|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 06 آبان ۱۳۹۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۵۸ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: مهم داشتن ویژن هست! الان یه سری منو مسخره میکنن که میگن چهار ساله میگی میخوای بری خارج و فلان، ولی یه نکتهای رو در نظر نمیگرن که هدف من گرفتن کارت پایان خدمت بود و حذف دغدغه خدمت برای همیشه از زندگیم! تقریبا اکثر کسایی که هنوز سربازی دارن، یه جایی پس ذهنشون استرس این خدمت رو دارن ... حتی سانفرانسیکو زندگی کنی، باید زنگ بزنی ایران یه نفر بره کارای خدمتت رو انجام بده که یوقت میای وارد کشور میشی و خانوادت رو ببینی، به مشکل نخوری ...
این ویژن رو من توی ذهنم داشتم از همون زمانی که اومدم ارشد
از شهرستان اومدیم تهران که خودش یه جهش بزرگ بود
کار کردن و مستقل شدن و کسب تجربه
انجام سربازی
آزاد کردن مدرک های کارشناسی و ارشد
جمع کردن پول
نتورک ساختن با آدمای مختلف
داشتن یه اسکیل که هم توی ایران و هم توی خارج خیلی بهش بها میدن!
همه اینا توی چند سال اخیر اتفاق افتادن، درسته یه سریشون با رو میشد بهتر انجام داد، ولی دیگه انجامشون دادم .
منم خوشبختانه دیگه این پلنی که داشتم داره به قسمتهای نهاییش میرسه و یه جورایی موفقیت رو جلوی چشمم میبینم، همین باعث میشه که بعضی وقتا دچار یه هیجانی بشم که مقداریش رو میام اینجا به اشتراک میزارم که بازخورد خوبی نمیگیرم، اینم باز به دلیل اینه که به اون صورت دیگه کسی نزدیکم نیست ... البته این کرونا هم یه تاثیر خیلی منفی رو برنامه ریزی هام داشت که خوشبختانه دنیا هم داره باهاش کنار میاد و روال عادیش رو پیش میگیره وگرنه کرونا نبود که کلا سناریو یه چیز دیگه میبود ...
عالی بود حس خوبیه که برنامه هاتو انجام بدی اون جمله را خیلی دوست دارم که میگی انجامشون دادم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۴۱ ب.ظ)raam نوشته شده توسط: ۱۳۱ ساعت
تهوع........................
برادر شما داری رکورد میگیری یا بیمار هستی؟ ۱۳۱ ساعت خیلیه ها. من سی ساعته داشتم چشمم هیچ جا رو نمیدید ماشاالله شما کامنت هم مینویسی. کمکی چیزی از دستمون بر میاد؟ اگه مشکل داری بگو بلاخره دوستانی هستند آدم ازشون کمک میگیره.
(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۳:۳۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خب اون متخصصانی که می اومدن اینجا و در چند صفحه از بازار بورس صحبت می کردن و طوری حرف می زدن کسی که وارد این بازار نشده نمی فهمه الان کجان بیان اظهار نظر کنند
پول مردم به باد رفت
تهِ دیگش بدهند آنکه بود هولِ حلیم!
چه حسن کله پزی یا توی خیامِ حکیم!
شاعری چون تو رها را چه به بازی در بورس؟
می خور و سنگ بزن بر سر شیطان رجیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 07 آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۰۱ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۰۸ ق.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط: تهِ دیگش بدهند آنکه بود هولِ حلیم!
چه حسن کله پزی یا توی خیامِ حکیم!
شاعری چون تو رها را چه به بازی در بورس؟
می خور و سنگ بزن بر سر شیطان رجیم
اینو خودتون گفتید؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۰۲ ق.ظ
اینو خودتون گفتید؟
[/quote]
بله . خوب بود؟ به یاد قدیم دو بیت هم تقدیم خیام عزیز کردیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 07 آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۱۵ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۸:۱۰ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: (06 آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۳۹ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: سال ۹۶ اتفاق خاصی افتاده بود؟
احتمالاً اونا که ۹۳ صندلی بهشون نرسیده رفتن سربازی و برگشتن : )
فکر نکنم، چون هر دو اینجوری شدن. ولی جالب بود پیکشون همزمان شده.
--------------
(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۸:۱۷ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: دمنوش هسته خرما! واقعا فک نمی کردم مشتری داشته باشه اما مث اینکه هستن کسایی که میگن خوبه از اب کره گرفتنا خرما رو جدا فروختن هسته رو دمنوش ۲۰۰ گرم ۴۹ تومن! خود خرما کیلو ۱۷، ۱۸ تومنه زیبا نیست؟ 
"بکوش عظمت در نگاه تو باشد، نه آنچه بدان مینگری" رو برا همین وقتا گذاشته بودن تو کتاب درسی . بعد هی گله میکنن که درسای مدرسه به دردمون نخورد.
گذشته از شوخی، موارد زیادی هست از چیزایی که به چشم نمیان ولی می تونن کاربردهای جالبی داشته باشن؛ مثلا پوسته چوبی گردو توی استخراج نفت استفاده میشه. هسته آلبالو، هسته انبه و خیلی چیزای دیگه که دورریز به نظر میان ولی استفاده های جالبی براشون پیدا کردن.
