|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 02 مرداد ۱۳۹۹ ۰۶:۵۴ ب.ظ
ﻫﻔﺪﻩ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮﺩ، ﭘﺸﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻗﺎﯾﻢ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ، ﭘﺪﺭﻡ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ آمد ﺑﯿﺮﻭﻥ، ﺗﺮﺳﺎﻧﺪﻣﺶ، ﺑﻬﺶ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ ، ﺍﻭ ﻫﻢ ﺧﻨﺪﯾﺪ ...
ﺩﺭ آﻥ ﺳﻦ ﻭ ﺳﺎﻝ ﺳﯿﮕﺎﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ، ﺩﺭ ﺣﻤﺎﻡ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪﻡ، آﻥ ﺭﻭﺯ ﺭﺍ ﻫﯿﭻﻭﻗﺖ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﯾﻮﺍﺷﮑﯽ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺣﻤﺎﻡ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺑﮑﺸﻢ، ﺳﯿﮕﺎﺭ ﮐﺸﯿﺪﻧﻢ ﻃﻮﻝ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩ، ﭼﻬﺎﺭ ﻧﺦ! ﻧﺦ آﺧﺮ ﺭﺍ ﮐﻪ ﮐﺸﯿﺪﻡ ﺳﯿﮕﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﭘﺪﺭ ﺩﺭ ﭼﺎﻩ ﺣﻤﺎﻡ ﻓﺮﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﺩﺭِ ﺣﻤﺎﻡ ﮐﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ آﻣﺪﻡ، ﭘﺪﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﭘﺸﺖِ ﺩﺭِ ﺣﻤﺎﻡ ﺭﻭﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺧﻮﺍﺑﺶ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ...
آﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺗﺎ ﻣﺮﺍ ﺑﺘﺮﺳﺎﻧﺪ، ﺑﻐﻠﺶ ﮐﺮﺩﻡ، ﺑﻮﺳﯿﺪمش، ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻧﮑﺸﯿﺪﻡ ...
مهاتما ﮔﺎﻧﺪﯼ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 02 مرداد ۱۳۹۹ ۰۹:۴۲ ب.ظ
دوستان کسی هست اینجا وردپرس و php کار باشه
البته اگر سایر دوستان هم می تونن راهنمایی بدن
داشتم یکی از سایت ها که قالب و افزونه می فروشه را بررسی می کردم
چند تا از پروفایل های کسانی که اونجا کارهاشون را ب فروش میرسن را دیدم حساب کردم میبینم توی ی سال پول زیادی میشه
مثلا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مثلا ۴۰۰۰ تا محصول فروخته میانگین ۵۰تمن قیمت هر محصول باشه یعنی ۲۰۰ میلیون درآمد داشته
یا این کاربشون
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
که ۲۸۰۰۰ تا محصول داره اینم میانگین ۱ میلیارد میشه
باید چی بلد باشیم برای این کار؟
چ مهارت هایی نیازه
چ مدت زمان میخواد حرفه ای شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 02 مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: یه راهنمایی می خوام بیشتر خانم ها می تونن کمک کنندمی خوام یه جاروبرقی بخرم منتها چون تا حالا آشنایی ندارم و با جاروبرقی کار نکردم ( برای تمیز کردن خونه از جارو دستی و جارو سنتی استفاده می کردم) گفتم نخرم شاید یه روزی ازدواج کردم دختر با خودش جهازیه میاره ولی ظاهرا باید دیگه کم کم بخرم وسایل خونه رو از جهازیه خبری نیست .
چون جنس های خارجی گرون شدن لطفا در مورد یکی از دو محصول زیر پارس خزر راهنمایی کنید اصلا ارزش خرید دارن یا نه کدومش بهتره
لینک ۱ :
لینک ۲ :
اگه لوله خرطومی جاروبرقی از جنس پلاستیک نامرغوب باشه زود ترک میخوره و اذیت میکنه. اون اولی چون روکش کنفی داره از این نظر خوبه. منتهی قیمتش به نظرم بالاست. البته دیجی هم قیمتاشُ بالاتر از بیرون میزنه همیشه :| دومی هم خوبه فقط نمیدونم این لوله خرطومی ها اگه خراب بشن، بعدا میشه به راحتی تعویض کرد یا نه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 03 مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۰۶ ق.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۹ ۰۹:۴۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: دوستان کسی هست اینجا وردپرس و php کار باشه
البته اگر سایر دوستان هم می تونن راهنمایی بدن
داشتم یکی از سایت ها که قالب و افزونه می فروشه را بررسی می کردم
چند تا از پروفایل های کسانی که اونجا کارهاشون را ب فروش میرسن را دیدم حساب کردم میبینم توی ی سال پول زیادی میشه
مثلا
مثلا ۴۰۰۰ تا محصول فروخته میانگین ۵۰تمن قیمت هر محصول باشه یعنی ۲۰۰ میلیون درآمد داشته
یا این کاربشون
که ۲۸۰۰۰ تا محصول داره اینم میانگین ۱ میلیارد میشه
باید چی بلد باشیم برای این کار؟
چ مهارت هایی نیازه
چ مدت زمان میخواد حرفه ای شد
فقط شروع کن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 03 مرداد ۱۳۹۹ ۰۷:۴۲ ب.ظ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 04 مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۰۸ ب.ظ
وقتی کسی کرونا بگیره چطوری مواظب باشه !
