|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۱۲:۰۰ ق.ظ
وقتِ آزاد زیاد دارم، وقتِ آزاد باعث مىشود آدمها زیاد فکر کنند، تفکر باعث مىشود مردم به شکلِ بیمار گونهاى متوجه خود شوند و در صورتى که بینقص و بىچونوچرا نباشى، این در خود فرو رفتن منجر به افسردگى مىشود، براى همین است که افسردگى دومین بیمارى شایعِ جهان است !
#جزء_از_کل
#استیو_تولتز
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۱۲:۰۵ ق.ظ
دیشب یه شیطنتی کردم، با یه نفر مسابقه گذاشتم سر این که کی زودتر میرسه: ). اون با دوچرخه بود و من پیاده. تا آخرین سرعت دویدم که جلو بزنم. و ... پام لیز خورد، زانو و آرنجم کشیده شد روی آسفالت -_- . چند ساعتی هست به شدت زانوم میسوزه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۱۶ ق.ظ
من شخصا این قدر سرم شلوغه با چیزای مختلف ( که ازشون لذت میرم البته...) که غذا درست کردن و خوردن الان توی اولویت های اخر زندگیمه یه رده شاید بالاتر از حموم رفتن مثلا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mehdi.m2 - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۵۳ ق.ظ
انتخاب بین خواب و انجام پروژه این وقت شب خیلی سخته
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۳:۴۷ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۱۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: من شخصا این قدر سرم شلوغه با چیزای مختلف ( که ازشون لذت میرم البته...) که غذا درست کردن و خوردن الان توی اولویت های اخر زندگیمه یه رده شاید بالاتر از حموم رفتن مثلا ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اونور بهت خیلی خوش می گذره هاااا !!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۵۶ ق.ظ
بچه ها شما ترجیح میدین توی یه فیلد علمی یا کاری خاص خبره بشید و بهترین (خودتون) باشید و کلی دانش داشته باشین یا کلا ادمی باشین که توی همه زمینه ها اطلاعات داره و اصطلاحا چند بعدیه ولی خب توی هیچکدوم اونقدری مسلط نیست یا مسلط هست ولی جزو بهترین ها نیست ( که خب طبیعیه چون انرژی خودشو توی جاهای مختلفی تقسیم کرده )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۲۲ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۵۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: بچه ها شما ترجیح میدین توی یه فیلد علمی یا کاری خاص خبره بشید و بهترین (خودتون) باشید و کلی دانش داشته باشین یا کلا ادمی باشین که توی همه زمینه ها اطلاعات داره و اصطلاحا چند بعدیه ولی خب توی هیچکدوم اونقدری مسلط نیست یا مسلط هست ولی جزو بهترین ها نیست ( که خب طبیعیه چون انرژی خودشو توی جاهای مختلفی تقسیم کرده )
توی یکی دو زمینه ادم متخصص باشه خیلی بهتره مثلا از لحاظ بازار کاری می گم اگه لینوکس رو در حد حرفه ای بلدی پایگاه داده هم خیلی خوب بلد باش ولی خب از روی تنبلی خیلی خودمون رو به سختی نمی ندازیم !
البته نکته پنهان اینکه بهتره یه ورزشکار حرفه ای هم باشی !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۳۶ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۲۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۵۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: بچه ها شما ترجیح میدین توی یه فیلد علمی یا کاری خاص خبره بشید و بهترین (خودتون) باشید و کلی دانش داشته باشین یا کلا ادمی باشین که توی همه زمینه ها اطلاعات داره و اصطلاحا چند بعدیه ولی خب توی هیچکدوم اونقدری مسلط نیست یا مسلط هست ولی جزو بهترین ها نیست ( که خب طبیعیه چون انرژی خودشو توی جاهای مختلفی تقسیم کرده )
توی یکی دو زمینه ادم متخصص باشه خیلی بهتره مثلا از لحاظ بازار کاری می گم اگه لینوکس رو در حد حرفه ای بلدی پایگاه داده هم خیلی خوب بلد باش ولی خب از روی تنبلی خیلی خودمون رو به سختی نمی ندازیم !
چرا چون تو خودت دوس داری ورزشکار حرفهای باشی؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۴۷ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۵۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: بچه ها شما ترجیح میدین توی یه فیلد علمی یا کاری خاص خبره بشید و بهترین (خودتون) باشید و کلی دانش داشته باشین یا کلا ادمی باشین که توی همه زمینه ها اطلاعات داره و اصطلاحا چند بعدیه ولی خب توی هیچکدوم اونقدری مسلط نیست یا مسلط هست ولی جزو بهترین ها نیست ( که خب طبیعیه چون انرژی خودشو توی جاهای مختلفی تقسیم کرده )
تجربه شخصی من اینه که توی ی فیلد متخصص باشم بهتره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۴۶ ق.ظ
......
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۵۴ ب.ظ
گَر بَدی گُفت حَسودی و رَفیقی رَنجید
گو تو خوش باش که ما گوش به اَحمَق نَکُنیم
حافظ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۷:۵۶ ب.ظ
کسی می دونه روال شکایت به پلیس فتا چجوری است؟ خیلی پول می گیرند تا پیگیری کنند؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hanie_M - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۳۶ ب.ظ
کسی اینجا با دکتر عباسپور دانشگاه شهید بهشتی، دکتر یزدانی دانشگاه تهران و یا دکتر بابک صادقیان دانشگاه امیرکبیر آشنایی داره؟ بعنوان داور خارجی شناخت ازشون دارین؟ اینکه جلسات دفاعشون به چه صورتی هست؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۹:۱۷ ب.ظ
در راستای پروژهی خفنیتی که استارت خورده اخیرا، شروع کردم به خوندن کتاب Pro Angular 6 و فصل ۱۱ و ۱۲ اش رو تموم کردم امروز.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 شهریور ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۳۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۲۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۵۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: بچه ها شما ترجیح میدین توی یه فیلد علمی یا کاری خاص خبره بشید و بهترین (خودتون) باشید و کلی دانش داشته باشین یا کلا ادمی باشین که توی همه زمینه ها اطلاعات داره و اصطلاحا چند بعدیه ولی خب توی هیچکدوم اونقدری مسلط نیست یا مسلط هست ولی جزو بهترین ها نیست ( که خب طبیعیه چون انرژی خودشو توی جاهای مختلفی تقسیم کرده )
چرا چون تو خودت دوس داری ورزشکار حرفهای باشی؟ ![[تصویر: 470666_39.gif]](https://img.manesht.ir/470666_39.gif)
نه داداش بعضی چیزا عمومی هست مثلا همه از زیبایی ( طبیعت ، گل ، و چهره زیبا و ... ) خوششون میاد و طبیعتا همه دوست دارند بدنی ورزشکاری داشته باشند که علاوه بر ایجاد اعتماد به نفس باعث میشه دیگران هم از دیدن بدن ورزشکاری شما خوشش بیاد و بیشتر اطرافیان رو جذب می کنی
کلا همانطور که شما الان دکتری دارید و متخصص تو یه زمینه کاری و درسی هستید و این به شما حس قدرت و اعتماد به نفس میده مطمئن باش داشتن بدنی ورزیده و بدنسازی هم به ادم حس اعتماد به نفس و قدرت میده و ذهن فعال تر میشه !
خدایش براتون پیش نیومده مثلا یکی از ماشین پیاده میشه و بدنی خوش فرم و عضلانی داره و نگاه شما میره سمت اون ! و یه لحظه می گی عه چه بدنی !
|