![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - epmv - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ)mbghr20 نوشته شده توسط: سلام راهنمایی فوری دوست عزیز تو سایت azmoon.org برو کد داوطلبیتو وارد کن اونجا تراز هر کدوم از گرایش هاتو نوشته.... نیازی به محاسبه نیست |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - venovaa - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ)venovaa نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ)venovaa نوشته شده توسط: سلام من نرم افزار قزوین زده بودم ترازم ۵۸۴۸ شد رتبه هم ۱۰۲ آیا علوم و تحقیقات قزوین قبول میشم ؟کسی حواب نمیده ؟ لطفا راهنمایی کنید !! |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - javid_1110 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ)user22 نوشته شده توسط: دوستای خوبم اگه کسی تراز آخرین فرد قبولی شبکه علوم تحقیقات کرمانشاه رو داره شما ترازت تو گرایشهای مختلف IT چند شد ؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - sepand - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ب.ظ)rahil_free نوشته شده توسط: من نمره ام برای گرایش هوش مصنوعی شده ۶۲۵۴ شما که نرم افزار شرکت کردید چطوری تراز هوشتون بیشتر از نرم افزارتون شده؟ خب چرا از اول هوش شرکت نکردید؟ ![]() به امید خدا قبول میشید توی یکی از این شهرهایی که گفتید ولی چون ۱۰ تا انتخاب دارید پس هر چی بزنید بازم جا دارید ولی واسه هوش خیلی دستتون باز نیست چونکه فقط ۴ تا انتخاب دارید |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - amirh - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شما از کجا می دونی هیچ امیدی نیست که اصلا امسال بهش نمی گفت تکمیل ظرفیت چون اگه تو سایت مرکز آزمون دیده باشید نوشته سامانه انتخاب رشته همچنین اگه جدول کدرشته ها را ببینی هیچ چیزی از اینکه به چه تعداد دانشجو می گیرند ننوشتند ضمن اینکه برای هر دو نیم سال دانشجو می گیرند بعدهم بیشتر کسانی که در واحدهای خوب قبول شدند دانشگاه دولتی هم قبول شدند و به طور حتم با توجه به شهریه ((مخصوصا)) دانشگاه آزاد را نمیرند بعدشم شما دوست عزیز نامید نباش چون بعضی های که قبول هم می شوند به علت دوری مسافت-شهریه دانشگاه-شغلشان و ...... نمی روند ثبت نام کنند ![]() ![]() |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - bestmail1354 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
نمیدونم این اطلاعاتی که میدم کاملا صحیح باشه ولی شنیدم سال قبل دانشگاه آزاد به اسم علوم تحقیقات دانشجو گرفت و تو همون دانشگاه باراجین پذیرش کرد ولی امسال گویا دانشجوها تو دانشگاه نواب قزوین یعنی ساختمان قدیمی دانشگاه آزاد که الان بچه های کاردان اونجان پذیرش میکنه که یه دانشگاه بزرگه ۳ طبقه است و موقعیتشم عالی(تو مجتمع ادارات قزوین خیابان نواب) -منم سال اول نیست کنکور میدم و سال قبل از ترس اینکه پذیرش قزوین سخته زدم زنجان و قبول هم نشدم نظرتون راجع به این اولویتها چیه؟هنوز وارد نکردم نرم افزار ۵۶۸۲- قزوین معماری ۵۰۷۸ هوش ۴۹۷۷ رتبه ۱۵۰ ۱-نرم قزوین ۲-نرم بویین زهرا ۳-نرم البرز ۴-نرم گیلان ۵-نرم همدان ۶-معماری قزوین ۷-نرم دماوند ۸-نرم اراک ۹-هوش قزوین ۱۰-هوش بویین زهرا به نظر شما همینو وارد سایت کنم؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mossa - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط:بزن هرمزگان -کرمان -کردستان -بافت اینجا ها کسی نمیره یا کم میره(06 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ ق.ظ)دریا۶۷ نوشته شده توسط: سلام بچه ها |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - alirezakamyar - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ)mossa نوشته شده توسط:(06 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط:بزن هرمزگان -کرمان -کردستان -بافت اینجا ها کسی نمیره یا کم میره(06 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ ق.ظ)دریا۶۷ نوشته شده توسط: سلام بچه ها من دوستم پارساال با ۵۹۰۰ کردستان قبول شد.پاین ترازش که پرسیده بود میگفت ۵۶۰۰ بوده. ۲۰ نفرم گرفتن. احتماله قبولیتون با اون تراز خیلی کمه. همون شهرای جنوب بزنین بهتره. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - arshad91 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ ق.ظ
سلام این تکملی ظرفیت برای ترم مهر هست؟امکانش هست بیفتیم ترم بهمن؟ اگر این تکملی ظرفیت قبول بشیم نریم میتونیم تکمیل بهمن شرکت کنیم؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از اینجا ارشیو نتیج میتونید ببنید |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mehdi67ma - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
دوستان با تراز ۵۹۱۰ معماری کامپیوتر چند درصد امیدی به قبولی هستش؟؟ خواهشن جواب بدید . مرسی معماری یزد یا کرمان قبول میشم؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - kimiya_496 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
سلام یه سوال ؟ تراز علوم تحقیقات اصفهان بالاتره یا علوم تحقیقات فارس ؟ اگه قراره اینا رو انتخاب کنیم کدومو باید اول زد؟ میشه اول فارسو زد بعد اصفهان ؟ بعدشم پردیسا ؟ انتخاب اول خیلی مهمه ؟ لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنید. |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - *Najmeh* - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)kimiya_496 نوشته شده توسط: سلام یه سوال ؟دوست عزیز به نظر من انتخاب ها سلیقه ی چون تعدادشون زیاد نیست پس همش به ینه که نمرت چقدر باش پس او ن شهریی که برات راحتر رفتنش اول بزن |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - FSNHAAE - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ)Manix نوشته شده توسط: من دوتا اسکرین شات از صفحه واحدهای ارایه شده رشته نرم افزار علوم تحقیقات تهران گرفتم که داخلش ظرفیت باقی مونده کلاس ها هم مشخص شده، یکی از عکس ها مربوط به اول مهر(ابتدای ثبت نام ورودی های جدید) هست و دیگری چهارم مهر (یه روز بعد از ثبت نام) معماری کامپیوتر علوم تحقیقات تهران |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mehdi67ma - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ
دوستان با تراز ۵۹۱۰ معماری کامپیوتر چند درصد امیدی به قبولی هستش؟؟ خواهشن جواب بدید . مرسی معماری یزد یا کرمان قبول میشم؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - alirezakamyar - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: دوستان با تراز ۵۹۱۰ معماری کامپیوتر چند درصد امیدی به قبولی هستش؟؟ خواهشن جواب بدید . مرسی خیلی زیاد |