RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۳:۱۰ ق.ظ
.....
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷۰۸:۴۶ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۳۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از نظر bmi نه! اما یه کم شکم دارم. جالبه که اطرافیان اصرار دارن که شکمه رو نگه دارم. میگن بهم میاد. اما من میدونم که اگه قراره وزنم زیاد بشه با ماهیچه باید باشه نه چربی.
اصرار دارن یعنی هر بار که تماس میگیرن میگن جونِ داداش اون شکمه رو آب نکنی یه وقت؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 بهمن ۱۳۹۷۱۰:۰۹ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۴۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط:
(15 بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۳۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از نظر bmi نه! اما یه کم شکم دارم. جالبه که اطرافیان اصرار دارن که شکمه رو نگه دارم. میگن بهم میاد. اما من میدونم که اگه قراره وزنم زیاد بشه با ماهیچه باید باشه نه چربی.
اصرار دارن یعنی هر بار که تماس میگیرن میگن جونِ داداش اون شکمه رو آب نکنی یه وقت؟
هنوز بدتر
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 15 بهمن ۱۳۹۷۱۱:۲۲ ق.ظ
من قبلن خیلی شکم داشتم واقعا از از دست دادنش راضی ام. شکم صاف به ادم یک احساس اعتماد به نفس و خود زیبا پنداری عجیبی میده )
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 15 بهمن ۱۳۹۷۱۱:۴۰ ق.ظ
تو ساز جَفا داری و من سوز وفا
آنِ تو تو دانی، آنِ مَن مَن دانم
خاقانی
----------------------------------------------------
هرچی هم خواستیم نگهش داریم نشد که نشد وقتی دلش نیست، نیست دیگه...ولی دوستان از بنده ی حقیر به شما نصیحت که محبت زیادی خوب نیست، همیشه حضور داشتن هم خوب نیست...تکراری میشه آدم..بستگی به آدمش هم نداره، واسه همه تقریبا این دو مورد صدق میکنه..
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۱:۰۲ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۲ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: من قبلن خیلی شکم داشتم واقعا از از دست دادنش راضی ام. شکم صاف به ادم یک احساس اعتماد به نفس و خود زیبا پنداری عجیبی میده )
آره خوبه ولی قد بلند ی چیز دیگه است
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۱:۰۶ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۰۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:
(15 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۲ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: من قبلن خیلی شکم داشتم واقعا از از دست دادنش راضی ام. شکم صاف به ادم یک احساس اعتماد به نفس و خود زیبا پنداری عجیبی میده )
من یک رفیقی دارم خانمه البته. قدش هستش ۱۷۸ سانتی متر همیشه میگه ای خدا کاش من ده سانت کوتاه تر بودم.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۱:۲۶ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۰۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:
(15 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۲ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: من قبلن خیلی شکم داشتم واقعا از از دست دادنش راضی ام. شکم صاف به ادم یک احساس اعتماد به نفس و خود زیبا پنداری عجیبی میده )
اینکه برای خانم ها ظاهر از جمله قد معیار خیلی مهمه که بدیهیه. لااقل برای من یکی از واضحاته. منتها کاربرای این فروم اصرار دارن که اینطور نیست. من موندم دم خروس رو باور کنم یا قسم حضرت عباس رو.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۱:۵۳ ب.ظ
......
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۱:۵۷ ب.ظ
دماغ رو کوچیک می کنن، لبها رو برجسته. اصلا ترکیب صورت رو به هم میریزند با این کاراشون.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۱:۵۸ ب.ظ
......
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۴:۵۷ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینکه برای خانم ها ظاهر از جمله قد معیار خیلی مهمه که بدیهیه. لااقل برای من یکی از واضحاته. منتها کاربرای این فروم اصرار دارن که اینطور نیست. من موندم دم خروس رو باور کنم یا قسم حضرت عباس رو.
قد و هیکل مهم هست٬ ولی واقعا نمیشه کسی که اخلاق و شخصیت بدی داره رو صرفا به خاطر ظاهر خوبش قبول کرد. دیدم که میگم
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۴:۵۸ ب.ظ
چطور میشه که قد و اینا ملاک میشه واسه بعضیا؟؟
یکی از دوستام هست، خودش یک و نود ایناست و دختره یک و پنجاه و هفت اینا...میگه همه چیزش خوبه ها میلاد ولی قدش کوتاست :| :|
میگم برادر من تو دیلاقی، اون اوکیه بیچاره..میگه نه دیگه باید بلند تر باشه...میگم خب بیشعور توی برو پاهاتو کوتاه کن
یا مثلا یکی دیگه از دوستام میگه پسر باید قد بلند باشه، بهش میگم خودت که یک متر و پنجاه هستی، بعد بلند تر از خودت میخوای چه کار آخه :| :| میگه : حس اعتماد به نفس بهت دست میده وقتی کنارش راه میری :|
ولی از ما گفتن بود، اگر لحظه به قد و اینا شک کردید، به زوج موفق پیکه(همان مدافع قد بلند بارسلونا) و بانو ش*****ا(همان خواننده محبوب) فکر کنید
و من الله توفیق
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۵:۲۹ ب.ظ
۷۲ ساعته نخوابیدم و دارم به زمین و زمان تو دلم فحش میدم. آخه مشتری احمق کی کار ۳ هفته را تو چهار روز جمع میکنه. فقط این چهارشنبه برسه من از دست این زبون نفهم راحت شم.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ametrine - 15 بهمن ۱۳۹۷۰۶:۵۲ ب.ظ
quizzical ?!
How on earth can you look quizzically