|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 29 آبان ۱۳۹۹ ۱۱:۳۷ ب.ظ
بهار نارنج چ قدددددر خوبه
واقعا آدم آرامش می گیره عجیب
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ghaderZ - 29 آبان ۱۳۹۹ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۵۶ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: چه دیدگاه جالبی
دست به دست هم بدیم یه خوشتیپ رو نجات بدیم تا دنیا قشنگ بشه
دوست عزیز مسخره نکن این چیزا شوخی بردار نیس خدا سر هیچ خانواده ای این بلا رو نیاره ، چه بچه های بیگناهی که بخاطر معتاد بودن پدرشون سرنوشت و آینده ای براشون وجود نداره ،در این جامعه انسان سالم بخاطر وضعیت اقتصادی نمیتونه روزگار بگذرونه ، واقعا خانواده های اینا چی میکشن
خداوندا خودت به خانواده هاشون کمک کن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۳۰ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۱۴ ق.ظ
وضعیت من
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 30 آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۱۷ ب.ظ
......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 02 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۱۱ ب.ظ
چرا واقعا ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۲ آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۱۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:
چرا واقعا ؟
به خاطر علم آمار و احتمالات. توزیع برنولی با احتمال موفقیت ۰/۳ درصد. یه دویست سیصد باری باید شرکت کنی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 02 آذر ۱۳۹۹ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۱ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (02 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۱۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:
چرا واقعا ؟
به خاطر علم آمار و احتمالات. توزیع برنولی با احتمال موفقیت ۰/۳ درصد. یه دویست سیصد باری باید شرکت کنی.
پس چرا برای دوستم که بار دوم شرکت کرد دراومد
برای ما باید ریاضی کار کنه فقط ......
فقط شانس
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 02 آذر ۱۳۹۹ ۰۴:۴۱ ب.ظ
شد چهل روز فراق، غصه به دلمان هست هنوز...
و به قول سعدی: ور تحمل نکنم جور زمان را چه کنم...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 02 آذر ۱۳۹۹ ۱۰:۰۷ ب.ظ
دیگه حالا همه دارن میزان! چقدم precision پایینه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 03 آذر ۱۳۹۹ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۵۹ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نقل قول: البته شاخص رو بهتره در تایمفریمهای بزرگتر بررسی کرد, اما اگه به اون خط قرمز نگاه کنی میبینی که چند بار تا حالا در breakout میانگین روند کوتاه مدت(همون خط قرمزه) ناموفق بوده, تازه اگه بتونه ردشم کنم به نظرم نهایتاً تا اون سبزه بالا میره.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
*رشد قیمت متانول
الان کارگر جون میده واسه گلکوچیک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 03 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۳۳ ب.ظ
خب مثل اینکه واقعا تا ۱ ماه دیگه واکسن میاد آلمان.
امیدوارم تا عید واکسن رو بزنیم و بتونم بعد از ۲ سال مامان و بابامو ببینم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 03 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۹ ب.ظ
بی اعتمادی انقدر زیاد شده که حتی میخوام برم خون بدم هم نگرانم که به دست نیازمندش نرسه و بره کشورهای اطراف. کاش میشد یه لوله وصل کنن بین اهدا کننده و نیازمند خون که بدونیم واقعا به دست کسی میرسه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 03 آذر ۱۳۹۹ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۳۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خب مثل اینکه واقعا تا ۱ ماه دیگه واکسن میاد آلمان.
من ترجیح میدم به محض این که واکسن اومد امتحانش نکنم. یه مدت بگذره اثر جانبی یا مشکلی داره مشخص بشه اول به نظرم بهتره... میدونم تست انسانی میشن ولی خب توی این زمان اندک احتمال اثرای جانبی بلند مدت واکسنش مشخص نشده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 03 آذر ۱۳۹۹ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۹ ۰۳:۲۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: (03 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۳۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خب مثل اینکه واقعا تا ۱ ماه دیگه واکسن میاد آلمان.
من ترجیح میدم به محض این که واکسن اومد امتحانش نکنم. یه مدت بگذره اثر جانبی یا مشکلی داره مشخص بشه اول به نظرم بهتره... میدونم تست انسانی میشن ولی خب توی این زمان اندک احتمال اثرای جانبی بلند مدت واکسنش مشخص نشده
من هر چی دولت آلمان بگه گوش میکنم.
اگه بگه واکسن رو همه بزنن من هم میزنم چون بهشون اعتماد دارم. اگه فقط برای افراد خاصی باشه که هیچی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 03 آذر ۱۳۹۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۳۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خب مثل اینکه واقعا تا ۱ ماه دیگه واکسن میاد آلمان.
ps5 رو خریدی؟ بشینیم گیم بزنیم
|