|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 23 آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۸ ۰۲:۳۲ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: شما رو نمی دونم اما من خودم توی خونه سختم بود کار کنم برای همین هر روز تا دیر وقت دانشگاه می موندم. در کنارش هم با سایر اعضا آزمایشگاه بحث های تخصصی و عمومی قشنگی میکردیم و باعث میشد سطح اطلاعاتمون بالا بره.
دلم برای اون روزا تنگ شده.
خب شاید خوبی اش این بوده شب برمی گشتید خونه
توی خوابگاه خیلی درگیر غذا هستیم و همین پروسه غذا خوردن کلی وقت گیره
ی خواب راحت هم نداریم یکی گرمایی هست تا صبح باید یخ بزنیم ،کارشناسی ها هم که تا صب توی سالن میرن و میان و آهنگ میخونن و سرصدا دارن هر شب باید بریم تذکر بدیم
البته خونه هم ی سری مشکلات هست مخصوصا مهمونی ها و رفت و آمد ولی بازم هیچا خونه نمیشه حداقل مدام انرژی نمی زاری که کسی ناراحت نشه و همه چی هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 23 آذر ۱۳۹۸ ۰۱:۵۷ ب.ظ
از صب تا الان یه کد نوشتم تو مایه گذشته ها بود احساس امیدواری بیشتری کردم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 23 آذر ۱۳۹۸ ۰۱:۵۸ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
لطفا اگه اطلاع یا تجربه دارید بهم بگید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 23 آذر ۱۳۹۸ ۰۳:۴۶ ب.ظ
محسن ولیحی کارشناسی ارشد طراحی گرافیک دانشگاه تهران هست. اخیرا یه سری کاری رو شروع کرده مشاهیر موسیقی و هنر و ادب ایران رو به صورت طراحی مینیمالیسمی (سادهگرایی) خیلی باحالی در آورده. ببینیدشون جالبه. یه نمونهاش رو میزارم اینجا. بقیهاش رو هم توی لینک زیر ببینید.
![[تصویر: Valihi_4.jpg]](https://shahrgon.com/wp-content/uploads/2019/12/Valihi_4.jpg)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فکر میکنم سایت بالا فیلتر باشه ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
ببخشید عکس یخورده بزرگ بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - .:tarannom:. - 24 آذر ۱۳۹۸ ۰۱:۲۵ ب.ظ
نصفه شبی اینترنت هی یه کم ملی میشد بعد درست میشد، معلوم نیست چیکار میکنن شیطونا :||
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 24 آذر ۱۳۹۸ ۰۲:۴۸ ب.ظ
کله پاچه میخوام :'(
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۸ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کله پاچه میخوام :'(
الان یکی از کاربرا میگه درست میکنم میفرستم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 24 آذر ۱۳۹۸ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۸ ۰۳:۰۲ ب.ظ)αɾια نوشته شده توسط: (24 آذر ۱۳۹۸ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کله پاچه میخوام :'(
الان یکی از کاربرا میگه درست میکنم میفرستم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خدا کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 24 آذر ۱۳۹۸ ۰۷:۰۳ ب.ظ
در سالهایی که جوان تر و به ناچار آسیب پذیرتر بودم پدرم پندی به من داد که آن را تا به امروز در ذهن خود مزه مزه میکنم.وی گفت:
"هر وقت دلت خواست عیب کسی رو بگیری یادت باشه که تو این دنیا همه ی مردم مزایای تو رو نداشتن.”
― اسکات فیتس جرالد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 24 آذر ۱۳۹۸ ۰۷:۳۳ ب.ظ
من خیلی کله پاچه می خوردم پارسال یه پاچه ۸هزار بود بعد شد ۱۰ بعد شد ۱۲ الان شده ۱۵ دیگه نمی صرفه قبلا هفته ای سه الی ۴ بار می رفتم الان هفته ای یه بار می رم حیف گرون شد خیلی خوشمزه هست بناگوشت و پاچه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 24 آذر ۱۳۹۸ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۸ ۰۲:۵۸ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: اصلاح: مکان مناسبی برای قرار دادن پرسشنامه نیست.
من سوالا رو قبلا خوندم نظر خودم به طور کلی بخوام بگم اینه که درسا اکثرا غیر کاربردین استادا خودشون تو یه نمونه کار عملی موندن چه بسا که اگه غیر از این بود معلم نمیشدن به قولا کسی که کار رو بلده می ره انجامش میده کسی هم که بلد نیست اموزشش میده! البته گرایش من شبکه نیست اما در کل رشته های مهندسی ما هم تو دانشگاه شبیه درسای نظری درس میدن شبیه قصه گفتن من با تئوری گفتن موافقم اما یه درصدی از کار هم همون تئوری ها تو عمل پیاده بشه تمرینایی هم که میدن واقعا چیز به درد نخورین . بعد اتمام تحصیلات اونایی که زرنگن میرن سریع معلم میشن و همون حفظیات رو درس میدن ولی اگه بخوای کار عملی کنی تازه کاسه چه کنم باید دست بگیری بعد یه سال حتی اسم درسایی که پاس کردی هم به زور یادت میاد چه برسه به مطالبشون و این یعنی فاجعه وقت و انرژی این همه ادم!
