]() |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - esisonic - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ
بیاین یه روز همه یه جا قرار بزاریم ... بعدش اونجا همه با هم داد بزنیم ما میتوانیم!!! |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - ania_13 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ)amin_maryam نوشته شده توسط: سلام و خسته نباشیدمنم دقیقا مثل تو خیلی تلاش کردم. جز روزای اول که حس بدی داشتم در کل حالم خوبه. من خیلی مصمم هستم و از شکستم درس گرفتم خوشحال باش که کلی جلو هستی و خیلی از مطالب رو خوندی. رو روحیت کار کن بعد شروع کن |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - prosperous - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ق.ظ)nahid.moosavi نوشته شده توسط: من هم از اواسط اردیبهشت شروع به خوندن کردم . داشتم Clrs و سیستم عامل پارسه رو می خوندم .پازسال گسسته رو خوب خوندم همچنین ساختمان داده و طراحی الگوریتم رو و سیستم عامل رو. ولی برنامم رو عوض کردم تصمیم گرفتم فصل های متناظر از گسسته و ساختمان داده رو باهم موازی بخونم (البته از CLRS و کتاب تست مقمسی). ولی میدونین با ریاضی مهندسی مشکل دارم . واسم شروعش سخته. البته با وجود دو تا وروجک بیشتر از روزی ۳ ساعت نمیتونم بخونم ۱ ساعت هم شب وقت دارم ولی من کلا لاک پشتی درس میخونم. واسم دعا کنین تا بتونم تا آخر راه به قول دوستمون همینجوری آهسته و پیوسته ادامه بدم.غصه نخور دوست من، منم یه دونه وروجک دارم و لاک پشتی جلو میرم و از نتیجه پارسالم هم راضی هستم و انشالله امسال قبولم |
RE: گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - mr-sky - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ ب.ظ
هی من شروع میکنم..بعد یهو ول میکنم چرا اینجورم ؟خسته میشم زود ![]() |
RE: گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - Sunshine Off - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ
بچه ها برای همتون آرزوی موفقیت دارم انشاالله سال دیگه این موقع باخیرهای خوب از رتبه خودتون توی این انجمن جمع میشید. مهم نیست که چقدر تلاش می کنید همین قدر که توقف ندارید کافی است. ![]() |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط: هی من شروع میکنم..بعد یهو ول میکنم چرا اینجورم ؟خسته میشم زوددقیقا منم همین طورم!!!!! اونم با اینکه ۳ هفته گذشته ی درسم کامل نخوندم!!!!!!! همش حسرت روز قبل....... |