|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 17 فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۹ ۰۴:۲۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: فکر کنم بیشتر این لایک هایی که خوردم بیشتر به خاطر آشپزخونه هست
لایک من به خاطر سیب زمینی سرخ کرده است
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 17 فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۱۷ ب.ظ
عشقم آشپزیه،
حاضرمم با تک تکتون مسابقه بدم و ببرم )
خانم و آقا هم نداره ، از همه تون میبرم
(۱۷ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۰۷ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: (17 فروردین ۱۳۹۹ ۰۴:۲۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: فکر کنم بیشتر این لایک هایی که خوردم بیشتر به خاطر آشپزخونه هست
لایک من به خاطر سیب زمینی سرخ کرده است
اخیرا خبر رسیده که سیب زمینی سرخ کرده به کرونا تعارف کردن زمینگیر شده
در این حد بحثش جدیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 17 فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ
چالش جدید گذاشتن عکس پروفایله !؟
دو سال پیش این کار رو یه بار شروع کردن کاربر بلک بود بعد یکی یکی عکس گذاشتن حالا ببینم چند نفر این سری تو این قرنطینه به این چالش عمل می کنند اکثرا هم با عینک گذاشتن خوشگل تر دیده بشن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 17 فروردین ۱۳۹۹ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۹ ۰۲:۳۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: الان من یه سوال تخصصی ازتون دارم شما که از خونه بیرون نمی رید نگران چی هستید ؟ قبل کرونا مگه چه کارهایی می کردید که الان نمی تونید ؟
جوابش خیلی واضحه..ولی الان اینقدر خستمه ک اصلا توان تایپ کردن ندارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 17 فروردین ۱۳۹۹ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چالش جدید گذاشتن عکس پروفایله !؟
دو سال پیش این کار رو یه بار شروع کردن کاربر بلک بود بعد یکی یکی عکس گذاشتن حالا ببینم چند نفر این سری تو این قرنطینه به این چالش عمل می کنند اکثرا هم با عینک گذاشتن خوشگل تر دیده بشن
ما که والا چشمامون ضعیفه، خوشگلتر بودن چیه
شما خودت نصف بیشتر فضای عکست رو بازوهات گرفته ما چیزی میگیم؟
خیلی هم عالیه اتفاقا.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 17 فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۰۲ ب.ظ
من با اینکه عینکی هستم، ولی بدون عینک عکس میزارم. یادمه اون موقع که تازه رفته بودم تو عالم تئاتر، میگفتن اگه با عینک عکس بگیری نشونه ی اینه که جوگیری و احساس روشنفکری و وودی آلن بودن بهت دست داده. واسه همین ما هم تا تونستیم با عینک عکس نگرفتیم و همینه که هستیم.
البته منم چند وقت پیشا عکس خودمو گذاشتم اینجا، عکس خواهرزادم رو گذاشتم. و خلاصه خودمو خیلی وقت پیشا نشون دادم.
خب آقایون عزیز، از دیدار شما خوشقتم.
چایی، قهوه، نسکافه، کاپپپپپپو چینو، ننننننمیشه که اینجا، بفرمایید کتلت های خیام، البته با سیب زمینی سرخ کرده.
ولی خیام جان خداییش خیلی روغن استفاده میکنی، کتلت خودش همینطوری روغن پس میده، سیب زمینی سرخ کرده هم همینطور بنابراین همیشه خیلی کم برای سرخ کردنشون روغن بریز. مرد خونه دار خوبی هستی.
چیییییی؟ چی دادچ؟
سیب زمینی سرخ کرده؟؟؟؟؟
من دوس دارم شماها تو آشپزی مسابقه بدین، بعد من میشم داور، میتونید از پهپاد هایی که جناب وزیر جوان برای ارسال مرسوله تدارک دیده بودن استفاده کنید و غذاهاتونو برا من بفرستید، به برنده شارژ ایرانسل تعلق میگیره.
شوخی میکنم بابا زده به سرم بس که تو خونه نشستم تو صورت خانواده نگاه کردم.
(۱۷ فروردین ۱۳۹۹ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (17 فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چالش جدید گذاشتن عکس پروفایله !؟
ما که والا چشمامون ضعیفه، خوشگلتر بودن چیه
شما خودت نصف بیشتر فضای عکست رو بازوهات گرفته ما چیزی میگیم؟
خیلی هم عالیه اتفاقا.
خیلی حال کردم دمت گرم داداش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 17 فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۰۹ ب.ظ
قدر منو نمی دونید که هر سری میام اینجا یه مبحثی راه می ندازم بعد بقیه رو ترغیب می کنم به پست گذاشتن
از بحث ازدواج بگیر تا چالش عکس و باشگاه و دلیل قرنطینه و غیره
+ این عکس برای مهر ماه ۹۸ دربنده بعد از اونجا مستقیم رفتیم شمال محمودآباد الان به خاطر بحث های کرونا و غیره خیلی دلم برای باشگاه تنگ شده و تا تیر ماه نمی رم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 18 فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۲۷ ق.ظ
واقعا آدم حرفشو به کی بزنه ؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 18 فروردین ۱۳۹۹ ۰۳:۱۸ ق.ظ
شرایط روحی م جوریه که یک میلیون دلار پول و یه استخر آبگرم و بعدش کباب گلپایگانی چرب و چیلی لازمم. پول رو نمیدونم چرا میخام، ولی کلا پول چیز خوبیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 18 فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۱۸ ق.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۹ ۰۳:۱۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: شرایط روحی م جوریه که یک میلیون دلار پول و یه استخر آبگرم و بعدش کباب گلپایگانی چرب و چیلی لازمم. پول رو نمیدونم چرا میخام، ولی کلا پول چیز خوبیه
داداش تعارف نکن چیز دیگه ای نمی خوای ؟
مثلا ماشین از این جدیدا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yagmur0022 - 18 فروردین ۱۳۹۹ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چالش جدید گذاشتن عکس پروفایله !؟
منم دوستان رو دعوت میکنم به این چالش
اسم اون کاربر بلک رو نگیرین
یادمه میومدم مانشت فقط این تایپیک نمیومدم چون اون اینجا فعال بود
اونقدر اونقدر اونقدر این کاربر بلک ..............
