![]() |
عکسایی که خودتون گرفتید - نسخهی قابل چاپ |
عکسایی که خودتون گرفتید - NP-Cσмρℓєтє - ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: اون دو تام آرامگاه عطار و کمال المک بیده تو نیشابورجالب بود خلوت و قشنگ, عید امسال که رفته بودیم خیلی شلوغ بود نمیذاشتن یه عکس درست درمون ازین بنده خداها بگیریم ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - blx - 16 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۱۸ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:خواهش میکنم، خوشحالم که خوشتون اومده. روزایی که میرم نیشابور اگه فرصت کنم میرم یه گردش و تفریحیم میکنم. مجموعه آرامگاه عطار و کمال الملک از خیام فاصله داره یه مقدار و من اون سری وقت نشد برم خیام. آخرین بار که رفتم خیام داشتن بازسازی میکردن، اتفاقا یک ساعتی نشستم کنار خیام و خیام خونی گوش دادم مخصوصا خیام خونی های باحال بوشهریا رو. این هفته برم سعی میکنم از خیامم عکس بگیرم بذارم اینجا خدمتتون.(15 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: اون دو تام آرامگاه عطار و کمال المک بیده تو نیشابورجالب بود خلوت و قشنگ, عید امسال که رفته بودیم خیلی شلوغ بود نمیذاشتن یه عکس درست درمون ازین بنده خداها بگیریم Sent using《Tapatalk》 |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - khayyam - 16 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۱۲ ق.ظ
منم خیام رو دوست دارم ![]() ![]() |
عکسایی که خودتون گرفتید - blx - 17 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ق.ظ
اینم چنتا عکس از خیام که خواسته بودید؛ دیروز که رفته بودم گرفتم براتون. ![]() ![]() ![]() [BLACK MEDIUM SQUARE] Sent using Tapatalk [BLACK MEDIUM SQUARE] به به! میبینم که مورد توجه بروبچ با ذوقمون بوده عکسا، بسیار عالی. حالا که اینطوره لینک خیام خونی مورد علاقمو هم میذارم که ببینید و لذت ببرید ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. خخخخ |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - pioneer01 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ ب.ظ
کویر مرنجاب ![]() ![]() ![]() |
عکسایی که خودتون گرفتید - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: به به! میبینم که مورد توجه بروبچ با ذوقمون بوده عکسا، بسیار عالی. حالا که اینطوره لینک خیام خونی مورد علاقمو هم میذارم که ببینید و لذت ببریداین آپارات بود؟ من فک کردم یوتیوبه :| |
عکسایی که خودتون گرفتید - blx - 27 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۴۰ ب.ظ
بله خانم np اپاراته ![]() الان بعد افطار و بعد از چند روز اومدم نشستم پا لپ تاپ جان و ازین ترشک مرشکا یا نمیدونم چی چی دارم میخورم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [BLACK MEDIUM SQUARE] Sent using Tapatalk [BLACK MEDIUM SQUARE] |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - αɾια - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۰۴ ب.ظ
![]() + وقتی شـبونه هوس بیرون رفتن میکنی.. |
عکسایی که خودتون گرفتید - diligent - 30 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۰۴ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: + وقتی شـبونه هوس بیرون رفتن میکنی..میگم چقد شبیه خیابونای ایران خودمونه. پس بالاخره برگشتی ایران ![]() ![]() ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Behnam - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۰۹ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۴۳ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط:نه، مسیر دانشگاه به ورزشگاه هست گلکاری کردند(28 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۰۴ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: + وقتی شـبونه هوس بیرون رفتن میکنی..میگم چقد شبیه خیابونای ایران خودمونه. پس بالاخره برگشتی ایران ![]() ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - αɾια - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۱۰ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۵:۱۸ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: چه خوشگله کیمیا جونییی..ایول ذوق عکاسیییت عااالیه دخترچشماتون خوجل موجل میبینه خانووم ![]() ![]() ![]() (۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۴۳ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: میگم چقد شبیه خیابونای ایران خودمونه. پس بالاخره برگشتی ایرانآره بابا، چیه غربتت آدم دلش میپوکه ![]() ![]() ![]() (۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۰۹ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: نه، مسیر دانشگاه به ورزشگاه هست گلکاری کردنداینم مسیر دانشگاه به ورزشگاه ![]() ![]() ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - NP-Cσмρℓєтє - ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۰۶ ب.ظ
این عکس رو خودم گرفتم ![]() خیلی مفهومیه ![]() ![]() که البته من معتقدم باید مینوشتن: دلتنگم و دلگیرم, مگر ابر بهارم؟ کو چاره بجز اینکه در این گوشه ببارم؟ با تشکر از دوست خوبم کاربر خلیلپرور جهت همکاریشون برای خلق این اثر هنری ![]() |
عکسایی که خودتون گرفتید - blx - 06 خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۲۷ ب.ظ
هم اکنون؛ بعد بارون؛ هوای ابری و عالی، آسمون و من. آماده میشیم برای دوچرخه سواری ![]() ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - WILL - 06 خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۲۷ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: هم اکنون؛ بعد بارون؛ هوای ابری و عالی، آسمون و من. آماده میشیم برای دوچرخه سواری عکس دوچرخه رم بذار اگه راس میگی ![]() و جاده |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - blx - 06 خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۴۲ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۲۷ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: هم اکنون؛ بعد بارون؛ هوای ابری و عالی، آسمون و من. آماده میشیم برای دوچرخه سواری ![]() ![]() ![]() دیر دیدم وگرنه سلفی میگرفتم تو پارک ![]() اگه عکس دوچرخه تنها قبوله بذارم؟ والا من چوپان دروغگو نیستم ![]() ![]() ![]() |