|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shahreyar - 29 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ق.ظ
ویرانه ز من ساختی .... اصلا تو چه بودی؟... من مثل یمن بودم و تو آل سعودی...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 29 بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۱۵ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۰۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۱۵ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: هیچکس برای چیزی که هستید دوستون نخواهد داشت
بلکه به خاطر چیزی که دارید دوستون میدارند
یادمه با یه دختری بحث میکردم که کسی منو دوست نداره، تنها کسی که منو دوست داره مامانمه، سخت بود درکش واسش : )
(۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه جوری همه دخترا میگن اهل مسافرت و گردش و تفریح هستن که آدم ندونه فکر می کنه همش اینور اونورن.
یادمه باز با یه دختری صحبت میکردم و میگفت که اخر هفته ها چیکار میکنی، منم گفتم که هیچی تو خونه میشینیم تا شنبه بشه : )
بعضی ها هستن از این مدل آدما که میخوان تا قطره آخر زندگی رو کنن، زندگی کنن. این مدل آدما حالا برونگرا یا هرچی که بهشون میگن سخته تعامل باهاشون و .
البته اینایی که من میگم کلا خونه پدرشون بخور و بخواب دارن و طبیعتا آخر هفته خیلی میتونه واسشون جذاب باشه که از اون فضا خارج بشن.
طبیعتا این طیف آدما، شخصی که مثلا هر آخر هفته رو حتما باید یه جا بره و کلی عکس بگیره و ... خیلی cool و جذاب میدونن، و یکی مثل من رو un cool : )))
یه دختر خانمی بود که تا قبل از اینکه بره سر کار همیشه on call توی تلگرام بود، بعد ها که رفت سر کار واقعا برای یه پیام دادن بهش باید وقت میگرفتی(بماند این نکته که باز خونه پدرش بود). حالا تصور کنید که من سر کار میرفتم، پایان نامه ارشد هم داشتم و پروژه سربازی هم انجام میدادم و اینکه تنهایی زندگی میکردم و کل کارای خونه رو باید خودم میکردم(از غذا پخت و خرید و شستن و رفتن و ...) و اون شخص هم هیچ کاری نمیکرد غیر از تو خونه بودن و انتظار داشت که من در بست در اختیارش باشم. هعی روزگار life is so unfair !
(۲۷ بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۰۰ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: جدیدا هیچ چیزی مهمتر از "هدفهای شخصیم" نیست واسم! عجیب خودخواه شدم که البته فکر میکنم تا حدی اتفاق خوبیه.
نه حاجی، وقتی به پوچی برسی و کسی تو زندگیت نباشه و به قولی نا امید بشی این مدلی فکر میکنی : )))
همین شخص شما فردا نامزد بکنه و این جمله رو بخونه، قاه قاه خواهد خندید !
کلا این دیدگاه که (چون من وقتمو اونطوری میگذرونم از تویی که وقتتو اینطوری میگذرونی بهترم) مسخره هست. حالا اگر طرف مثلا میگفت من اخر هفته ها میرم به کودکان یتیم درس یاد میدم خب اکی نشونه انسان دوستی و فضیلت بود ولی این که من میرم بیرون با پول بابایی رستوران و بعد عکساشو میزارم اینستا چیزی نیست که باهاش ادم فخر بفروشه.
البته از این بگذریم که ارزش ها کلا عوض شده. وقتی دختر با همچین عکسایی بیشترین validation را از جنس مذکر میگیره خیلی واقعا تقصیری هم بر اون نیست. انسان دوستی اینا برای در کوزه هست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 29 بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۲۱ ق.ظ
یه سوال از پسرا اگر دختری چند ماه از شما بزرگتر باشه در نگاه اول به ازدواج باهاش فکر می کنید !؟ مسئله سن چقدر می تونه مهم باشه ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۵۲ ق.ظ
وات دِ هِل بابا، مث قضیهی ثامن میخوان هزار میلیارد ضرر سهامدارای پدیده رو هم دولت بده! از فردا هر کی توو بورس ضرر کنه هم میریزه توو خیابون یاللا ضررم رو بدید. چرا؟ چون بورس از دولت مجوز داره! مفهوم دیگهای به ریسک اقتصادی بخشیده شده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷ ق.ظ
منم و شاعر لبخند به لب اول صبح
به نگاهی
به سلامی
دل ما را ببرید ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۴۹ ق.ظ
۲-۳ تا کاربر اینجا در خصوص ازدواج حرف میزنه
در کل قضیه اینجاست که اولا تو این مملکت ازدواج باید قبل ۲۵ سالگی باشه تا طرف هنوز خام هست و به پوچی نرسیده
بعد ۲۵ سالگی هم عملا عشقی نیست اصولا یعنی طرف از درد تنهایی و بی عشقی مجبور می کنه به هرچیزی بگه عشق
در نهایت یه زندگی سرد از ۳۰ سالگی شروع میشه اسمشم میزارن عشق...
