تالار گفتمان مانشت
پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
RE: پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - khayyam - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ

(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ)ahrmb نوشته شده توسط:  یعنی شما میگی سوالات پارسه سخت تره ؟
سوالاتش استاندارد و برای کنکور خوبه

پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - Falcon - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ

به عنوان کسی که رتبه نه چندان خوبی کسب کرده بهتون توصیه میکنم در هیچ حالتی وقت خودتونو با این موسسه ها تلف نکنید.

راهکار جاگزین :

برید برگه آزمونای سالای قبلو بخرید یا همینجا تو مانشت همشون هست، پرینت بگیرید و خودتون از خودتون امتحان بگیرید. اگر کسی فکر میکنه با سر جلسه رفتن داره تمرین تمرکز میکنه یا تمرین مدیریت زمان میکنه کاملا در اشتباهه! برعکس، اگی کسی بتونه تو خونه و فضای خونه از خودش امتحان بگیره مطمئننا به تمرکز بالایی رسیده و این خیلی بهتره از سر جلسه امتحانه !

یه کاری رو هم الان انجام ندید، و بزارید یه ماه مونده به کنکور، کنکورای سالای قبل رو تهیه کنید ( تو اینترنت ریخته ) و پرینت بگیرید و از خودتون کنکور بگیرید . اینکارو نه باید خیلی زود انجام بدید که امادگی ندارید نه خیلی دیر که نشه دیگه کاری کرد.

بشینید درس بخونید و دلتونو به موسسه ها خوش نکنید، یه نکته ای که من همیشه به پشت کنکوریای کارشناسی میگم اینه : شاید از ۴۰ ۵۰ نفر ورودی سال ( ۸۸ برق-اصفهان ) ما ۵ نفرشونم موسسه های مثل قلم چی و گاج نرفتن ، درواقع تمام رتبه های خوب خودشون خوندن و ...

پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - khayyam - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ

البته با این توصیف شما نمیشه که بگیم که کنکور آزمایشی فایده ای نداره اما من با بیشتر حرفاتون موافقم به نظر من کسی اگه علاقه به درس داشته باشه فقط با کتاب خوندن می تونه بهترین نتیجه رو بگیره اما اگه کسی علاقه نداشته باشه کنکور آزمایشی سهله کلاس کنکور هم بره باز نمی تونه موفق بشه !!!

ولی در کل فک نکنم کنکور آزمایشی بد باشه حالا این نظر منه

پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - nazanin92 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ

سلام دوستان
کسی میدونه پارسال ماهان رشته آی تی تعداد شرکت کننده هاش تقریبا چند نفر بوده؟و سطح آزموناش چطوریه؟

پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - shahram.nasaji - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ

پارسه !

پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - ezra - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ

آقا من بازم تکرار میکنم !
این موسسات به هیچ دردی نمیخورن !
سوالاشون به هیچ وجه استاندارد نیست !

تمام نیت طراحی آزمون هاشون براین متمرکز شده که
داوطلبان رو به سمت کتاب های خودشون بکشونن !

اینکه گفته میشه آزمون های آزمایشی
یه شبیه سازی از جو کنکور هستن
واقعاً حرف مسخره ایه !

شما با تهیه ی دفترچه سوالات سالهای گذشته هم می تونید
جو جلسه ی کنکور رو واسه خودتون تداعی کنید !

نظر آخر من اینه که این موسسات نه تنها تأثیر مثبتی ندارن !
بلکه روی اعتماد به نفس شما
یا تاثیر کاذب میزارن (مخصوص کسانی که کتاب های همین موسسات رو می خونن ! )
یا به کلی داغونش می کنن ! (مخصوص کسانی که کتاب های انتشارات دیگه ای رو میخونن )
حالت وسط هم نداره !

والسلام

RE: پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - shvh - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط:  آقا من بازم تکرار میکنم !

واقعاً حرف مسخره ایه !

حالت وسط هم نداره !

والسلام

منم همش از همین میترسم و مردد هستم Sad Huh

RE: پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - hoomanab - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ق.ظ

فرقی نمیکنه. مهم اینه که روش تست زنی رو یاد بگیرید. پارسه و مدرسان آمارشون بیشتره

RE: پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - atropak - 18 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط:  آقا من بازم تکرار میکنم !

واقعاً حرف مسخره ایه !

حالت وسط هم نداره !

والسلام

این برداشت شما کاملا غلطه!
من حتی یه کتاب از پارسه نخونده بودم ولی تست هایی که امروز زدم تمام نکاتشون رو توی کتاب های دیگه یا توی تست های سال های قبل دیده بودم و تونستم جواب بدم!
مگه یه درس چقدر می تونه نکته داشته باشه؟ توی اکثر منبع های خوب روش ۲+۲=۴ را یاد میدن حالا شما خودت دیگه باید بفهمی ۳+۲=۵!
انتخاب یک آزمون برای جهت دادن به درس خوندن خیلی خیلی می تونه مفید باشه که به نظر من بودجه بندی های پارسه خیلی می تونه توی دوره ی درسها مخصوصا برای منی که خیلی وقتی نیست شروع کردم تاثیر داشته باشه!
من به شخصه آزمون ها را برای برنامه ریزی و هدفمند کردن درسهام می خونم نه برای اینکه بفهمم چند نفر بهتر از من توی کشور هستند چون مسلما جامعه ی آماری این آزمون ها اصلا نمی تونه تضمینی برای رتبه ی شما در کنکور اصلی باشه!

RE: پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - sahar salehi - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ

آقای جهانی توضیحات خیلی خوب و کاملی در این مورد دادن اینجا

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - Samy73lk - 11 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ

من قصد دارم ارشد مواد شرکت کنم.کدوم ازمون بین پارسه و مدرسان و ماهان به کنکور شباهت بیشتری داره؟
در مورد کتاب ها کدوم کتاب این موسسات بهتره؟

RE: پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - software94 - 11 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۱ ب.ظ

(۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ)Samy73lk نوشته شده توسط:  من قصد دارم ارشد مواد شرکت کنم.کدوم ازمون بین پارسه و مدرسان و ماهان به کنکور شباهت بیشتری داره؟
در مورد کتاب ها کدوم کتاب این موسسات بهتره؟
اینچا تقریبا همه بچه ها کامپیوتری هستن.فکر نکنم بتونن به سوالتون جواب بدن.
هرچند از نظر منم همه موسسات یکی هستن.مهم فقط تمرکز وامادگی خود ادم هستش.

پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - Alireza.Moftakharzadeh - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ ب.ظ

پارسه رو ترجیح میدم

پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - khordad.girl - 13 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ق.ظ

من خودم پارسه بودم
اصن راضی نبودم
مدرسان رو ترجیح میدم
شک نکنید مدرسان

RE: پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ - A L I - 13 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ق.ظ

هیچکدام!!!
اگه اهل کتاب خوندن نیستید یه جزوه و یه ویس خوب از هر درس تهیه کنید و دقیق بخونید و تست و تمرین بزنید.
(۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  من خودم پارسه بودم
اصن راضی نبودم
مدرسان رو ترجیح میدم
شک نکنید مدرسان
اگه مدرسان هم رفته بودین الآن میگفتید شک نکنید پارسه!!Big GrinBig Grin