|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۲۵ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۰۹ ب.ظ)coinextend نوشته شده توسط: خسته ام از این دنیا و آدماش ........
اینم ما رو گیر آورده. دو تا دیگه مویرگی تبلیغ کنی خستگیت در میره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۷:۲۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: پسرای پولدار و خوشتیپ و قد بلند و سیکس پک میشن
نه خیلی ربطی نداره، یه نگاه به الون ماسک بکنید میبینید که همه چیزو داره ولی الان سینگله : )
حرفای اینجا بوی red pill میده و اصلا خوب نیست : )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۴:۵۶ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۷:۲۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: پسرای پولدار و خوشتیپ و قد بلند و سیکس پک میشن
نه خیلی ربطی نداره، یه نگاه به الون ماسک بکنید میبینید که همه چیزو داره ولی الان سینگله : )
سینگل با تعریف ایران یا با تعریف اونا؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
پول چه کارها که نکند!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۳۳ ب.ظ
حس خوبیه خفن بودن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۳۴ ب.ظ
از دست استادم عصبانی ام ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif) ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif) ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif) ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 12 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۷:۲۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: پسرای پولدار و خوشتیپ و قد بلند و سیکس پک میشن
از آنجایی که تصمیم گرفتم توی مانشت فقط حرف خودمو بزنم و با کسی بحث نکنم جواب نمیدم ولی در کل شما جزو خوبای مانشت هستین و قطعا تجربیات و استدلال های خودتونو دارین لذا احترام میزارم : )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sajadg - 12 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۵۴ ق.ظ
یه سوال که برام هست اینه که مشکل دقیقا چیه؟ از من که متوجه lyrics اهنگ ها نمیشم یا اینکه کلا سبک خواننده ها طوری شده که نمیشه زبونشون رو فهمید؟ :/
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مثلا اینو میتونم بفهمم چی میگه ولی وقتایی که ملودی بلندتر میشه و صدای خواننده به نسبتش کمتر میشه نمیتونم بفهمم چی میگه :/
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
چیکار کنم؟
(۱۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۵۴ ق.ظ)sajadg نوشته شده توسط: یه سوال که برام هست اینه که مشکل دقیقا چیه؟ از من که متوجه lyrics اهنگ ها نمیشم یا اینکه کلا سبک خواننده ها طوری شده که نمیشه زبونشون رو فهمید؟ :/
مثلا اینو میتونم بفهمم چی میگه ولی وقتایی که ملودی بلندتر میشه و صدای خواننده به نسبتش کمتر میشه نمیتونم بفهمم چی میگه :/
چیکار کنم؟
فقط اون دومی از ۴:۰۰ به بعد کسی میتونه لیریکش رو بگه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - abolfazl72 - 12 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۲۰ ق.ظ
با سلام دوستان لطفا برام دعا کنید بد جور زندگیم گره خورده اصلا دعا کنید لااقل بمیرم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۱۵ ق.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۵۴ ق.ظ)sajadg نوشته شده توسط: یه سوال که برام هست اینه که مشکل دقیقا چیه؟ از من که متوجه lyrics اهنگ ها نمیشم یا اینکه کلا سبک خواننده ها طوری شده که نمیشه زبونشون رو فهمید؟ :/
چیکار کنم؟
آهنگ فهمیدن کار ساده ای نیست انقدرا. آهنگ الزامات شعری و آهنگی داره. مثلا بعضیاشون نمادین هستن. بعدم از آهنگ هایی که لیریکشون در دسترس هست استفاده کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۷:۲۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: یه تئوری که ناشی از بخشی از توهمات منه میگه که :
دخترا عاشق پسرایی میشن که شبیه پدرشون یا برادر کوچیکترشونه
مثلا اگر دو برادر داشته باشن سعی میکنن پسری رو انتخاب کنن که شبیه برادر کوچیکشونه.
الان بلک میاد سند میخواد.
بلک برو ثبت اسناد ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
وِ وِ الان تا شونصد روز بحث ازدواج میشه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
دخترا عاشق پسرای پولدار و خوشتیپ و قد بلند و سیکس پک میشن بقیش تا حد زیادی کشکه. البته نظر شخصی منه خواهشا باز بحث شروع نشه![Shy Shy](images/smilies/shy.gif)
برای همینه من الان ۸ ماهه باشگاه رو شروع کردم بلکه بتونم سیکس پک اینا بشم شاید فرجی حاصل شد ، پول و سرمایه که نداریم حداقل با بدن شاید یکی رو جذب کردیم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۱۲ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۲۰ ق.ظ)abolfazl72 نوشته شده توسط: با سلام دوستان لطفا برام دعا کنید بد جور زندگیم گره خورده اصلا دعا کنید لااقل بمیرم
اگر مشکل جسمی دارید که با صرف هزینه و دکتر رفتن اینا حل میشه بی مورد زندگی رو برای خودتون تلخ نکنید دنبال راهکار باشید
اگر مشکل جسمی خدایی نکرده بدی دارید اینم شاید یه حکمتی از سمت خدا باشه ولی تحمل این قضیه صبر زیادی می خواد
اگر مشکل مالی دارید با تلاش و فکر این مشکل به راحتی حل میشه
و اگر بحث های عاشقی و این حرفاست باید بهتون بگم ما چیزی به اسم عشق نداریم همه بر اساس شرایط به هم حس پیدا می کنند و به راحتی هم اگه شرایط محیا نباشه هم دیگه رو فراموش می کنند می رن دنبال اونی که شرایط بهتری داره
در هر صورت براتون آرزوی باز شدن گره زندگی رو دارم نه ارزوی مرگ !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ametrine - 12 بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تا چند روز زبان کار نمیکنم افت میکنم. البته تا دوباره شروع میکنم سریع برمیگردم به وضعیت قبل.
