|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 05 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر phrasal verb ها زیادن!
راهی هست که بشه فهمید پر استفاده هاش کدومان؟ یا یه phrasal verb پر استفاده است یا نه؟
یکی از اساتید تو تلگرام دوره آنلاین گذاشته فقط phrasal verb من اونو ثبت نام کردم فعلا
نه اینطوری نمیخوام. مثلا من یه phrasal verb میدم بهت مثلا take out و میخوام بدونم چقدر پر استفاده است.
من سعی می کنم هر از چند گاهی از این چیزهایی که یاد میده بیام اینجا بگم خوبه ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر phrasal verb ها زیادن!
راهی هست که بشه فهمید پر استفاده هاش کدومان؟ یا یه phrasal verb پر استفاده است یا نه؟
سلام
به نظر من سعی کن یک سری لیست مختصر مثلا ۱۰۰ تایی یا ۲۰۰ تایی از اینترنت پیدا کنی و یاد بگیری و بقیه را به مرور و بر حسب کاربرد یاد بگیر. این لیست های ۳۰۰۰ تایی و فلان خیلی هاش حتی برای انگلیسی زبان ها هم ملموس نیست.
(۰۵ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر phrasal verb ها زیادن!
یکی از اساتید تو تلگرام دوره آنلاین گذاشته فقط phrasal verb من اونو ثبت نام کردم فعلا
نه اینطوری نمیخوام. مثلا من یه phrasal verb میدم بهت مثلا take out و میخوام بدونم چقدر پر استفاده است.
تکرر کلمات توی انگلیسی از توزیع پاور لا پیروی میکنه دیگه از فعل مثلا ۵۰۰ به اونور واقعا یادگیری مثلا فعل ۵۰۱ به فعل مثلا ۱۵۰۱ ارجحیت ان چنانی نداره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر phrasal verb ها زیادن!
سلام
به نظر من سعی کن یک سری لیست مختصر مثلا ۱۰۰ تایی یا ۲۰۰ تایی از اینترنت پیدا کنی و یاد بگیری و بقیه را به مرور و بر حسب کاربرد یاد بگیر. این لیست های ۳۰۰۰ تایی و فلان خیلی هاش حتی برای انگلیسی زبان ها هم ملموس نیست.
تکرر کلمات توی انگلیسی از توزیع پاور لا پیروی میکنه دیگه از فعل مثلا ۵۰۰ به اونور واقعا یادگیری مثلا فعل ۵۰۱ به فعل مثلا ۱۵۰۱ ارجحیت ان چنانی نداره
چی متوجه نشدم ؟
یعنی تکرار کنیم بیشتر تا یادگیری لغات زیاد /؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: سلام
لغت هایی هست که بهشون بر میخورم اما چون میبینم کاربردشون کمه اضافه نمی کنم به لیست کلماتم. مثلا امروز slowpoke رو دیدم که ظاهرا کلمه کم استفاده ای هست. در مورد phrasal verb ها هم میخوام همین کار رو کنم. وقتی به یکیشون خوردم میخوام اگه پر استفاده بود اضافه اش کنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۶ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر phrasal verb ها زیادن!
