عکسایی که خودتون گرفتید - نسخهی قابل چاپ |
عکسایی که خودتون گرفتید - NP-Cσмρℓєтє - ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: اون دو تام آرامگاه عطار و کمال المک بیده تو نیشابورجالب بود خلوت و قشنگ, عید امسال که رفته بودیم خیلی شلوغ بود نمیذاشتن یه عکس درست درمون ازین بنده خداها بگیریم ؛ نمیدونم چرا فکر نمیکردم این مکانها شبها هم اجازه بازدید داشته باشن، و سوالی که مطرحه: پس خیام کو؟ |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - blx - 16 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۱۸ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:خواهش میکنم، خوشحالم که خوشتون اومده. روزایی که میرم نیشابور اگه فرصت کنم میرم یه گردش و تفریحیم میکنم. مجموعه آرامگاه عطار و کمال الملک از خیام فاصله داره یه مقدار و من اون سری وقت نشد برم خیام. آخرین بار که رفتم خیام داشتن بازسازی میکردن، اتفاقا یک ساعتی نشستم کنار خیام و خیام خونی گوش دادم مخصوصا خیام خونی های باحال بوشهریا رو. این هفته برم سعی میکنم از خیامم عکس بگیرم بذارم اینجا خدمتتون.(15 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: اون دو تام آرامگاه عطار و کمال المک بیده تو نیشابورجالب بود خلوت و قشنگ, عید امسال که رفته بودیم خیلی شلوغ بود نمیذاشتن یه عکس درست درمون ازین بنده خداها بگیریم ؛ نمیدونم چرا فکر نمیکردم این مکانها شبها هم اجازه بازدید داشته باشن، و سوالی که مطرحه: پس خیام کو؟ Sent using《Tapatalk》 |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - khayyam - 16 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۱۲ ق.ظ
منم خیام رو دوست دارم ! |
عکسایی که خودتون گرفتید - blx - 17 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ق.ظ
اینم چنتا عکس از خیام که خواسته بودید؛ دیروز که رفته بودم گرفتم براتون. [BLACK MEDIUM SQUARE] Sent using Tapatalk [BLACK MEDIUM SQUARE] به به! میبینم که مورد توجه بروبچ با ذوقمون بوده عکسا، بسیار عالی. حالا که اینطوره لینک خیام خونی مورد علاقمو هم میذارم که ببینید و لذت ببرید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. خخخخ |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - pioneer01 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ ب.ظ
کویر مرنجاب |
عکسایی که خودتون گرفتید - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: به به! میبینم که مورد توجه بروبچ با ذوقمون بوده عکسا، بسیار عالی. حالا که اینطوره لینک خیام خونی مورد علاقمو هم میذارم که ببینید و لذت ببریداین آپارات بود؟ من فک کردم یوتیوبه :| |
عکسایی که خودتون گرفتید - blx - 27 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۴۰ ب.ظ
بله خانم np اپاراته الان بعد افطار و بعد از چند روز اومدم نشستم پا لپ تاپ جان و ازین ترشک مرشکا یا نمیدونم چی چی دارم میخورم چه کیفی میده [WHITE SMILING FACE] قبلا از چیزای ترش بدم میومد ولی الان چندوقته عاشق لواشک و ترشک و تمرهندی و اینا شدم آدمیزاده دیگه حساب کتاب نداره [BLACK MEDIUM SQUARE] Sent using Tapatalk [BLACK MEDIUM SQUARE] |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - αɾια - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۰۴ ب.ظ
+ وقتی شـبونه هوس بیرون رفتن میکنی.. |
عکسایی که خودتون گرفتید - diligent - 30 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۰۴ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: + وقتی شـبونه هوس بیرون رفتن میکنی..میگم چقد شبیه خیابونای ایران خودمونه. پس بالاخره برگشتی ایران . رسیدن بخیر |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Behnam - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۰۹ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۴۳ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط:نه، مسیر دانشگاه به ورزشگاه هست گلکاری کردند(28 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۰۴ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: + وقتی شـبونه هوس بیرون رفتن میکنی..میگم چقد شبیه خیابونای ایران خودمونه. پس بالاخره برگشتی ایران . رسیدن بخیر |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - αɾια - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۱۰ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۵:۱۸ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: چه خوشگله کیمیا جونییی..ایول ذوق عکاسیییت عااالیه دخترچشماتون خوجل موجل میبینه خانووم (۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۴۳ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: میگم چقد شبیه خیابونای ایران خودمونه. پس بالاخره برگشتی ایران . رسیدن بخیرآره بابا، چیه غربتت آدم دلش میپوکه تا شنیدم ثبت نام پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی شروع شده با اولین پرواز خودمُ رسوندم تا در سمت کارشناس تولید، تکثیر و پرورش آبزیان از مرکز بازسازی ذخایر ماهیان استخوانی مشغول به کار شَوَم. (۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۰۹ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: نه، مسیر دانشگاه به ورزشگاه هست گلکاری کردنداینم مسیر دانشگاه به ورزشگاه |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - NP-Cσмρℓєтє - ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۰۶ ب.ظ
این عکس رو خودم گرفتم خیلی مفهومیه که البته من معتقدم باید مینوشتن: دلتنگم و دلگیرم, مگر ابر بهارم؟ کو چاره بجز اینکه در این گوشه ببارم؟ با تشکر از دوست خوبم کاربر خلیلپرور جهت همکاریشون برای خلق این اثر هنری |
عکسایی که خودتون گرفتید - blx - 06 خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۲۷ ب.ظ
هم اکنون؛ بعد بارون؛ هوای ابری و عالی، آسمون و من. آماده میشیم برای دوچرخه سواری |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - WILL - 06 خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۲۷ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: هم اکنون؛ بعد بارون؛ هوای ابری و عالی، آسمون و من. آماده میشیم برای دوچرخه سواری عکس دوچرخه رم بذار اگه راس میگی و جاده |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - blx - 06 خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۴۲ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۲۷ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: هم اکنون؛ بعد بارون؛ هوای ابری و عالی، آسمون و من. آماده میشیم برای دوچرخه سواری دیر دیدم وگرنه سلفی میگرفتم تو پارک اگه عکس دوچرخه تنها قبوله بذارم؟ والا من چوپان دروغگو نیستم دوچرخه سواری رفتنم مدرک میخاد؟! مدرک گرایی داره بیداد میکنه مسئولین رسیدگی لطفا |