|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 15 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۹ ۰۶:۲۳ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: خوب نشستی توو خونه زیر باد کولر غر میزنیا
میخوای کولر را خاموش کنم مشکل حل شه به کل
(۱۵ تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۰۱ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: هرکی به من این حرف رو میزنه بهش میگم خب تو چرا این کار رو نمیکنی؟
نمیشه به کسی که همسن پدرمه و از کف بازار اومده شده مدیر عامل شرکت بزرگ صنایع غذایی اینجوری بگم که اگر کسی باشه که دهه ۶۰ یا ۷۰ ای باشه میشه باهاش اینجوری حرف زد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 15 تیر ۱۳۹۹ ۰۱:۵۵ ب.ظ
خوب مشخص شد که اسراییل نطنز را زده به احتمال زیاد. ولی ایران احتمالا همچنان تو این پنج ماه صبر پیشه کنه. احتمال شروع جنگ الان ۵۰-۵۰ است. رفرنس اخبار رسانه های بین المللی + صفحه اینستاگرام فرهمند علیپور
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 15 تیر ۱۳۹۹ ۰۴:۳۰ ب.ظ
خب برای سومین سال این خونه رو تمدید قرارداد کردم
سال ۹۷ : ۲۷ پیش ، کرایه ۴۳۰
سال ۹۸ : ۴۸ پیش ، کرایه ۱۲۰
سال ۹۹ : ۴۸ پیش، کرایه ۸۰۰
سال ۱۴۰۰ : !؟
+ متراژ خونه ۵۳ متر ، تک واحدی ، کل ساختمان سه طبقه ، طبقه دوم ، بدون پارکینک و آسانسور ، ۲۰ سال ساخت !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 15 تیر ۱۳۹۹ ۰۴:۴۶ ب.ظ
کاش میشد یه کاری واسه اعضای خونواده ام بکنم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - .:tarannom:. - 15 تیر ۱۳۹۹ ۰۹:۱۴ ب.ظ
داشتم فکر میکردم این دفعه چندمیه که بحث جنگ داره پیش میاد! حسابش از دستم در رفته ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 15 تیر ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ ب.ظ
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت
من همه محو تماشای نگاهت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 15 تیر ۱۳۹۹ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۹ ۰۴:۴۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: کاش میشد یه کاری واسه اعضای خونواده ام بکنم!
منم جای برادر کوچیک ترت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 15 تیر ۱۳۹۹ ۱۰:۲۶ ب.ظ
هیچی نمیشه خودتون را ناراحت نکنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 15 تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۹ ۱۰:۰۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (15 تیر ۱۳۹۹ ۰۴:۴۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: کاش میشد یه کاری واسه اعضای خونواده ام بکنم!
منم جای برادر کوچیک ترت
میشه منم وسطی باشم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 16 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ
این مشکلو از وقتی که یادمه داشتم حداقلش از ۱۸ سالگی و بعد مستقل شدن از خانواده!! شب موقع خواب مقاومت میکنم در برابر خواب هر کار دیگه ای میکنم از یوتیوب بگیر تا کتاب خوندن و غیره. بعد صبح دیر بیدار میشم و اعصابم خورد میشه که دیر بیدار شدم و وقتم هدر شد و باعث میشه روزم بد شروع بشه :/
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 16 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: این مشکلو از وقتی که یادمه داشتم حداقلش از ۱۸ سالگی و بعد مستقل شدن از خانواده!! شب موقع خواب مقاومت میکنم در برابر خواب هر کار دیگه ای میکنم از یوتیوب بگیر تا کتاب خوندن و غیره. بعد صبح دیر بیدار میشم و اعصابم خورد میشه که دیر بیدار شدم و وقتم هدر شد و باعث میشه روزم بد شروع بشه :/
مشکل تو با ازدواج حل میشه
just kidding ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 16 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۲۳ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: این مشکلو از وقتی که یادمه داشتم حداقلش از ۱۸ سالگی و بعد مستقل شدن از خانواده!! شب موقع خواب مقاومت میکنم در برابر خواب هر کار دیگه ای میکنم از یوتیوب بگیر تا کتاب خوندن و غیره. بعد صبح دیر بیدار میشم و اعصابم خورد میشه که دیر بیدار شدم و وقتم هدر شد و باعث میشه روزم بد شروع بشه :/
just kidding ...
