|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۸ ۰۴:۱۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: اینجا کولر و اینا ندارن کلا، فوقش پنکه دارن.
خونه ای که توش زندگی میکنم حاشیه خیابونه. متنفرم از این قضیه، مخصوصا توی تابستون. توی هوای گرم باید پنجره رو باز بزارم.
پنجره رو که باز میکنم حس میکنم توی پیاده رو خوابیدم بس که صدای ماشین میاد. باز نکنم هم مثل کوره میشه خونه (حتی با پنکه)!
من پوستم حساسه رو دمای اتاق تنظیم کردم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 14 خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۱۷ ب.ظ)variable نوشته شده توسط: سلام. امکانش هست. گروه های تلگرامی معرفی کنید.؟
کانال گیزمیز را معرفی میکنم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۵۵ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۱۷ ب.ظ)variable نوشته شده توسط: سلام. امکانش هست. گروه های تلگرامی معرفی کنید.؟
کانال گیزمیز را معرفی میکنم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کانال گیج و ویج گروهه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 14 خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۳۰ ق.ظ
همین امروز دوتا خبر جدایی شنیدم، یکی طلاق توی دوران عقد، یکی هم جدایی بعد از دوستیِ سه ساله...جفت شون هم بخاطر خیانت آقا پسرا....چرا واقعا؟؟تنوع طلبی یعنی چی آخه..اینم شد دلیل؟؟یکیش که میگفت من جوونم، میخوام عشق و حال کنم...نمیتونم بمونم دیگه باهات...
کی وقت میکنن مللت اینقدر بیشعور بشن...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 14 خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۳۶ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۵۴ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۳۷ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: یه همچین سایتی (ایرانی) در زمینه مهندسی نداریم ؟
به هیچ دردی نمیخوره، یا در واقع زیاد به درد نمیخوره
چرا به نظرم به یه دردایی میخوره
واسه یه تحلیل اجمالی که مفیده
جون میده واسه پروفسورسنجی!
پروفسورایی با ایندکس تک رقمی!
فکر کنم اگه واسه مهندسی یه همچین چیزی بزن آبروریزی بشه پاک!
حالا باز پزشکی یه ذره وضع بهتره
بعید میدون تو کل مهندسی ایندکس بالا ۴۵ داشته باشیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۴۶ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۲۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: منم موافقم با حرف ایشون، همیشه راه حلی وجود داره و همیشه میشه از لحظات بهترین استفاده رو برد، و یادتون نره که هستن خیلی ها که توی شرایط بد تر از شما هستن و ...
به نکتهی ظریفی اشاره شد. دقیقا همیشه میشه از تهدیدها فرصت ساخت. مثلا در این مورد خاص به جای اینکه پنکه بچرخه، خود شخص میتونه به صورت هلیکوپتری دور تا دور اتاق بچرخه. تازه اگه یه دینام هم به خودش وصل کنه میتونه برقِ در و همسایه رو تأمین کنه.
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۳۶ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۵۴ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۳۷ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: یه همچین سایتی (ایرانی) در زمینه مهندسی نداریم ؟
به هیچ دردی نمیخوره، یا در واقع زیاد به درد نمیخوره
چرا به نظرم به یه دردایی میخوره
واسه یه تحلیل اجمالی که مفیده
جون میده واسه پروفسورسنجی!
پروفسورایی با ایندکس تک رقمی!
فکر کنم اگه واسه مهندسی یه همچین چیزی بزن آبروریزی بشه پاک!
حالا باز پزشکی یه ذره وضع بهتره
بعید میدون تو کل مهندسی ایندکس بالا ۴۵ داشته باشیم
والا من زیاد ندیدم سواد رو با h-index بسنجند. یه ماه پیش یه خانوم با ایندکس ۶ و شصت هفتاد سایتشن استادِ MIT شد، دستاورد دیگهای هم به جز ۳ تا پیپر اسم اولش نداشت. برعکسشم زیاد بوده (و هست) که دانشجو دکترا با نزدیک ۱۵۰۰ سایتشن و ایندکس ۲۵ رو هیچ جا نمیگیرن.
