|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۵۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: جالبه که کسی تو مانشت روز مهندس رو تبریک نگفت.
یه شخصی چند سال پیش به من گفت دیگه نون خشکه هم لیسانس داره هی نگو مهندس مهندس از اون روز به بعد سعی می کنم به کسی نگم مهندس
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۲۱ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۲۷ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۴:۱۳ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۱:۲۶ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: ہ
همین؟؟اینقدر راحت؟؟؟
اولش بیای یه سری چیز بنویسی، دو دقیقه بعد بیای دکمه ویرایش رو بزنی دوزاده تا نقطه تحویل ما بدی؟؟
تووش گیر داده بودم به شما . . .
بعد با خودم فک کردم : این جمله یادم اومد :
"زندگی کن و بگذار زندگی کنند"(یه همچین چیزی)
چه باحال، شما توی محله تون به اون چیزایی که گفتی میگین گیر دادن؟؟؟والا ما به اونا میگیم توهین...کم بود چهارتا فحشم بزنی تهش...
گفتی اصلا نمیفهممت...سوالی که ایجاد میشه اینه آیا واقعا نیازه بفهمیم همو؟؟شما کی ای اصن؟؟من کی ام؟؟چقدر میشناسیم همو؟؟
گفتی از هرجنبه ای بهت نگاه میکنم درکت نمکینم....باز هم سوالی که ایجاد میشه اینه که از چه جنبه هایی نگاه میکنی شما؟؟بگو ماهم بدونیم؟؟
گفتی آینهی دق هستی از نگاه من....اینو دیگه واقعا چیزی ندارم بگم :|
گفتی که کامنت هات رو تحمل می کنم....چیزی که هست اینه که منم پستهای خیلی ها رو تحمل میکنم و چیزی نمیگم، مگه مهمه اینا اصن؟؟
و در آخر اینکه چرا نمیشه ازم پرسید ماذا فاذا یا وات د فاز....شما پرسیدی من جواب ندادم؟؟
با اینکه وقتم خیلی گرفته شد، ولی من بعد از پستت رفتم تقریبا تا سه چهار هفته اخیر تموم چیزاییی که نوشتم رو خوندم، جز شعر و تیکه آهنگ و معرفی آهنگ و تکست رپ و اتفاق هایی روزمره زندگیم و چهارتا خاطره از دوستام هیچ چیز دیگه ننوشتم اینجا....
حالا شاید شعرهایی که از اینطرف و اونطرف میشنویم و اینجا میذارم باعث شد شما منقلب بشی و بیای این پست رو بذاری و بعدشم ویرایش کنی، دوزاده تا نقطه تحویل ما بدی
Oops!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۴۹ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۲۱ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: مروز ۰۵:۲۷ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نقل قول:
تو اختلافف نظرات دخاالت نمیکننم. خواهشن ب مناسبت امروزز دوست باشینن باهم.
ولی جناب ساماان ب عنوانن مدیر انتظار میره منصافهنه برخورد کنیین با کاربرا. گزینهای سزاوارتر برا برخورد د هستنن ولی این حسس ب وجود کیاد ک ب کاربرای قدیمیترر اوانس داده مییشه
منو میگن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 05 اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۴۹ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۲۱ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: مروز ۰۵:۲۷ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نقل قول:
ولی جناب ساماان ب عنوانن مدیر انتظار میره منصافهنه برخورد کنیین با کاربرا. گزینهای سزاوارتر برا برخورد د هستنن ولی این حسس ب وجود کیاد ک ب کاربرای قدیمیترر اوانس داده مییشه
منو میگن
الوییت بالاترر هس قبل شماا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 05 اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۵۷ ب.ظ
روز مهندس مبارک ))
روز مهندس رو عمدا انداختن تو اسفند که تو خونه تکونی ها بیشتر صداشون کنن، ذوق کنن..
