|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 01 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۶:۱۹ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: در واقع، تتلو واقعی ترین آدمه!
تتلو دقیقا خودشه، در حالیکه خیال میکنه به قول خودش علف میکشه اینطوریه. حالم ازش بهم میخوره،
حیف علف که بدن تتلو بکشه. در واقع اصلا علف کشیدن رو بلد هم نیست. این آدم یه چیزی شنیده، هر جا رسیده یه چیزی شنیده سر هم کرده به عنوان ترانه میخونه بعد بهانش واسه چرند و پرند گویی اینه که علف میزنه!!! اصلا من شک ندارم که بهش پول دادن گفتن شما بگو علف میزنم.
تتلو یه مزدوره، دقیقا از اوناییه که یه جامعه رو میتونه به تباهی بکشه. واسه همینم رئیسی رفت سراغش و باهاش قاطی شد.
یادمه زمان ما میگفتن کروبی طفلک پول داده به ساسی مانکن براش آهنگ بخونه تبلیغاتی! هم ساسی رو خراب کردن و هم کروبی رو.
بعد دیدیم که رئیسی پاشد رفت خدمت این آقای کثافت اعظم!
اصل ویروسه این تتلو  
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 01 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۷:۴۴ ب.ظ
دویست و خرده ای سال پیش، یه نقاش انگلیسی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو کشیده، اگه رو کاغذی که دست شخص تماشاچی بازیه زوم کنید تا حدی می تونید کلمات رو تشخیص بدین:
نگویند از سر بازیچه حرفی
کز آن پندی نگیرد صاحب هوش
وگر صد باب حکمت نزد نادان
بخوانی آیدش بازیچه در گوش
ولی همین جناب سعدی وقتی به عشق میرسه....
به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم
شمایل تو بدیدم نه صبر ماند و نه هوشم
حکایتی ز دهانت به گوش جان من آمد
دگر نصیحت مردم حکایت است به گوشم
مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم
که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم
مرا مگوی که سعدی طریق عشق رها کن
سخن چه فایده گفتن چو پند میننیوشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 01 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۸:۴۹ ب.ظ
آخه منو چه به MPC و PID !!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۸:۵۰ ب.ظ
هر چی تصنیف و ترانه و آواز تو زندگیتون شنیدید بریزید تو سطل زباله
خب؟
بعد برید اینو توی گوگل سرچ کنید
دانلود گر به همه عمر خویش جمال الدین منبری
یک میلیون بار گوش کنید
بعد بیاید بگید حالتون چطوره؟ خوبید؟ خوشید؟ از این ورا؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 01 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۰۴ ب.ظ
لطفا به شخصیت ادم ها توهین نکنید خوب بود یکی به شما اینقدر توهین می کرد شما به تتلو توهین می کنید ایشون هر چی هست برای خودش قابل احترامه به ما ربطی نداره من فقط درباره ایشون گفتم فقط یکم بددهنه چیزی که مشخصه ولی اینکه بیایید اینجا اینقدر توهین بهش بشه آیا این توهین ها به شما میشد خوشتون می اومد ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 01 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۰۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: لطفا به شخصیت ادم ها توهین نکنید خوب بود یکی به شما اینقدر توهین می کرد شما به تتلو توهین می کنید ایشون هر چی هست برای خودش قابل احترامه به ما ربطی نداره من فقط درباره ایشون گفتم فقط یکم بددهنه چیزی که مشخصه ولی اینکه بیایید اینجا اینقدر توهین بهش بشه آیا این توهین ها به شما میشد خوشتون می اومد ؟
کسی که اونقدر آدم بی ارزشیه که حرمت مادر رو هم نگه نمیداره و هر مزخرفی از دهنش درمیاد میخونه، کسی که رده ی سنی رو میبره زیر سوال، پای ممنوعه های اخلاقی رو باز میکنه تو عالم هنر، از این بدتر هم باید در موردش گفت.
واقعا برات متاسفم که به خودت اجازه میدی منو که یه خانم محترم هستم، با اون ذباله مقایسه کنی و اینطوری با این لحن با من صحبت کنی. من برای هر بی حرمتی احترام قائل نیستم. در ضمن اصلا در سطح این سایت نمیدونم اسمی از این موجود برده بشه توش.
شما که اگه اینقدر دموکراتی که دلت برای احترام گذاشتن به یه همچین آدمایی میلرزه، باید بلد باشی که هر کسی هم یه نظری داره و نظر هر شخصی هم برای خودش محترمه. پس این تو هستی که الان داری منو بازخواست میکنی به خاطر نظرم و این کار کاملا غلطه.
.........................................................................................................................
جناب خیام، من چندین بار از طرف شما غرض ورزی و توهین نسبت به خودم دیدم، نه تنها من، دیگران هم اینجا دیدن که شما بیخود به من گیر میدی و سوژه درست میکنی. تو چت خصوصی هم گاها مطالبی میفرستی و با لحنی با من صحبت میکنی که خیلی از این حرفی که راجع به این خواننده زدم زننده تر و توهین آمیز ترن. همیشه بیخود و بی دلیل به من گیر میدی، دلیلی نمیبینم با تو طرف حساب باشم، من شما رو ندیده میگیرم و لطفا شما هم اصلا پستهای منو دیدی رد شو و برو و لطفا ریپلای نکن.
