|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 03 شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۲۲ ب.ظ
این حس عدم امنیت دست از سر من برنمیداره. یادمه از وقتی بچه بودم، از اون جایی که بابام یک کارمند معمولی بود، همش میگفت نه این شلوار رو نخریم گرونه، این دوچرخه رو نخریم گرونه، پول تو جیبیت رو پس انداز کن برای روز مبادا و غیره.
این حس عدم امنیت اقتصادی هنوز توی من مونده تا جایی که حس میکنم نمیتونم از زندگی لذت ببرم چون پول خرج کردن سخته برام هنوز و یه جورایی خساست به خرج میدم یا اینکه میترسم.
مثلا با اینکه پولش رو دارم، خریدن یک ماشین خیلی برام سخته چون یهو قراره از حسابم ۵۰۰۰ یورو کم بشه... خیلی در تلاشم با خودم کنار بیام اما نمیشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 03 شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۲۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: این حس عدم امنیت دست از سر من برنمیداره. یادمه از وقتی بچه بودم، از اون جایی که بابام یک کارمند معمولی بود، همش میگفت نه این شلوار رو نخریم گرونه، این دوچرخه رو نخریم گرونه، پول تو جیبیت رو پس انداز کن برای روز مبادا و غیره.
این حس عدم امنیت اقتصادی هنوز توی من مونده تا جایی که حس میکنم نمیتونم از زندگی لذت ببرم چون پول خرج کردن سخته برام هنوز و یه جورایی خساست به خرج میدم یا اینکه میترسم.
مثلا با اینکه پولش رو دارم، خریدن یک ماشین خیلی برام سخته چون یهو قراره از حسابم ۵۰۰۰ یورو کم بشه... خیلی در تلاشم با خودم کنار بیام اما نمیشه.
خب بعدا همین ماشین باز قیمتش میره بالاتر...ضرر که نمیکنی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 03 شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۳۱ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: خب بعدا همین ماشین باز قیمتش میره بالاتر...ضرر که نمیکنی
نه بالا نمیره. ماشین کالای مصرفی هست و قیمتش میاد پایین. (توی ایران سرمایه است)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 03 شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۵۶ ب.ظ
یه نگاه به این آمار بندازید تا یه ذره بیشتر به عمق فلاکت این سرزمین نفرینشده آشنا بشید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 03 شهریور ۱۳۹۹ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۹ ۰۷:۵۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: شما هم دلتون خوشه ها ما نگران وضعیت اقتصادی هستیم شما وضعتون خوبه از آهنگ حرف می زنید !
پیشنهاد می کنم این آهنگ را گوش بدید بعد میشنید زار زار گریه می کنید سبک میشید از این همه نگرانی و دغدغه کاربر خیام ان شالله درست میشه ناراحت نباش سلامتی از همه چی مهم تره.....بقیه چیزها به دست میاد ی کم دیر تر
+دارم سیب کال میخورم چ حس خوبیه
خاطره : به پشنهاد من بابام دو تا درخت سیب توی باغ کاشت. ی قرمز و ی زرد سه چهار سال طول کشبد بار ندادن گفتن فایده نداره قطع اشون می کنیم جاش ی درخت دیگه می کاریم
گفنم نه اینا را من گفتم بکارید، بذارید بمونه خلاصه بابا هم ب خاطر من دلش نیومد درخت را قطع کنه و امسال کلی سیب داره
امید چیز خوبیه البته اگه همراه با عمل و تلاش باشه
ناگفته نمونه ی سری کود برای درختا خریدیم ک باعث شد بار بدن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 03 شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۲۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: این حس عدم امنیت دست از سر من برنمیداره. یادمه از وقتی بچه بودم، از اون جایی که بابام یک کارمند معمولی بود، همش میگفت نه این شلوار رو نخریم گرونه، این دوچرخه رو نخریم گرونه، پول تو جیبیت رو پس انداز کن برای روز مبادا و غیره.
دقیقا من خودمم اینطوری بزرگ شدم، کفش که میخوام بخرم، همیشه نگاه میکنم که مثلا جنسش خوب باشه که بیشتر کار بکنه و یا مثلا یه زمانی که میشد آیفون بخری، نخریدم، ps4 و خیلی چیزای دیگه که مثلا به خاطر ۱ تمن بالا پایین، جنسی که باب میلم نبود رو خریدم ... یا مثلا رفیقم که خارجه، اینترنت پر سرعت نمیگیره، میگه به پول ایران میشه اینقدر میلیون تومن و یا مثلا میخواست لپتاپ بخره میگفت این میشه ۴۰ میلیون و ... خلاصه ریست فکتوری کنید و حالشو ببرید : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 03 شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۲۲ ب.ظ
من ایده زیاد دارم ایده هام بد نیستن نسبتا جالبه اما خوب قاعدتا توانایی فنی و زمانی پیاده سازی همشون رو ندارم حیف!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 03 شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۲۸ ب.ظ
درک میکنم منم...برای من محدود به پول نمیشه... کلا هر وقتی زندگی همه چیز خوبه و خوب پیش میره یهویی ترس برم میداره که نکنه دارم کاری را اشتباه انجام میدم انگار توی مغزم اینه دیفالت باید سگ دو زدن باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 04 شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۹ ۱۰:۰۵ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (03 شهریور ۱۳۹۹ ۰۷:۵۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: شما هم دلتون خوشه ها ما نگران وضعیت اقتصادی هستیم شما وضعتون خوبه از آهنگ حرف می زنید !