سلام
(۰۵ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: راهی هست که بشه فهمید پر استفاده هاش کدومان؟ یا یه phrasal verb پر استفاده است یا نه؟
چی متوجه نشدم ؟
یعنی تکرار کنیم بیشتر تا یادگیری لغات زیاد /؟
بله یعنی لغات را با مطالعه افزایش بدین نه بع صورت مصنوعی با فلش کارت و فلان. نظر شخصیمه البته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۱۰ ق.ظ
بیا تلگرام یاد بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: بله یعنی لغات را با مطالعه افزایش بدین نه بع صورت مصنوعی با فلش کارت و فلان. نظر شخصیمه البته
ببخشید من متوجه نشدم منظورتون رو
خب فلش کارت هم یه نوعی از مطالعه اس دیگه
یه روشی از مطالعه اس
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۳۳ ق.ظ)hope_ نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: بله یعنی لغات را با مطالعه افزایش بدین نه بع صورت مصنوعی با فلش کارت و فلان. نظر شخصیمه البته
ببخشید من متوجه نشدم منظورتون رو
خب فلش کارت هم یه نوعی از مطالعه اس دیگه
یه روشی از مطالعه اس
منظورم این بود جای این که یه لغتو ده بار تکرار کنید به مرور با خوندن کتابای مختلف با حافظه بسپارید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sajadg - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۳۷ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: اینکه آقایون اول ابراز علاقه کنن به نظر من برمیگرده به روحیه حساس خانمها که شنیدن جواب منفی براشون سخته نه اینکه خانمها حق نداشته باشن اول عاشق شن. یه خانم هم میتونه اول ابراز علاقه کنه ولی باید ببینه اگه با واکنش منفی اون آقا مواجه بشه غرورش خدشهدار نمیشه؟ اگر کسی بتونه با این قضیه کنار بیاد مطرحکردنش مشکلی نداره ولی کمتر کسی میتونه.
والا من دارم الان روی این فکر میکنم انگار یه چیزی هست این کارا شبیه بحث حرکت الکترون پروتون و این چیزا.
یکیشون بارش مثبته و سنگین تره و اون یکی سبکه و دایم داره حرکت میکنه (مثل همین مورد. یعنی مرد همیشه در حال حرکته دور و بر زن ولی وجود هر دو برای پایداریشون احتیاجه. بعد مثلا واکنش (در اینجا منظور کنار هم بودنه هر دو جنس هست) یه حس پایداری به وجود میاد که اونم بحث مربوط به اتم ها و تمایلشون به پایداری هست ) حالا اصلا شاید گفتنش درست نباشه ولی یه زمانی این دو تا با وجود در کنار هم بودن به شدت ناپایدار میشن که راه پایداریش هم که معلومه و گفتنش لازم نیست. اینا همه برمیگرده به طبیعت هر رفتاری در حد خیلی کوچیک داره تکرار میشه تو مقیاس های بزرگ (یعنی همون تکرار رفتار ذرات تو بعد اجتماعی ادم ها که الان شما روابط منظورتون بود).به نظرم دلیل رو باید تو طبیعت جست و جو کرد نه تو عقاید مثلا سنتی و اینا. گرچه مثلا سنتی میخوان دلیلی براش بیارن ولی تناقضه همیشه هست چون عقاید سنتی جواب قانع کننده برای هیچ چیز نیست.)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۴۲ ق.ظ
دو مثقال گردو میخورم گرمیم می کنه. چه وضعیه آخه؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۴۸ ق.ظ
آقای بلک از چه منبعی phrasal verb ها را میخونید؟
با مثال و توی جمله میخونید و حفظشون میکنید؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۴۸ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: آقای بلک از چه منبعی phrasal verb ها را میخونید؟
با مثال و توی جمله میخونید و حفظشون میکنید؟
من جدا نمیخونم. قاطی چیزایی که بهشون بر میخورم phrasal verb هم هست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۲۷ ب.ظ
وطنم پاره تنم، کی از دست فیلترینگ راحت میشی تا ما هم یه نفس راحت بکشیم. 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۲۷ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: وطنم پاره تنم، کی از دست فیلترینگ راحت میشی تا ما هم یه نفس راحت بکشیم.  
آخ آخ...چیزی که واقعا از دست فیلتر شدنش عصبی شدم medium بود..واقعا درک نمیکنم چرا اینو فیلتر کردن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 06 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۴۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دو مثقال گردو میخورم گرمیم می کنه. چه وضعیه آخه؟!
برای کسانی که طبعشون گرمه و احتمالا جوش یا خارش بدن پیدا میکنن بعدش باید کمی سرکه بخورن که گرمیش خنثی بشه
|