|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - atenaa - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: میخوام یه جاهایی رو حذف کنم منم token و حذف کردم خیلی خیلی وقته تو سراسری ازش سوال نیومده کی میشه دیگه شبکه نخونم
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - explorer - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: میخوام یه جاهایی رو حذف کنم با حذف token میشه کنار اومد ولی با بقیش ، نه البته به هیچ چیز هیچ اطمینانی نیست |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ
یه بلبل اومده تو حیاطمون عالیه صداش! انگار وسطه جنگلی! گفتم در جریان باشین من دارم دوپینگ میکنم!!
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - *afsoon* - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
دیگه تایپیک جدا باز نکردم دوستان help ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masume_ml - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ
دوستان متوجه اشکال کارم نمیشم ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مرسی |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - *afsoon* - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: دیگه تایپیک جدا باز نکردم ببخشید ![]() ولی اون سوال کامپیوتره نه آیتی
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: ببخشیدای وای ببخشید دقت نکردم به رشته اش به قول یکی دیگه از دوستان بذارید به حساب کهولت سن ![]() میگم تو حل تشریحی پارسه ۹۲ چیزی که میخواستید خوب توضیح نداده ؟؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
من دو ماهه دارم واسه بعده کنکور برنامه میریزم ولی میدونم کنکور تموم شه هیچکدومشو انجام نمیدم. همون حکایته "از شنبه" من که قبول نشم بالاخره میرم خدمت و هرطور شده به کشورم خدمت میکنم ![]() از یه طرفی هم باید گفت اگه ما قبول نشیم پس کی قبول شه موید باشید |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
هم اکنون نیازمند کمک های پایگاه داده ایتان هستیم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:کسی که آزاد خونده بالاخره یه جا لنگ میزنه. مگه چند نفر استثنا داشته باشه. اگه نه اکثرا نمره الکی میگیرن و الکی پاس میکنن. یکی از دوستای من دبیرستان معدلش به زور میرسید ۱۶! دانشگاه بوووووغ ۲۴ واحد ۲۴ واحد پاس میکرد معدلش ۱۸ به بالا بود همیشه. دانشگاه بوووغ میگن بهترین دانشگاه آزاده(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط: نمیدونم چرا اینروزا این بیتو اینطوری میخونم...رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته نرود آخه دلم برای اونایی میسوزه که از علاقه یا هر چی سر از آزاد در آوردن و نخبن با اینا یکی شن نامزد من عشق برق کنترله روزانه الکترونیک ارشد اصفهان نرفت رفت ؟آزاد کنترل اصلا هم پشیمون نیست! امروز مدیریت گورش کنده شد فقط مرورش مونده گسسته امروز عمدش رف یه فصلش مونده موندم ما که نشتیم میخونیم چرا انقد کوفته میشیم انگار کشتی گرفتم خورد خاکشیرم
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - bahar1369 - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بنده بعد از نگاه کردن به سوالات ۸۶ تا ۹۲ نظریه به این نتیجه رسیدم که اصلا هیچ تضمینی نیست! و دیگر اینکه توی این درس تست زدن الگی هست فقط باید مطلب رو بلد باشی و بزی سر جلسه و ببینی که کلید چی هست! ولی از ۶ تا ۴ تاش رو میشه زد! دقییییییقا (گرچه من نفهمیدم بالاخره وقتی از ۶ تا ۴ تاش رو میشه زد، چرا تضمینی نیست؟!)مخصوصا این تستای آتاماتایی که شکل میدن عبارت و زبانشو میخان. بعضیاشو درست حل میکنم، بعضیاشو با همون روش، غلط میزنم!!!!! بعضیاشم که کلا با همه گزینه هاش مشکل دارم... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:بنابر استعداده ما که استعدادشا داریم چاق شدیم اونام که بدنشون سریع لاغر میشه بر عکس عمل کردن بعد کنکور دو گروه افزایش وزن و کاهش وزن تشکیل میدیم من بجای اینکه غصه کنکوربخورم هر صب میرم رو وزنه از این بدتر نشم(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:شما ها چاق شدین؟؟؟؟؟؟؟(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: تو!
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ
دیروز بیمارستان بودم یه دختری رو آورده بودن حالش خیلی بد بود پرستاره گفت اینو به خاطر استرسی که واسه کنکور داشت آوردن حالش بد شد :| منو میبینی یاد کنکور خودم افتادم مامانم داشت صبح منو با بیل بلند میکرد میگفت ذلیل مرده پاشو برو کنکور بده منم میگفتم حسش نیس ))
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - pooyaa - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ق.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: بچه ها تورو خدا هرکی از فصل پایپ لاین خلاصه داره به منم بده،مخصوصا فرمولاشبچه ها پیلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزززززززز
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - nazanin_sh - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|