|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - narges_r - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ
بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ
هههه خیلی خنده دار بودن گفتم بذارمشون اینجا![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neilabak - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ
غم دارم چند وقته...غم دارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط: غم دارم چند وقته...غم دارم
یادم افتاد اولین شب دوره آموزشی سربازی ، واقعا از لحاظ روحی اولین روز سربازی خیلی سنگین بود مخصوصا غروب و شبش ، هیچ وقت یادم نمیره ، نماز خونه به شدت شلوغ میشد با اینکه نماز اجباری نبود تو پادگان ما ، حقیقتا نماز و دعا عجیب توی تسکینمون اثر داشت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sunshine Off - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ)sam67 نوشته شده توسط: خیلی دلم گرفته
بدجوری منو تنها گذاشته !
امروز همش به یادش بودم
دلم براش تنگ شده
همه راه های ارتباطی شو با من قطع کرده!
هیچوقت نتونستم ۲ کلام حرف بدون اینکه آخرش دعوا بشه باهاش بزنم
زود عصبی میشه
نمیدونه چقدر دوسش دارم وگرنه اینجوری نمیذاشت بره
یعنی اونم به اندازه من دلش تنگ میشه؟
فکر نکنم
اگه میشد حتما برمیگشت
کاش هر جا هست شاد باشه.
کاش یه روزی بفهمه حقم این نبوده
کاش بفهه چقدر دوستش داشتم و دارم.
خدایا مواظبش باش![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
دوست گرامی دوست داشتن باید دوطرفه باشه درغیراینصورت هردوطرف اذیت میشن،پس اگر واقعا دوستش داری بزار خودش با خیال را حت تصمیم بگیره،دوست داشتن واقعی یعنی طرفت را آزاد بزاری که خودش تصمیم بگیره نه مجبورش کنی.
خیلی چیزها بازمان حل میشه،نگران نباش.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pos - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: یادم افتاد اولین شب دوره آموزشی سربازی ، واقعا از لحاظ روحی اولین روز سربازی خیلی سنگین بود مخصوصا غروب و شبش ، هیچ وقت یادم نمیره ، نماز خونه به شدت شلوغ میشد با اینکه نماز اجباری نبود تو پادگان ما ، حقیقتا نماز و دعا عجیب توی تسکینمون اثر داشت ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
واقعا. چقدر آدم با خواندن سوره والعصر آروم می شد.
یک روز مانده به اعزام چقدر دیدن پیرمردهایی که کنار خیابان نشسته بودن و با هم صحبت می کردن برام قشنگ بود. چقدر دیدن فوتبال بازی بچه ها تو خیابان من را به عقب برد. انگار اون روز آخر دنیا را یکجور دیگه می دیدم.
|
....... - - rasool - - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ
ای روزگار ....
بعضیا چقدر زود درباره ی آدم قضاوت می کنن و چه قدر زود حکم صادر می کنن
کاش در هر جایی که هستیم، سر کار با همکارا ، توی خونه با خانواده ، توی دانشگاه و ... کمی به فکر هم باشیم و کمی بیشتر به هم فرصت بدیم.
زود قضاوت نکنیم. زود همدیگه رو نکوبیم. ندیده و نشناخته طرف رو ترور شخصیتی نکنیم.
اینکه مدام هم رو زیر نظر بگیریم تا یه عیبی چیزی از طرف بکشیم بیرون خداییش خوب نیست.
واقعا می شه به جای پشت سر هم حرف زدن و به قولی زیرآب زدن ، بیایم به پیشرفت هم کمک کنیم.
بیاییم برای هم دل بسوزونیم. مگه چی میشه؟ ما که با هم دشمن خونی نیستیم.
چرا در اجتماع اینقدر با هم بیگانه شدیم؟ چقدر غریبه . چقدر دور
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Abrekhoshhal - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ
هووووورا دیگه از دست ویندوز خلاااااص شدم لینوکس از همه چی بهتره !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ
عمق نگرانی های ما؛
فاصله ی ما را از خدا نشان می دهد ...
فکر کنم فاصله منم داره زیاد میشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryami - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ
آخ آخ چرا اینقدر سرعت داغونه؟؟؟
می خوام چند تا فایلو واسه دوستم ایمیل کنم ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif) ![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
یعنی سرعت در حد بوندس لیگا
اصن یه وضعی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ)sang نوشته شده توسط: هووووورا دیگه از دست ویندوز خلاااااص شدم لینوکس از همه چی بهتره !
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها!
پ.ن. sent form my ubuntu 12.04
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Abrekhoshhal - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (08 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ)sang نوشته شده توسط: هووووورا دیگه از دست ویندوز خلاااااص شدم لینوکس از همه چی بهتره !
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها!
پ.ن. sent form my ubuntu 12.04
راستش زیاد عاشق ویندوزم نبودم سر یه ماه ویروسی شده بووود در حدی که بالا هم نمیومد امروز به همین مناسبت دیدم تقریبا یه ساله اونجا واسه خودش جا گرفته دیگه پرتش کردم بیرووون البته بگم اااا اوبونتو ١٢.٠٤ هم تندی همه چیو پاک کرد(البته طبق پارتیشن بندی) بارها لینوکس نصب کرده بودم هی میومد میگفت اکی یا نه هی میزدم اکییی این سری دیگه هیچی نپرسیدد یه راس نصب کرد !!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryam.sh - 09 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ
خیییییییییییییییییییییییییلی دلم گرفته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Abrekhoshhal - 09 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ)maryam.sh نوشته شده توسط: خیییییییییییییییییییییییییلی دلم گرفته
![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
چرااااا دلت گرفتهه؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - GAMA - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ق.ظ
ای بابا
این که چیزی جدیدی نیست!
توی این دروه زمونه مگه میشه کسیو پیدا کرد که دلش گرفته نباشه...
|