|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - faza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ
نه بابا، کاربر بلک تند رفته یه کم :-) |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sara9009 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:نه دوست عزیز حواسم هست فعلا مورد رویت نشده(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۸ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: کاربر بلک؟ ناراحت شدی ؟نه فکر کنم کاربر بلک رفتن هوا خوری ،دچار سانحه خرخره جویدن شدن کاربر بلک خوبی ؟ بابا یه خرخره که این حرفارو نداره ! سریع میجویم تموم میشه میره |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sahar salehi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:نه آفاق جون دیدن تزریق زیرپوستی استرس فایده نداره رفتن بمب استرس بسازن تاپیک رو منفجر کنن.(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۸ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: کاربر بلک؟ ناراحت شدی ؟نه فکر کنم کاربر بلک رفتن هوا خوری ،دچار سانحه خرخره جویدن شدن شوخی شوخی با بچه های شریفم شوخی آخه؟!! حالا هممون رفتیم رو هوا خوب می شه؟؟؟ راحت می شین؟؟ |
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Milestone - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۰ ب.ظ
استرس کمه! بیشتر! بیشتــــــر! بیشتــــــــــــر! ![]() احساس میکنم خیلی ریلکسم، یا شاید هم خیلی غرور کاذب دارم!
|
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - so@ - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: نه آفاق جون دیدن تزریق زیرپوستی استرس فایده نداره رفتن بمب استرس بسازن تاپیک رو منفجر کنن.نه ایشون رفتن یه نفسی چاق کنن برای فردا و پسفردا ![]()
|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - faza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ
اینایی که استرس ندارن!!! واقعا نعمت بزرگی رو از کف دادید! انقدر حس خوبیه! باور کن یه بار تجربه کنی دیگه مشتری میشی. |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: استرس کمه! بیشتر! بیشتــــــر! بیشتــــــــــــر!این بخاطر اون تست های روانشناسی هست که شما شرکت کردید علی الحساب یدور دیگه اون تست های روانشناسی رو بزنید فعلا تا بقیه تست ها رو عاملین بذارن |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - donyajoon24 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۴ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۴ ب.ظ)donyajoon24 نوشته شده توسط: من میگم یکی از این باخداهای مهربون بیاد کتاب هاشون بده به من هم ثواب داره هم من براش دعا میکنم قبول بشه!!!اگه من رفتم نصفشو میدم واسه تو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآفرین سارا جون دعا میکنم حتما حتما حتما قبول شی که میشی ![]() بقیه هم که نصف میدن ایشالا قبول بشن... همه کتاباتون رو میخوامممممممم ![]()
|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - faza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۶ ب.ظ
من فک کنم کاربر بلک چند جا کار میکنه. الآن رفته فرومهای دیگه. چقدر پول میگیره؟ اگه حقوقش خوبه میرم پیشش ۶ ماه، همه چیو یاد میگیرم. ۱ سال دیگه خودم یه اکانت بلک نامی میزنم واسه خودم و اوفففف چه درآمدی. به قول یارو، خوشبخت شدم رفت. |
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - yagmur0022 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۳ ب.ظ
چه خوب اینجاهس.... خدا به مانشت برکت بده |
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sanaz777 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ
هوا هم که اینجا ابریه ، غم و غصه ادم بیشتر میشه
|
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - moritrans - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ)moritrans نوشته شده توسط: من چرا استرس ندارم؟کاربر بلک پاسخگو باشن. چرا تو انجام وظایفتون سهل انگاری می کنید، استرس به ایشون نرسیده؟!!! کاربر بلک لطفا نیاااا ![]() فک کنم مغزم داره خودشو واسه منفجر شدن به دلیل استرس واسه فردا اماده میکنه.چقدر بده اون لحظه که داری سایتو باز میکنی ![]() کشوندن موس تا روی لینک اعلام نتایجم سخت میشه
|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - faza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۱ ب.ظ
کاربر بلک حالا با نیومدنش داره استرس میده!!! ینی کجاست الان؟ فک کنم رفت تعبیر خواب منو از دکتر توکلی بپرسه. ها؟ به نظرتون هر ۱ رتبه کمتر چند میارزه؟ ینی مثلا ۲۰۰ رو با ۱۰۰ عوض کنید چقدر میدید؟ یا برعکس چقدر میگیرید ۲۰۰ رو بدید ۳۰۰ بگیرید. (مثلا ۲۰۰ شدید) |
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hatame - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۱ ب.ظ
بیاین همه با هم صداش کنیم می ترسم گرفتار خشم توکلی بشیم ![]() آقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللک |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۱ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: کاربر بلک حالا با نیومدنش داره استرس میده!!!من حاضرم ۱۰۰رو با ۲۰۰ عوض کنم ولی به اندازه ای که خودم دوس دارم پول بگیرم !!! |