من اکثرا ویدیوهای TED رو نگا میکنم. به نظرم هم علمی هستن و هم برای تقویت زبان خوبن. زیرنویس به چندین زبان هم دارن.
به نظر من برای یادگیری زبان باید با اون زبان زندگی کرد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۳۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: (09 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تا چند روز زبان کار نمیکنم افت میکنم. البته تا دوباره شروع میکنم سریع برمیگردم به وضعیت قبل.
من اکثرا ویدیوهای TED رو نگا میکنم. به نظرم هم علمی هستن و هم برای تقویت زبان خوبن. زیرنویس به چندین زبان هم دارن.
TEDرو هم میبینم. اما ساده است.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ametrine - 12 بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۵۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (12 بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۳۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: (09 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تا چند روز زبان کار نمیکنم افت میکنم. البته تا دوباره شروع میکنم سریع برمیگردم به وضعیت قبل.
TEDرو هم میبینم. اما ساده است.
به نظر من فیلم ها ساده تر هستن. TED این همه مباحث تخصصی داره! (از مهندسی و تکنولوژی گرفته تا روانشناسی و علوم پایه)
اصن هدف از یادگیری زبان رو باید مشخص کرد. خدای زبان هم باشی باز چندتا کلمه هست که بلد نیستی.
کلا یادگیری باید هدفمند باشه و همینجوری کلمه حفظ کردن فایده نداره.
حتی یه native هم کل دیکشنری رو بلد نیست.![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
نمیدونم چرا قشر تحصیل کرده ی ما خودشونو انقد میگیرن!
مگه اینطور نیست که هرچقدر درخت پربارتر میشه افتاده تر میشه؟
بعضیا فکر میکنن چون فلان دانشگاه بودن یا فلان مدرک رو دارن یا چون تو یه زمینه ای چندتا کتاب خوندن و یا یه تجربه ای کسب کردن، دیگه همیشه حق با خودشونه و به همه یه نگاه "هه تو دیگه چی میگی بابا" دارن!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۰۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: به نظر من فیلم ها ساده تر هستن. TED این همه مباحث تخصصی داره! (از مهندسی و تکنولوژی گرفته تا روانشناسی و علوم پایه)
اصن هدف از یادگیری زبان رو باید مشخص کرد. خدای زبان هم باشی باز چندتا کلمه هست که بلد نیستی.
حتی یه native هم کل دیکشنری رو بلد نیست.![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
نمیدونم چرا قشر تحصیل کرده ی ما خودشونو انقد میگیرن!
مگه اینطور نیست که هرچقدر درخت پربارتر میشه افتاده تر میشه؟
بعضیا فکر میکنن چون فلان دانشگاه بودن یا فلان مدرک رو دارن یا چون تو یه زمینه ای چندتا کتاب خوندن و یا یه تجربه ای کسب کردن، دیگه همیشه حق با خودشونه و به همه یه نگاه "هه تو دیگه چی میگی بابا" دارن!
چیزی که فعلا بهش نیاز دارم و هدف من از زبانه لیسنینگه. تد برای لیسنینگ خوب نیست. خیلی واضح حرف میزنه. اما در واقعیت آدم ها در شرایط مختلفی صحبت می کنن مثل ناراحتی، ترس، خشم، بیماری، خستگی. تد با چیزی که تو زندگی روزمره استفاده میشه فاصله داره.
وقتی آدم یه چیزی رو میبینه، هر چیزی، اگه درصد بالاییش رو متوجه بشه پیشرفتی نمیکنه. بلکه آدم تو چالش ها بیشتر پیشرفت می کنه. البته چالش باید متناسب با سطح زبان فرد باشه، نه خیلی بالاتر.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ametrine - 12 بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۵۴ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۳۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (12 بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۰۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: به نظر من فیلم ها ساده تر هستن. TED این همه مباحث تخصصی داره! (از مهندسی و تکنولوژی گرفته تا روانشناسی و علوم پایه)
چیزی که فعلا بهش نیاز دارم و هدف من از زبانه لیسنینگه. تد برای لیسنینگ خوب نیست. خیلی واضح حرف میزنه. اما در واقعیت آدم ها در شرایط مختلفی صحبت می کنن مثل ناراحتی، ترس، خشم، بیماری، خستگی. تد با چیزی که تو زندگی روزمره استفاده میشه فاصله داره.
وقتی آدم یه چیزی رو میبینه، هر چیزی، اگه درصد بالاییش رو متوجه بشه پیشرفتی نمیکنه. بلکه آدم تو چالش ها بیشتر پیشرفت می کنه. البته چالش باید متناسب با سطح زبان فرد باشه، نه خیلی بالاتر.
اها میخواید ببینید توی لحن و تن های مختلف چقدر از مطلب رو متوجه میشید.
میتونید کلیپ و پادکست های با تن و لحن های مختلف رو سرچ کنید و گوش کنید.
مثلا با صدای پیر، صدای نجوا، مکان شلوغ یا پشت تلفن.
مثلا قبلا برای من سخت بود پشت تلفن درست متوجه بشم چی میگن مخصوصا وقتی که طرف لهجه ای غیر از آمریکایی داشت.
من خودم لهجه های مختلف زبان انگلیسی رو دوس دارم گوش کنم و تحلیل کنم.
توی TED هم با ملیت های مختلف حرف میزنن و لهجه های مختلفی از انگلیسی دارن.
برای همین من TED رو خیلی میپسندم.
|