به نظرم ما اگه میخوایم تغییری ایجاد کنیم از نحوه پذیرش استادا باید این تغییر رو ایجاد کنیم رشته مهندسی یعنی کار عملی هزاران مقاله به پشیزی نمی ارزه اگه تو عمل پیاده نشه مشکلی از ما و کشورمون این کاغذها حل نمیکنه شما ببین ما چقد استاد داریم چقد مقاله چاپ می کنیم اما حرکتی تو عمل دیده میشه؟ فاصله حرف تا عمل ما نجومیه! من میگم قصه گوی علمن دسشون درد نکنه ولی اخرش این ماییم که از خواب ۴ ساله و دو ساله باید بیدار شیم دنبال تخصص بگردیم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 24 آذر ۱۳۹۸ ۰۹:۲۹ ب.ظ
امروز هوس آش رشته کردم غذای خانگی دانشگاه زدم
دیر رفتم تموم شده بود ونصیب و قسمتم فلافل شد ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
واب کله پاچه هم خیلی خوبه سیرابی هم همین طور
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 24 آذر ۱۳۹۸ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۸ ۰۷:۵۵ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (24 آذر ۱۳۹۸ ۰۷:۳۳ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: من خیلی کله پاچه می خوردم پارسال یه پاچه ۸هزار بود بعد شد ۱۰ بعد شد ۱۲ الان شده ۱۵ دیگه نمی صرفه قبلا هفته ای سه الی ۴ بار می رفتم الان هفته ای یه بار می رم حیف گرون شد خیلی خوشمزه هست بناگوشت و پاچه
با نت برگ بخرید ارزونتر براتون در میاد.
البته نمیدونم همون کیفیت غذا را داره وقتی برگه نت برگ را به رستوران نشون میدید؟
من برای یه آرایشگاه یکبار سوال کردم. گفت با برگه نت برگ کیفیت کمتر کار میکنیم. نمیدونم رستورانها چطوره؟ ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
برای همه چی که نت برگ نیست ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من قبلا از نت برگ استفاده می کردم برای غذا ولی نت برگ یه مشکلی داره اینکه اون رستورانی که داره تخفیف می ده نزدیک خونت که نیست باید فقط برای رسیدن به اون رستوران یک ساعت مسیر بری تا برسی به اون رستوران مثلا رستوران ایوان برج میلاد تخفیف نت برگ داره من نمی تونم که برای یه غذا این همه راه برم بعدشم صحبت ما سر کله پاچه بود و من فکر نمی کنم تخفیف پاچه تو نت برگ گذاشته باشن ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
تنهایی زندگی کردن هم سخته ها الان ماکارانی گذاشتم دم بکشه می ترسم برم بیرون بیام ببینم زیرش خاموش شده یا کلا غذا سوخته یا شاید خونه آتیش بگیره الحق که می گن کار خونه باید با زن باشه اعتراف می کنم یه نفر نمی تونه به تمام کارها برسه اگرم برسه نصف و نیمه می رسه !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 24 آذر ۱۳۹۸ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۸ ۰۹:۳۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: برای همه چی که نت برگ نیست ![[تصویر: biggrin.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
من قبلا از نت برگ استفاده می کردم برای غذا ولی نت برگ یه مشکلی داره اینکه اون رستورانی که داره تخفیف می ده نزدیک خونت که نیست باید فقط برای رسیدن به اون رستوران یک ساعت مسیر بری تا برسی به اون رستوران مثلا رستوران ایوان برج میلاد تخفیف نت برگ داره من نمی تونم که برای یه غذا این همه راه برم بعدشم صحبت ما سر کله پاچه بود و من فکر نمی کنم تخفیف پاچه تو نت برگ گذاشته باشن ![[تصویر: confused.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/confused.gif)
تنهایی زندگی کردن هم سخته ها الان ماکارانی گذاشتم دم بکشه می ترسم برم بیرون بیام ببینم زیرش خاموش شده یا کلا غذا سوخته یا شاید خونه آتیش بگیره الحق که می گن کار خونه باید با زن باشه اعتراف می کنم یه نفر نمی تونه به تمام کارها برسه اگرم برسه نصف و نیمه می رسه !
حالا من فقط پاچه را توی نت برگ اطلاع ندارم. ولی چون آبگوشت را توی نت برگ دیده بودم احساس کردم شاید کله و پاچه هم موجود باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 24 آذر ۱۳۹۸ ۱۰:۵۳ ب.ظ
یه جایی هم آقای جورج اورول توی کتاب ۱۹۸۴ میگه:
"برکنار کردن قدرت حاکم به چهار طریق امکان پذیر است: یا از بیرون به تسخیر در میآید، یا آنچنان رهبری ناکارآمدی دارد که تودههای مردم را وادار به اعتراض مینماید، یا به یک گروه متوسط ناراضی و قوی اجازه عرض اندام میدهد و یا خود علاقه و اعتماد به نفس لازم برای حکومت را از دست میدهد. این عوامل به طور مجزا عمل نمیکنند و همیشه هر چهار عامل تا اندازهای در موضوع دخالت دارند. قدرت حاکمهای که یارای مقاومت در برابر هر چهار عامل را داشته باشد، برای همیشه در قدرت باقی میماند."
|