اتفاقا موافقم و احتمالا حرفت درسته ( البته حالا هزار تا استثنا و اما اگر این وسط هست که وارد جزییات نمیشم). حس میکنم یه بخشیش به خاطر اینه وقتی شب میشه حس میکنم یه بخشی از وجودم ارضا نشده. نمیدونم دقیقا چطوری توضیح بدم انگار نیاز به حرف زدن با یک پارتنره یا نیاز به ارتباط عاطفی. یه حس سنگینی قبل از خواب احساس میکنم که باعث میشه نتونم با آرامش صد درصد چشممو ببندم و بخوابم. یه جورایی بیش از اندازه انرژی دارم شب ها
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 16 تیر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۱ ق.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۲۳ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: این مشکلو از وقتی که یادمه داشتم حداقلش از ۱۸ سالگی و بعد مستقل شدن از خانواده!! شب موقع خواب مقاومت میکنم در برابر خواب هر کار دیگه ای میکنم از یوتیوب بگیر تا کتاب خوندن و غیره. بعد صبح دیر بیدار میشم و اعصابم خورد میشه که دیر بیدار شدم و وقتم هدر شد و باعث میشه روزم بد شروع بشه :/
just kidding ...
اتفاقا موافقم و احتمالا حرفت درسته ( البته حالا هزار تا استثنا و اما اگر این وسط هست که وارد جزییات نمیشم). حس میکنم یه بخشیش به خاطر اینه وقتی شب میشه حس میکنم یه بخشی از وجودم ارضا نشده. نمیدونم دقیقا چطوری توضیح بدم انگار نیاز به حرف زدن با یک پارتنره یا نیاز به ارتباط عاطفی. یه حس سنگینی قبل از خواب احساس میکنم که باعث میشه نتونم با آرامش صد درصد چشممو ببندم و بخوابم. یه جورایی بیش از اندازه انرژی دارم شب ها
اکثر مجردها اینطورین انگار یه چیزی رو گم کردن بخصوص شبا که همه جا خلوته میرن تو فکر ! بعد گوشی رو برمی دارن تو شبکه های مجازی دنبال پارتنر می گردن هر چند این وضعیت برای هر کسی متفاوت هست مثلا من خودم تا دلت بخواد یوتیوب رو باز می کنم همش آهنگ و ویدیو گلیپ نگاه می کنم ! کسی هم باشه باهاش چت می کنم !
ولی این وضعیت بیشتر برای مجردها و اونایی که سینگل هستن اتفاق می افته هیچ دقت کردین دو تا از مدیران مانشت تا زمانی که مجرد بودن همیشه تو مانشت بودن تا متاهل شدن دیگه خبری ازشون نیست ! از یکیشون پرسیدم برای چی دیگه تو بحث ها شرکت نمی کنی گفت اون موقع مجرد بودم
در کل دلایل مختلف هست که آدم شبا نمی تونه بخوابه یکیش تنهایی زندگی کردن و دور از خانواده هست دوم مجردی و سوم فکر به آینده کاری ! و ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 16 تیر ۱۳۹۹ ۰۴:۱۴ ق.ظ
چند وقتیه هوس مپنا کردم
ناکس همینجور تو سقف داره میفروشه آدم میترسه بره طرفش
یه گاو به تمام معناست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 16 تیر ۱۳۹۹ ۰۴:۱۴ ب.ظ
با این ممنوعیت ها تبدیل میشیم به کره شمالی، ممنوعیت واردات گوشی بالای ۳۰۰ یورو چه کوفتیه آخه؟ کم پول نداریم و از دنیا عقبیم؟؟ ۴ روز دیگه واردات قطعات کامپیوتر و لپتاپ هم ممنوع میشه لابد
هر وقت حس رفتن از وجودم خارج میشه که آقا همینجا هم میشه زندگی کرد، سعی کن درآمد دلاری داشته باشی، کار خودت رو راه بندازی و .... ی خبر اعصاب خورد کن جدید میاد و میگه که .. نخور پاشو تلاشتو بکن که بری
|