از نظر من عشق وقتی هست که دوطرف هنوز دانشجو هستن یا تو کالج هستن و باهم تو شکل گیری ایندشون تاثیر دارن
نه حالت فعلی که بسیار خشک و زننده هست
در کل چیزی که الان رایج شده ۹۰ درصد متریال هست و جبر - ۱۰ درصد احساس که میگن عشق
بنظر من ادم ازدواج نکنه موفق تره برای چی بیای بری دختری رو بگیری که نه تو دوره تحصیلیت باهات بوده
نه تو سختی هایی که داشتی
حالا هرچقدر ورشکسته هر چقدر موفق بری یکی بگیری اسمشم بزاری عشق و باهاش تقسیم کنی داشته هات رو؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 29 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ق.ظ
هر آنچه که مرا نکشد ، مرا قوی تر خواهد کرد.
(نیچه)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 29 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۴۹ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: ۲-۳ تا کاربر اینجا در خصوص ازدواج حرف میزنه
در کل قضیه اینجاست که اولا تو این مملکت ازدواج باید قبل ۲۵ سالگی باشه تا طرف هنوز خام هست و به پوچی نرسیده
بعد ۲۵ سالگی هم عملا عشقی نیست اصولا یعنی طرف از درد تنهایی و بی عشقی مجبور می کنه به هرچیزی بگه عشق
از نظر من عشق وقتی هست که دوطرف هنوز دانشجو هستن یا تو کالج هستن و باهم تو شکل گیری ایندشون تاثیر دارن
در کل چیزی که الان رایج شده ۹۰ درصد متریال هست و جبر - ۱۰ درصد احساس که میگن عشق
بنظر من ادم ازدواج نکنه موفق تره برای چی بیای بری دختری رو بگیری که نه تو دوره تحصیلیت باهات بوده
نه تو سختی هایی که داشتی
حالا هرچقدر ورشکسته هر چقدر موفق بری یکی بگیری اسمشم بزاری عشق و باهاش تقسیم کنی داشته هات رو؟؟؟
حالا حتما هم اجبار نیست که هر نظری که داریم رو عنوان کنیما...
(داخل پرانتز عرض کنم که فکر کنم متریال واژه جدید و دوست داشتنی شما باشه،چون چندتا پست قبل هم در جواب یکی از دوستان گفتید همین کلمه رو)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۱۰ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۴۹ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: ۲-۳ تا کاربر اینجا در خصوص ازدواج حرف میزنه
نه تو سختی هایی که داشتی
حالا حتما هم اجبار نیست که هر نظری که داریم رو عنوان کنیما...
(داخل پرانتز عرض کنم که فکر کنم متریال واژه جدید و دوست داشتنی شما باشه،چون چندتا پست قبل هم در جواب یکی از دوستان گفتید همین کلمه رو)
من با قسمت بولد شده موافقم. طرف موقع بدبختی ها و سختی ها نبوده. الان بیاد چی بگه؟! بگه من یار سختی و راحتیت هستم؟! اصلا روش میشه اینو بگه؟! مگه با حقوق قانون کار من ساخته؟! یا حتی قبلش که وضعیتم بدتر هم بود.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 29 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۰۱ ب.ظ
...........
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۰۴ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 29 بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من با قسمت بولد شده موافقم. طرف موقع بدبختی ها و سختی ها نبوده. الان بیاد چی بگه؟! بگه من یار سختی و راحتیت هستم؟! اصلا روش میشه اینو بگه؟! مگه با حقوق قانون کار من ساخته؟! یا حتی قبلش که وضعیتم بدتر هم بود.