اصلا در حد من نیست با شما دهن به دهن بشم، اصلا هم تمایل ندارم که تاپیک عمومی انجمن رو آلوده کنم با بحث های بیمورد!
در ضمن همینجا هم تمومش کن و دیگه کش نده و ادامه نده. واقعا حوصله ندارم!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۰۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: لطفا به شخصیت ادم ها توهین نکنید خوب بود یکی به شما اینقدر توهین می کرد شما به تتلو توهین می کنید ایشون هر چی هست برای خودش قابل احترامه به ما ربطی نداره من فقط درباره ایشون گفتم فقط یکم بددهنه چیزی که مشخصه ولی اینکه بیایید اینجا اینقدر توهین بهش بشه آیا این توهین ها به شما میشد خوشتون می اومد ؟
یه کم بددهن چیه، تتلو جنتلمنه، مارتین لوتره. از هشتاد میلیون آدم یه نفر نمونده که از این بابا فحش نخوره، حتی به مادر خودش هم توهین کرده، به اعتقادات میلیونها نفر بدترین توهینها رو کرده با اینکه میدونه چقدر حساس هستند، از نظر اخلاقی هم کارهایی که میکنه طرفداراش که اغلب از ردهی سنی خاصی هستند رو تحت تأثیر قرار میده و هر جامعهای رو به تباهی میکشه، بعد الان میگی این توهینها به شما میشد خوشتون میومد؟ با این خانم عین بچهها داری لجبازی میکنی الان بیاد بگه ماست سفیده بلافاصله یه پست میذاری میگی سیاهه، ولی دیگه باعث نشه وکیل آدمی که معنی تازهای به انحطاط داده بشی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 01 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۱:۴۱ ب.ظ
کرونا خواهش میکنم برو. یادم نمیاد آخرین باری که رنگ آفتاب را دیدم کی بوده!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 01 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۱۳ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: دلیلی نمیبینم با تو طرف حساب باشم، من شما رو ندیده میگیرم و لطفا شما هم اصلا پستهای منو دیدی رد شو و برو و لطفا ریپلای نکن.
اصلا در حد من نیست با شما دهن به دهن بشم، اصلا هم تمایل ندارم که تاپیک عمومی انجمن رو آلوده کنم با بحث های بیمورد!
در ضمن همینجا هم تمومش کن و دیگه کش نده و ادامه نده. واقعا حوصله ندارم!!!
من حوصله ندارم پست شما رو reply کنم همچین کاری هم نکردم و این شما هستید که پست منو reply می کنید
شما این تایپیک رو خراب کردین ادم میاد مانشت فقط پست های شما رو می بینه و از اومدنش پشیمون میشه
برای هر پستی صاحب نظر هستید خسته کردید ما رو حالمون رو خراب کردید شما باعث شدید مانشت اون شور و شوق قبلی رو نداشته باشه
شما خودتون در لابلای صحبت هاتون به تمام این کاربرها توهین می کنید خودتون رو بالا گرفتین و شدین علامه دهر در تمام زمینه ها
من می دونم شما به همین روند خودتون ادامه می دید اگه شما به این روند ادامه بدین منم دوست دارم هر جوری دوست داشته باشم پست بزارم هر وقت پست شما رو reply یا اسمی از شما بردم اونوقت واکنش نشان بدهید .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 02 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ
عجب!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۱:۵۰ ق.ظ
پدری با پسری گفت به قهر
که تو آدم نشوی جان پدر
حیف از آن عمر که ای بی سروپا
در پی تربیتت کردم سر
دل فرزند از این حرف شکست
بی خبر از پدرش کرد سفر
رنج بسیار کشید و پس از آن
زندگی گشت به کامش چو شکر
عاقبت شوکت والایی یافت
حاکم شهر شد و صاحب زر
چند روزی بگذشت و پس از آن
امر فرمود به احضار پدر
پدرش آمده از راه دراز
نزد حاکم شد و بشناخت پسر
پسر از غایت خودخواهی و کبر
نظر افکند به سراپای پدر
گفت گفتی که تو آدم نشوی
تو کنون حشمت و جاهم بنگر
پیر خندید و سرش داد تکان
گفت این نکته برون شد از در
من نگفتم که تو حاکم نشوی
گفتم آدم نشوی جان پدر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 02 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۱:۵۲ ق.ظ
سوپر مارکتی که بهش زنگ میزدیم و سفارش میدادیم تعطیل شده. امروز مجبور شدم از اسنپ مارکت خرید کنم.
امیدوارم چیزای خوبی تحویل بگیرم
همیشه اولین تجربه ها، سخت ترین تجربه ها است.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - amirmtf - 02 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۲۲ ب.ظ
لطفا کمکم کنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Javad Street - 02 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۱:۰۵ ب.ظ
..............
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 02 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۲:۰۸ ب.ظ
اینجا از هفته دیگه محدودیت ها کمی برداشته میشه.
مشاغل خاص به صورت خیلی محدود، به صورت شیفتی و با قوانین و جریمه های خاص شروع به کار میکنن. ولی همچنان مغازه ها بسته است.
پوشیدن ماسک در سوپرمارکت ها و وسایل حمل و نقل عمومی هم اجباری میشه.
این قوانین فعلا تا ۱۰ آگوست ادامه داره (حدودا آبان ماه).
|