|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - khordad.girl - 26 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ
دوستان یه گلچین از آهنگ های ایرانی بیس دار میخوام واسه ماشین! خودم یه گلچین درست کردم واسه ۲ سال پیشه دیگه قدیمی شده...بهم آهنگ پیشنهاد بدین لدفن....ممنونم |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - shabnamZ - 27 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ
من عاشق اولین آهنگ ترکیه ای هستم که گوش دادم ... دقیقا هم یادمه که سوم ابتدایی بودم :ســـــــــــوت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - targol - 29 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ
"با اجازه خدا" رضا صادقی خدا اجازه من دلم------ بسته به زنجیر غمت نگاه نکن به جرم من------ نگاه کن به کرمت |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 01 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۲ ب.ظ
حس خوبیه.......شادمهر |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 02 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Hi, it's me again Hi, how are you? The time seemed too long Far from home I've thought of you I have traveled far And I'm tired Make me a good coffee I have a story to tell you Once upon a time someone Someone that you know well He left very far He is lost, he has returned Hi, it's me again Hi, how are you? The time seemed too long Far from home I've thought of you You now, I've changed a lot I've made ideas For you, for me, for us Foolish ideas, but I was mad You have nothing more to say to me I'm just a memory Maybe one that's not too bad Never more will I say to you Hi, it's me again Hi, how are you? The time seemed too long Far from home I've thought of you Salut, c'est encore moi! Salut, comment tu vas? Le temps m'a paru très long Loin de la maison j'ai pensé à toi J'ai un peu trop navigué Et je me sens fatigué Fais-moi un bon café J'ai une histoire à te raconter Il était une fois quelqu'un Quelqu'un que tu connais bien Il est parti très loin Il s'est perdu, il est revenu Salut, c'est encore moi! Salut, comment tu vas? Le temps m'a paru très long Loin de la maison j'ai pensé à toi Tu sais, j'ai beaucoup changé Je m'étais fait des idées Sur toi, sur moi, sur nous Des idées folles, mais j'étais fou Tu n'as plus rien à me dire Je ne suis qu'un souvenir Peut-être pas trop mauvais Jamais plus je ne te dirai Salut, c'est encore moi! Salut, comment tu vas? Le temps m'a paru très long Loin de la maison j'ai pensé à toi |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 13 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ب.ظ
این دوتا آهنگ از بهترین کار های گروه Schiller هست ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - kora - 14 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ
اگهtuneInدارین رو گوشیتون دوستان ی که schiller دوست دارن میتونن به همین نامsearch کنن ایستگاه رادیوییش مدام اهنگ هاشو میزاره خیلی خوبه
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - حسین۹۴ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ
دو تا از بهترین اهنگ های Celine Dion رو واستون گذاشتم. اولیش انگلیسیه و دومیش فرانسوی ۱-The power of love مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۲-Parler à mon père مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - fatemesoleimani - 15 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ ب.ظ
اهنگ شکست سکوت بهراد شهریاری مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - barabox - 16 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
این آهنگو بصورت ویژه پیشنهاد میکنم گوش کنین کار عجیب و بسیار جالبیه من که خیلی خوشم اومد بهتون اساسی انرژی میده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - creator_1105 - 16 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: بچه ها چندتا اهنگ شاد خارجی و ایرانی معرفی میکنین...فعلا اینو گوش بدید عالی.... |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۲۵ ق.ظ
سلام. اینم برای دوست داران راک ملایم: Dire Straits - You and Your Friend مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - kora - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ
the smile-schillert ft Sarah Brightman بسیار زیبا از tuneIn شنیدم و حس کنده شدن از زمین بهم دست داد! ولی هرچه کردم موفق به دانلودش از اینترنت نشدم!
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: the smile-schillert ft Sarah Brightman بسیار زیبا از tuneIn شنیدم و حس کنده شدن از زمین بهم دست داد! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mehran.amanat - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ
عاااالیه .شیلر فوق العاده ست همین الان دارم (Falling (feat. Moya Brennan شیلر رو گوش میکنم ![]()
|