مگه پسرا شریک بدبختی می خوان ؟
=================================
به نظرم ی سری از پسرهایی که اینجا بحث ازدواج می کنن هیچی در این مورد نمی دونن
اگر یکی از اعضای خانواده اتون ازدواج کنه و کل پروسه آشنای خواستگاری و ازدواج و خرید و جهیزیه و .... را در جریان باشید این حباب ها و توهمات از بین میره واقعیات خیلی با این بحث ها فرق میکنه چون مااز بیرون به ازدواج نگاه میکنیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 29 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ۰۴:۳۳ ب.ظ)αɾια نوشته شده توسط: و بالاخره دفاع من...
موفق باشی دوست جونی، انشاالله موفقیت های بعدی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۲۵ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من با قسمت بولد شده موافقم. طرف موقع بدبختی ها و سختی ها نبوده. الان بیاد چی بگه؟! بگه من یار سختی و راحتیت هستم؟! اصلا روش میشه اینو بگه؟! مگه با حقوق قانون کار من ساخته؟! یا حتی قبلش که وضعیتم بدتر هم بود.
مگه پسرا شریک بدبختی می خوان ؟
=================================
به نظرم ی سری از پسرهایی که اینجا بحث ازدواج می کنن هیچی در این مورد نمی دونن
اگر یکی از اعضای خانواده اتون ازدواج کنه و کل پروسه آشنای خواستگاری و ازدواج و خرید و جهیزیه و .... را در جریان باشید این حباب ها و توهمات از بین میره واقعیات خیلی با این بحث ها فرق میکنه چون مااز بیرون به ازدواج نگاه میکنیم
۱- شما به شکل شریک بدبختی نگاه می کنید. اما من به شکل دیگه ای به قضیه نگاه می کنم. کسی که تو سن بالا مثلا ۳۰ سال بیاد هیچی از سختی ها من نمیدونه. حتی اگه ادعا کنه که در سختی ها همراه من خواهد بود من نمیتونم به سادگی باور کنم.
۲- بنده از نزدیک در پروسه ازدواج دو تا از نزدیکانم از جمله خواهر خودم بودم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: - شما به شکل شریک بدبختی نگاه می کنید. اما من به شکل دیگه ای به قضیه نگاه می کنم. کسی که تو سن بالا مثلا ۳۰ سال بیاد هیچی از سختی ها من نمیدونه. حتی اگه ادعا کنه که در سختی ها همراه من خواهد بود من نمیتونم به سادگی باور کنم.
۲- بنده از نزدیک در پروسه ازدواج دو تا از نزدیکانم از جمله خواهر خودم بودم.
اتفاقا بنده هم در جریان ازدواج بودم و هستم کاربر Raspina منظورش این هست که این فشار رو دخترا هم هست مثلا جهازیه...
اما بحث اصلی اینجاست سن اشنایی و ازدواج نباید تو ۳۰ سالگی خیلی دیره چرا خیلی دیره؟ و بنظر من ازدواج تو این سن با عشق نیست چرا نیست؟
خب هر انسان بعد از بلوغ جنسی و قبل از اون نیاز عاطفی داشته و شدیدتر میشه، تو دوران نوجوانی و جوانی با مسائلی مثل انتخاب رشته، مفاهیمی مثل تلاش و هدف گذاری و مباحث انگیزشی در طرف هست که خلع های عاطفی و جنسی کلی تو راه و سختی رسیدن به اهدافش ممکنه لطمه بزنه! از سمتی هم یک جوان نمی تونه تو دوره کالج به صراحت تو این جامعه ما وارد رابطه ازدواج بشه ... پس این خودش یه چالش بزرگ هست و چیز کمی نیست(!)
بحث بعدی هم اینجاست همه ما وقتی می خوایم ازدواج کنیم باید بتونیم راهی که رفتیم ترسیم کنیم به فرد مقابل و ترسیم کنیم راه اینده رو
تو این شرایط فعلی هر کسی مسیر ذهنی خاصی داره، ولی واقعا بعد ۳۰ سالگی چقدر از مسیر باقی میمونه؟ رشته و شغل چطور؟
|