کرونا رو نمی شه کاری کرد الان همه تقریبا بی خیال کرونا شدن تا حد اولیه رو میشه رعایت کرد ولی دیگه نمیشه کلا بیرون نرفت و اونایی هم که می گن با ماسک بیرون بریم چیزی نمیشه فقط دارن خودشون رو توجیح می کنند یا کلا باید بری یه روستایی کلبه درویشی جایی یا باید دیگه با رعایت اولیه بهداشت وارد جامعه شد بقیش دیگه دست ما نیست زندگی و مرگ !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 04 مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۰۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: وقتی کسی کرونا بگیره چطوری مواظب باشه !
والا خودم هم به همین موضوع فکر کردم
ولی برا دلداری چی میگفتم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 04 مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۱ ب.ظ
یه چند روز رفتیم مسافرت جایی که باغ پسته هم داشت چقد درختا پسته کرده بودن مث خوشه های انگور ولی خوب حیف سبز بودن هنوز نمیشد خوردشون دیگه جامون رو رزرو کردیم زمان برداشت بیایم پسته بخوریم گفتن نه بیا کمک بدین بچینیم منم گفتم باشه کمک میدم ولی هر روز تا جایی که می تونم پسته می خورم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 04 مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۱ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: یه چند روز رفتیم مسافرت جایی که باغ پسته هم داشت چقد درختا پسته کرده بودن مث خوشه های انگور ولی خوب حیف سبز بودن هنوز نمیشد خوردشون دیگه جامون رو رزرو کردیم زمان برداشت بیایم پسته بخوریم گفتن نه بیا کمک بدین بچینیم منم گفتم باشه کمک میدم ولی هر روز تا جایی که می تونم پسته می خورم ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
حاجی خرداد که داشتم از شهرستان برمی گشنم تهران به همراه داداشم این یه جایی رو می شناخت می گفت گیلاس داره در حد بلاخره جاده رو زد خاکی رفتیم جلوتر دیدیم بله درخت های فراوان گیلاس گفتم اینجا برای کیه از کجا پیدا کردی گفت تو نگران نباش بچین بخور آشناست همین که داشتم می چیدم یه پیرزن و پیر مرد اومدن با چوب دنبال ما من فرار کردم و داداشم رو تنها گذاشتم باهاشون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 05 مرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۰۰ ق.ظ
- امشب شب مهمی برای بیتکوین میتونه باشه
- چه تو ایران زندگی میکنید چه خارج از ایران؛ این هفته هر پولبک و اصلاح قیمتی فرصت خرید طلا و مشتقاتشه. برادرانه توصیه میکنم پول و سپرده ی پولی نگه ندارید.
- ای داد بیداد!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 05 مرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ
واقعا کسی سرمایه بلند مدتشو تبدیل به بیت کوین میکنه؟ این پول خیلی بی اعتباره نه محصولی پشتشه نه هیچی... برای کوتاه مدت خب معنی میده ولی من شک دارم بیت کوین اصلا تا چند سال دیگه دووم بیاره و اسمی ازش باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 05 مرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: حاجی خرداد که داشتم از شهرستان برمی گشنم تهران به همراه داداشم این یه جایی رو می شناخت می گفت گیلاس داره در حد بلاخره جاده رو زد خاکی رفتیم جلوتر دیدیم بله درخت های فراوان گیلاس گفتم اینجا برای کیه از کجا پیدا کردی گفت تو نگران نباش بچین بخور آشناست همین که داشتم می چیدم یه پیرزن و پیر مرد اومدن با چوب دنبال ما من فرار کردم و داداشم رو تنها گذاشتم باهاشون
نه خیام از اقوام مولتی میلیاردر بودن خوش به حالشون سالی چند تن پسته برداشت می کنن البته زحمت هم داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 05 مرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: واقعا کسی سرمایه بلند مدتشو تبدیل به بیت کوین میکنه؟ این پول خیلی بی اعتباره نه محصولی پشتشه نه هیچی... برای کوتاه مدت خب معنی میده ولی من شک دارم بیت کوین اصلا تا چند سال دیگه دووم بیاره و اسمی ازش باشه
حالا برای سرمایه گذاری بلند مدت و یا تبدیل کل ثروت نمیدونم؛ چون تغییر قیمتا توشون وحشتناکه واقعا
ولی کلا رمزارزها توضیحای تکنیکال زیادی دارن که کاملا توجیهشون میکنه برای بقای بلند مدت. من حتی توی دنیای فانتزی خودم فکر میکنم میتونه یه روزی به طور کامل جایگزین پولهای رایج بشن. مثلا الان رمز ارزهای جدید که بر پایه ی proof of stake هستند خب در عرض چند میلی ثانیه معامله کردن رو ممکن میکنن؛ سناریو smart contract ها رو ممکن میکنن، هزینه ی وحشتناک تبدیل پول بانکها و صرافی ها رو هم حذف میکنن و کلا پروسه رو وحشتناک سریع کردن؛ جاسوسی و ترک کردن و کلا اعمال فشار سیاسی رو از روی تراکنشها میتونن کم و یا حذف کنن... و خیلی از مزیت های دیگه..
بنظرم ماهیت بانک و پول کاغذی بیشتر برای این بود که بتونن حافظ منابع مالی ما باشن و امکان تبادل مالی امن رو واسمون فراهم کنن؛ ولی وقتی یه رمز ارز خودش یه trustless network رو با بلاک چین بوجود میاره، شاید بتونه کم کم نقش بانکها رو کم رنگ کنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 05 مرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۰۷ ب.ظ
چقدر حال خوبی دارم! توی جلسه آنلاینی بودم با هوشنگ ابتهاج که برامون شعر خوندن و پرسش و پاسخ کردیم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 06 مرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۵۹ ق.ظ
Just keep moving
|