بالای ۴۵ هم شخصا ۳ نفر از شریف میشناسم، قطعا بیشتر هم هست. بقیهی مهندسیها که باید بیشتر هم باشه؛ دومیری گنجی رو از قبل شنیده بودم الان دوباره نگا کردم ایندکسش ۱۰۴ هست و اتفاقا اون کنار صفحهش دیدم محمد حاتمی (استاد دانشگاه صنعتی اسفراین، خراسان شمالی) هم ایندکسش ۴۲ هست، احتمالا دو ماه دیگه ۴۵ هم میشه. ولی خب که چه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 14 خرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۵۰ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۲۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۸ ۰۸:۳۱ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: همیششه ی راه حلیی وجوود داره
منم موافقم با حرف ایشون، همیشه راه حلی وجود داره و همیشه میشه از لحظات بهترین استفاده رو برد، و یادتون نره که هستن خیلی ها که توی شرایط بد تر از شما هستن و ...
من اززاین زاویهه نگفتمم
من۵-۶میاهیی تو همچی شرایطس بودم
مثلن رو زمینن خنکتر از تختهه یا مثلن ملافه ها و میذاشتیمم تو کیسه پلاستیکیی تو فریزرر
ی بخشیش هم ب خاطر اثراات دستپخت خوبهه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 14 خرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۵۱ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۳۰ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: همین امروز دوتا خبر جدایی شنیدم، یکی طلاق توی دوران عقد، یکی هم جدایی بعد از دوستیِ سه ساله...جفت شون هم بخاطر خیانت آقا پسرا....چرا واقعا؟؟تنوع طلبی یعنی چی آخه..اینم شد دلیل؟؟یکیش که میگفت من جوونم، میخوام عشق و حال کنم...نمیتونم بمونم دیگه باهات...
کی وقت میکنن مللت اینقدر بیشعور بشن...
قشنگتررین قسمتشش تعهده ک ایناا هیچ نفمیدن ازش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Javad Street - 14 خرداد ۱۳۹۸ ۰۸:۱۷ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۴۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: [quote='Riemann' pid='468358' dateline='1559595541']
منم موافقم با حرف ایشون، همیشه راه حلی وجود داره و همیشه میشه از لحظات بهترین استفاده رو برد، و یادتون نره که هستن خیلی ها که توی شرایط بد تر از شما هستن و ...
به نکتهی ظریفی اشاره شد. دقیقا همیشه میشه از تهدیدها فرصت ساخت. مثلا در این مورد خاص به جای اینکه پنکه بچرخه، خود شخص میتونه به صورت هلیکوپتری دور تا دور اتاق بچرخه. تازه اگه یه دینام هم به خودش وصل کنه میتونه برقِ در و همسایه رو تأمین کنه.
....................................................
بهنام خدا خفت نکنه خیلی خندیدم.بهنام اگر دختر بودی به قول شهرام ،اگر مروارید بشی بری ته دریا .... میومدم خواستگاریت.مهرت هرچی بود قبول
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۳۵ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۳۰ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: کی وقت میکنن مللت اینقدر بیشعور بشن...
خیلی وقتِ شروع کردن...
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۴۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: مثلا در این مورد خاص به جای اینکه پنکه بچرخه، خود شخص میتونه به صورت هلیکوپتری دور تا دور اتاق بچرخه
تصورشم جالبه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۰۲ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۸:۱۷ ق.ظ)Javad Street نوشته شده توسط: بهنام خدا خفت نکنه خیلی خندیدم.بهنام اگر دختر بودی به قول شهرام ،اگر مروارید بشی بری ته دریا .... میومدم خواستگاریت.مهرت هرچی بود قبول
جوون بیا با هم ریسرچ کنیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۰۹ ب.ظ
«اَلَم یَعلَم بِاَن الله یَری»
آیا انسان نمی داند که خداوند همه اعمالش را می بیند؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 14 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۱ ب.ظ
چرا کلیه کشورهای همسایه ایران امروز رو عید فطر اعلام کردن ولی تو ایران فردا عیده !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - naiad - 14 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۲ ب.ظ
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش
کی روی؟ره ز که پرسی؟ چه کنی ؟ چون باشی؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumngirl - 14 خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۸ ۰۴:۱۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: پنجره رو که باز میکنم حس میکنم توی پیاده رو خوابیدم بس که صدای ماشین میاد
بعضی هندزفریها بدک نیستن (اونایی که سرشون ی چیز پلاستیکی داره که چفت گوش بشه) لااقل شدت صدا رو کم می کنن، ی درب و داغونشو برداشتم سیمشو کوتاه کردم، وقتی میریم مسافرت شبها میذارم تو گوشم می خوابم برای تحمل صدای خر و پف پدر جان
|