مهندس بیا این مبل بزار اونور
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 06 اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ ق.ظ
جدی بچه که بودم (هنوز مدرسه نرفته بودم) یه بار تلوزیون داشت با یه مهندس گفتگو میکرد که یه کامپیوتر جلوش بود
[من اصلاً نمیفهمیدم که اسم اون دَرِپیتی کامپیوتره!]
اگه اشتباه نکنم لای کِیس سفید کامپیوترش یه تیکه پنبه بود!
کلاً از اون برنامه فقط اسم مهندس و تصویر یه تیکه پنبه رو فهمیدم.
از اون موقع به بعد هرکی ازم سوال میکرد دوست داری بزرگ شدی چکاره بشی, جواب میدادم مهندسِ پنبه!!
الانم اصلاً باورم نمیشه آرزوی کودکیم برآورده شده و شدم یه مهندسْ پنبه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۲۰ ب.ظ
یهو دلم مسافرت با قطار خواست...
مقصدم که مشخصه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 07 اسفند ۱۳۹۷ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۰۹ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۲۱ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۲۷ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۴:۱۳ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۱:۲۶ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: ہ
همین؟؟اینقدر راحت؟؟؟
اولش بیای یه سری چیز بنویسی، دو دقیقه بعد بیای دکمه ویرایش رو بزنی دوزاده تا نقطه تحویل ما بدی؟؟
تووش گیر داده بودم به شما . . .
بعد با خودم فک کردم : این جمله یادم اومد :
"زندگی کن و بگذار زندگی کنند"(یه همچین چیزی)
چه باحال، شما توی محله تون به اون چیزایی که گفتی میگین گیر دادن؟؟؟والا ما به اونا میگیم توهین...کم بود چهارتا فحشم بزنی تهش...
گفتی اصلا نمیفهممت...سوالی که ایجاد میشه اینه آیا واقعا نیازه بفهمیم همو؟؟شما کی ای اصن؟؟من کی ام؟؟چقدر میشناسیم همو؟؟
گفتی از هرجنبه ای بهت نگاه میکنم درکت نمکینم....باز هم سوالی که ایجاد میشه اینه که از چه جنبه هایی نگاه میکنی شما؟؟بگو ماهم بدونیم؟؟
گفتی آینهی دق هستی از نگاه من....اینو دیگه واقعا چیزی ندارم بگم :|
گفتی که کامنت هات رو تحمل می کنم....چیزی که هست اینه که منم پستهای خیلی ها رو تحمل میکنم و چیزی نمیگم، مگه مهمه اینا اصن؟؟
و در آخر اینکه چرا نمیشه ازم پرسید ماذا فاذا یا وات د فاز....شما پرسیدی من جواب ندادم؟؟
با اینکه وقتم خیلی گرفته شد، ولی من بعد از پستت رفتم تقریبا تا سه چهار هفته اخیر تموم چیزاییی که نوشتم رو خوندم، جز شعر و تیکه آهنگ و معرفی آهنگ و تکست رپ و اتفاق هایی روزمره زندگیم و چهارتا خاطره از دوستام هیچ چیز دیگه ننوشتم اینجا....
حالا شاید شعرهایی که از اینطرف و اونطرف میشنویم و اینجا میذارم باعث شد شما منقلب بشی و بیای این پست رو بذاری و بعدشم ویرایش کنی، دوزاده تا نقطه تحویل ما بدی
Oops!
واووو چه با کلاس...تا حالا نشنیده بودم Oops رو..اصنم نمیدونم معنیش چی میشه...
حتی برای حرفی که زدی هیچ دلیلی هم نداشتی...