این موردم که گفتین، ظاهرا سابقه تاریخی طولانی داره. الان نگاه کردم، تحقیق علمی هم روش انجام شده. ولی انصاف در قیمت گذاری باید بررسی بشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 07 آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۰۲ ق.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط: بله . خوب بود؟ به یاد قدیم دو بیت هم تقدیم خیام عزیز کردیم.
عالی بود
(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۰۸ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: (29 مهر ۱۳۹۹ ۱۲:۵۱ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: جمعبندی من اینه که شاخص کل تا بازهی ۱/۳۷۰/۰۰۰ الی ۱/۳۹۰/۰۰۰ باید پایین بیاد و از اونجا صعود کنه تا اطراف ۱/۸۰۰
(احتمالا تا انتخابات امریکا که ۱۳آبانه داونترند باشیم که البته طبیعتاً همهی روزا منفی نیست)
حتی اگه اینم از دست بده (که بعیده چون بعضی سهما یه جورایی وارد حباب منفی شدن) اصلاحای بعدی خیلی بعیده شارپی باشن و تو همون سرپایینی هم سهمایی هستن سربالا برن
اینم که fail شد و رفت...
البته از نظر محدوده fail شد ولی از نظر زمانی ...
این بازار عنقریب جمع خواهد شد و خیلی از نمادها واقعاً جذابن
میخواستم یکی یکی نمادهای باارزش رو بنویسم که پشیمون شدم!
اما به نظرم موقعیت خوبیه برای خرید
بخصوص در چند نماد خاص...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 07 آبان ۱۳۹۹ ۰۳:۲۲ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۳۹ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: سال ۹۶ اتفاق خاصی افتاده بود؟
کنکور ارشد اون سال، کابوس من بود 
خیلی ها تو رشته کامپیوتر، آی تی، مدیریت و چن تا رشته دیگه به خاطر تغییرات یهویی سنجش مجبور شدن تو دو تا رشته همزمان ثبت نام کنند تا شانس قبولی داشته باشن. هر یه نفری رو که تو دو تا رشته شرکت کرده، دو نفر حساب کردن. فکر میکنم دلیلش این بوده.
دکترا رو ولی نمیدونم چی شده بود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - raam - 07 آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۱۹ ق.ظ
.................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عدالت۱۱ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۰۷ ب.ظ
پیشنهاد تعطیلی تمام مناطق استانی برای مهار کرونا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
لطفا حمایت کنید/جان همه ما درخطره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - دانشمند - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ ۰۸:۴۷ ب.ظ
سلام منابع ارشد امسال گرایش هوش چیا هست؟این منابعی که گذاشتید درسته؟پارسال خیلی متفاوت بود.؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 08 آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۰۷ ب.ظ)عدالت۱۱ نوشته شده توسط: لطفا حمایت کنید/جان همه ما درخطره
واقعا چرا تعطیل نمی کنن
آمار خیلی بالا رفته دو هفته همه جا را تعطیل کنن
خواهر من معلم هست هر روز میره مدرسه توی ی کلاس خالی میشنه و از طریق شاد به دانش آموز هاش درس میده یک ماهه ی دانش آموز هم نداشته.والا اینو برا ی آدم دیونه هم تعریف کنی دو دستس میکوبه تو سرش . بعد بچه هاش باید تنها توی خونه بمونن تا ظهر و همه اش استرس بچه هاش را داره
این وضعه معلمای بیچاره هست ک فکر می کنن مفتی حقوق می گیرن
حالا اون یکی خواهرم هر روز ۱۴۰ کیلومتر مسیر رفت و برگشتش هست میره روستا بعد میاد خونه باید توی شاد درس بده همه دانش آموزا هم گوشی دارن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 08 آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۰۲ ق.ظ
یه آهنگ هم نمیتونیم گوش بدیم... دیروز یه ترک از شادمهر رو برای حدود نیم ساعت اینا گوش دادم.. از خود دیروز تا الان انگار داره توی مغزم میخونه :/
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 08 آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۰۲ ق.ظ
منم فاز این قانون های چرت رو نمی فهمم ما هم می تونیم ۱۰۰ درصد کارها رو دورکاری انجام بدیم ولی الان می گن بیایید سرکار : )
اخرش می میریم دیگه ولش کن ولی من هیچ تصوری برای دنیای بعد مرگ ندارم و همچنین لحظه مرگ !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 08 آبان ۱۳۹۹ ۰۳:۳۱ ق.ظ
اینجا از دوشنبه به مدت یک ماه همه چیز تعطیل میشه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 08 آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۰۱ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: آره دورکاری که هست همین الانشم. البته این بار خیلی شدید تعطیل نمیشه مثل دفعه قبل. فقط رستوران ها و مراکز تفریحی. مغازه ها و رفت و آمد مانعی نداره.
من دارم برای بار دوم Game of Thrones رو میبینم 
اونجا خبری از اومدن واکسن نیست؟ تاریخی براش تعیین نکردن؟
|