پیشنهاد می کنم این آهنگ را گوش بدید بعد میشنید زار زار گریه می کنید سبک میشید از این همه نگرانی و دغدغه کاربر خیام ان شالله درست میشه ناراحت نباش سلامتی از همه چی مهم تره.....بقیه چیزها به دست میاد ی کم دیر تر
شما خودتون گفتید یه پسر شاغل حتما باید ماشین داشته باشه و این بدیعی است و حتی من گفتم یه مدل ۸۸ پراید گفتید نه تیبا دیگه حداقلش باشه !
ولی فکر کنم در نهایت بهتون ثابت شد هر شاغلی نمی تونه ماشین بخره حتی مجرد باشه !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 04 شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دقیقا من خودمم اینطوری بزرگ شدم، کفش که میخوام بخرم، همیشه نگاه میکنم که مثلا جنسش خوب باشه که بیشتر کار بکنه و یا مثلا یه زمانی که میشد آیفون بخری، نخریدم، ps4 و خیلی چیزای دیگه که مثلا به خاطر ۱ تمن بالا پایین، جنسی که باب میلم نبود رو خریدم ... یا مثلا رفیقم که خارجه، اینترنت پر سرعت نمیگیره، میگه به پول ایران میشه اینقدر میلیون تومن و یا مثلا میخواست لپتاپ بخره میگفت این میشه ۴۰ میلیون و ... خلاصه ریست فکتوری کنید و حالشو ببرید : )
گفتی PS4 یاد خودم افتادم. من خیلی عشق بازی های کامپیوتری ام و خیلی سرگرمی خوبیه برام.
اینجا قیمت PS4 Pro حدود ۴۰۰ یورو بود. دو ماه پیش آمازون تخفیف زد و میداد ۲۵۰ یورو که خیلی قیمت خوبی بود. رفتم خریدمش. ولی بعد اینقدر مغزم درگیر شد که فرداش رفتم پسش دادم...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 04 شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: گفتی PS4 یاد خودم افتادم. من خیلی عشق بازی های کامپیوتری ام و خیلی سرگرمی خوبیه برام.
اینجا قیمت PS4 Pro حدود ۴۰۰ یورو بود. دو ماه پیش آمازون تخفیف زد و میداد ۲۵۰ یورو که خیلی قیمت خوبی بود. رفتم خریدمش. ولی بعد اینقدر مغزم درگیر شد که فرداش رفتم پسش دادم...
خوبه پس گرفتن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 04 شهریور ۱۳۹۹ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (04 شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: گفتی PS4 یاد خودم افتادم. من خیلی عشق بازی های کامپیوتری ام و خیلی سرگرمی خوبیه برام.
خوبه پس گرفتن 
اینجا هرچی بخری حداقل تا یک ماه قابل پس دادنه معمولا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 04 شهریور ۱۳۹۹ ۰۲:۰۱ ق.ظ
بزرگترین کالچرشاکی که باهاش دست و پنجه نرم میکنم نداشتن رقیب در دسترس توی pes, fifa هست :/
اسم بازی آنلاینو جلوی ما سنتی کارا نیارین فقط :| فوتبال ینی کوری خوندن و فحش و فحش کاری که آنلاین نمیشه؛ بقیه ش بچه بازیه دیگه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۴ شهریور ۱۳۹۹ ۰۷:۴۷ ق.ظ
من برعکسِ تو چون زیاد سختی کشیدم دست و دل باز بار اومدم؛ البته مثل اغلب ترکا حواسم به اولویتبندی دخل و خرجم هست. اما کلا والدین ایرانی از فرزندپروری فقط زائیدنش رو بلد هستند، هی جلوی بچه نق میزنند از اوضاع زمونه انگار تقصیر بچهست. یا مامانه میشینه با دختربچه در مورد این چیزا و مشکلاتِ کلی زندگیش درد و دل میکنه. اون قدیما واسه اغلبمون پیش اومده مثلا پول در حد پلیاستیشن و دوچرخه اینا دارن و همینطوری راکد نگه داشتند اما زورشون میومد واسه بچه یه چیزی بخرن.
(۰۳ شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: یا مثلا رفیقم که خارجه، اینترنت پر سرعت نمیگیره، میگه به پول ایران میشه اینقدر میلیون تومن و یا مثلا میخواست لپتاپ بخره میگفت این میشه ۴۰ میلیون و ... خلاصه ریست فکتوری کنید و حالشو ببرید : )
اون دیگه رد داده. ملت دوری از وطن رو به جون میخرن که لااقل از امکانات مادی استفاده کنند؛ این دو طرفه خودش رو محروم کرده.
حالا چجوری اینترنت کمسرعت پیدا کرده؟ احتمالا شبکههای تلویزیون رو نداره مثلا.
(۰۴ شهریور ۱۳۹۹ ۰۲:۰۱ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: بزرگترین کالچرشاکی که باهاش دست و پنجه نرم میکنم نداشتن رقیب در دسترس توی pes, fifa هست :/
این کالچرشاک گفتنات اصن خودش یه شاک بهم وارد کرد ![[تصویر: 476816_21.gif]](https://img.manesht.ir/476816_21.gif)
(۰۴ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: شما خودتون گفتید یه پسر شاغل حتما باید ماشین داشته باشه و این بدیعی است و حتی من گفتم یه مدل ۸۸ پراید گفتید نه تیبا دیگه حداقلش باشه !
ولی فکر کنم در نهایت بهتون ثابت شد هر شاغلی نمی تونه ماشین بخره حتی مجرد باشه !
یاد اون میمه افتادم که توو تشییع جنازه میپرسن کسی چیزی نمیخواد بگه؟ یکی میگه من گیاهخوارم :')) از آب خوردن روزمره هم میخوای در بیاری که مجردِ شاغل نمیتونه ماشین بخره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 04 شهریور ۱۳۹۹ ۱۰:۴۸ ق.ظ
خونِ خودرو بند نمیآید
|