الانم نیست
خوشحال ترینم:
هیچ وقتم نباشه به امید خدا
البته علتش روهم بگم ....یادمه یه بار میخواست کلاس جاوا برگزار کنه ، تایپیک بود که بچه ها اعلام آمادگی کنن جهت حضور در کلاس
آقا همین که من گفتم من هستم
گفتن ظرفیت پر شده تو نیا
حالا بعدش اون کلاسش تشکیل نشد به علت کمبود عدم آمادگی بچه هااااااااااااااااااا
آی دلم خنک شد آی دلم خنک شد
هنوزم داره خنک میشه
کینه ای هم خودتین...............
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 18 فروردین ۱۳۹۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۹ ۱۲:۱۳ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: (17 فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چالش جدید گذاشتن عکس پروفایله !؟
منم دوستان رو دعوت میکنم به این چالش
اسم اون کاربر بلک رو نگیرین
یادمه میومدم مانشت فقط این تایپیک نمیومدم چون اون اینجا فعال بود
اونقدر اونقدر اونقدر این کاربر بلک ..............
الانم نیست
خوشحال ترینم:
هیچ وقتم نباشه به امید خدا
البته علتش روهم بگم ....یادمه یه بار میخواست کلاس جاوا برگزار کنه ، تایپیک بود که بچه ها اعلام آمادگی کنن جهت حضور در کلاس
آقا همین که من گفتم من هستم
گفتن ظرفیت پر شده تو نیا
حالا بعدش اون کلاسش تشکیل نشد به علت کمبود عدم آمادگی بچه هااااااااااااااااااا
آی دلم خنک شد آی دلم خنک شد
هنوزم داره خنک میشه
کینه ای هم خودتین...............
چه دل پری داشتی عزیزم....
از زیارت شما هم خیلی خوشحالم.
یه چیزی بهت بگم خیلی خوبه که اینطور اومدی و حرف زدی. کاش همه ی آدما اینقدر راحت دلخوریهاشونو از هم بگن. باور کن لحن سخنت رو هم احساس کردم.
این روزا تو قرنطینه دوباره حال و هوای نوشتن به سرم زده، مدام تو شخصیت ها دقیق میشم، تو موقعیت ها دقیق میشم .... الان خیلی حال کردم با اینطور صحبت کردنت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 18 فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۲۷ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: واقعا آدم حرفشو به کی بزنه ؟؟
به خدا بزن
هیچ کسی آدم را نمی فهمه
وقتی حوصله هیچی نداری بهت پیشنهاد کار میشه تازه توی کار هم تخصص نداری.
استاد راهنمام ی کار بهم پیشنهاد داده برای طراحی سایت و سئو من ی سری فیلم در مورد سئو دیدم ولی عملی کار نکردم
وقتی قراره سئو سایتی را شما انجام بدید چ کارهایی باید انجام بشه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 18 فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۰۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: + این عکس برای مهر ماه ۹۸ دربنده بعد از اونجا مستقیم رفتیم شمال محمودآباد الان به خاطر بحث های کرونا و غیره خیلی دلم برای باشگاه تنگ شده و تا تیر ماه نمی رم
ماشالا بدن (به چشم برادری). تو با این بدن چرا تا حالا کسی ندزدیدت؟
عکس از پشت قبول نیست؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 18 فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۱۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (18 فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۲۷ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: واقعا آدم حرفشو به کی بزنه ؟؟
به خدا بزن
هیچ کسی آدم را نمی فهمه
وقتی حوصله هیچی نداری بهت پیشنهاد کار میشه تازه توی کار هم تخصص نداری.
استاد راهنمام ی کار بهم پیشنهاد داده برای طراحی سایت و سئو من ی سری فیلم در مورد سئو دیدم ولی عملی کار نکردم
وقتی قراره سئو سایتی را شما انجام بدید چ کارهایی باید انجام بشه؟
اگه سئوی یه سایت رو دادن دستت، اولین کاری که میکنی اینه که باید بری روی کلمات کلیدی کار کنی. یه سری جستجو باید بکنی اول ببینی مثلا کدوم کلمات بیشتر و بهتر کلیک خور دارن و روی اونا به عنوان کلمات کلیدی سرمایه گذاری کنی. که البته این کلمات کلیدی چیزایی هستن که همون صاحب سایت میخواد که روشون کار بشه. بعد حالا دیگه شروع میشه باید بیای محتوا رو هماهنگ کنی بر اساس کلمات کلیدی و کم و زیاد کنی و برچسب بزاری و خلاصه فعلا برو دنبال کلمات کلیدی.
راهنمایی هم خواستی در خدمتم.
|