از جای دیگه دلت پر بود..اومدی سر ما خالی کردی دیگه...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 07 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۴۹ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۲۱ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: مروز ۰۵:۲۷ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط:
نقل قول:
منو میگن
الوییت بالاترر هس قبل شماا
من؟؟
خوش به حال تکه سنگ که نداره دل تنگ :/
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 07 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۲۵ ق.ظ
دنبال کادوی عید بودم واسه کسی، سایت رنگیرنگی رو پیدا کردم؛
چقدر چیزای رنگی و شادی تو سایتش وجود داره، خصوصا از اونجا توجهم رو جلب کرد که طراحیهاش اختصاصیه. من موقتا از برچسبهای کیبرد، تقویم برنامهریزی سال ۹۸ و جوراب روباه خوشم اومد! مطمئنم اون دفتر برنامهریزی برای گیرنده انگیزه خوبی میشه واسه زمانبندی دقیقتر و خوشحالتر تو سال جدید. به نظرم به عنوان یک کادو یا خصوصا مکمل کادو واسه دخترها (خواهر، همسر، خواهرزاده، برادرزاده و ... / تو هر سنی)، گزینه خوبیه و من از دیدگاه روانشناسی و زیباییشناسی تائیدش میکنم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 07 اسفند ۱۳۹۷ ۰۳:۰۴ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۲۵ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط: دنبال کادوی عید بودم واسه کسی، سایت رنگیرنگی رو پیدا کردم؛
چقدر چیزای رنگی و شادی تو سایتش وجود داره، خصوصا از اونجا توجهم رو جلب کرد که طراحیهاش اختصاصیه. من موقتا از برچسبهای کیبرد، تقویم برنامهریزی سال ۹۸ و جوراب روباه خوشم اومد! مطمئنم اون دفتر برنامهریزی برای گیرنده انگیزه خوبی میشه واسه زمانبندی دقیقتر و خوشحالتر تو سال جدید. به نظرم به عنوان یک کادو یا خصوصا مکمل کادو واسه دخترها (خواهر، همسر، خواهرزاده، برادرزاده و ... / تو هر سنی)، گزینه خوبیه و من از دیدگاه روانشناسی و زیباییشناسی تائیدش میکنم!
اینوو من خ سال پیشش کشف کردمم. تازهه قبلن باحالترر بود
(۰۷ اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۰۷ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: نقل قول: الوییت بالاترر هس قبل شماا
من؟؟
چ همهه مشکوکن ب خودشون: ))
الوییت بالاتتر م هس هنوزز: : ))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 07 اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ق.ظ
با استادم دعوام شد.
اون هم که اهل لج کردن. خدا به دادم برسه. کلا وقتی عصبانی می شوم باید حرفم رو بزنم صرف نظر از اینکه دارم با کی حرف می زنم. :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 07 اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۵۶ ب.ظ
موج با تَجربهی صَخره به دَریا بَرگَشت
کَمترین فایدهی عِشق پَشیمانیِ ماست
خانه ای بر سر خود ریختهایم اما عِشق
هَمچِنان مُنتَظِرِ لَحظهی ویرانیِ ماست
فاضل نظری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۳۱ ب.ظ
چقدر این گروه ها و جمع های خانوادگی/فامیلی بی مزه و بی هیجان هستن. از هر چیزی که خانوادگی بشه فراریم. مثلا آدم میره رستوران با آرامش غذا بخوره. بعد اگه خانوادگی بشه اجرای زنده میذارن با صدای بلند! یا آدم میره لب دریا از صدای دریا لذت ببره. بعد خانواده ها باشن آهنگ میذارن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 07 اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر این گروه ها و جمع های خانوادگی/فامیلی بی مزه و بی هیجان هستن. از هر چیزی که خانوادگی بشه فراریم. مثلا آدم میره رستوران با آرامش غذا بخوره. بعد اگه خانوادگی بشه اجرای زنده میذارن با صدای بلند! یا آدم میره لب دریا از صدای دریا لذت ببره. بعد خانواده ها باشن آهنگ میذارن.
فک کنمم تو بیماارستان عوض شدینن شماا والاا این هجمم از تفاهمم دلیل دیگهه نمیتونه داشتته باشه
|