|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۴۴ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: اگر یه دختر داشتم اسمش رو "نفس" میذاشتم یا "باران"
بعدش میتونی بگی نفس من بیدی تو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۳۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (29 آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۴۴ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: اگر یه دختر داشتم اسمش رو "نفس" میذاشتم یا "باران"
بعدش میتونی بگی نفس من بیدی تو 
بلک ساعت ۶ و نیم صبح دیدمت باز کمین کرده بودی اینجا . . .
هر جور فکر میکنم طرف نباید اینطوری میرفت.
ولی از طرفی به خودم میگم چه خوب که اینطوری رفت و nتا تایید منطقی و عقلانی هم دارم که اینطوری رفتنش چه معنی ای میداد حتی از آدم های بزرگ و فهمیده تر .واقعا خیلی مهمه آدم با کسی باشه که توی جهات مهم مربوط به زندگی، بتونه تفاوت ها رو درک کنه.
طرف با هیچ کار نکرده منت هزار تا چیز سرم گذاشته که فلانی من درکت هم کردم.
سخت ترین لحظات زندگیم رو تنهایی گذروندم . . . و خوشحالم بابتش و البته ادامه میدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۶:۵۷ ب.ظ
i never make the same mistake twice . i make it three four times . you know, just to be sure ! 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۶:۵۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: i never make the same mistake twice . i make it three four times . you know, just to be sure !  
چطوری مهین؟ کم پیدایی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۴۴ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: طبق تحقیقاتی در توهمات من . اگر بتونی جهان رو کلا ریاضی ببینی همیشه یک قدم جلوتر هستی
من از صفر مطلق(به معنای حقیقی کلمه) شروع کردم ریاضی رو الان اگه زیادی بحث ازدواج بشه همه تون رو تبدیل به انتگرال های لاینحل میکنم
سامان جان منبعی که برای یادگیری ریاضی از زیر خط فقر انتخاب کردی را معرفی کن جان برادر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۹ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (28 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۳ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: اگر هم که حس کنکجاویتون برانگیخت که باید عرض کنم ربطی به من نداره این سوال 
پس جواب نمیدم  
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۵۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: توی خواستگاریا چی میگید؟ همیشه برام سوال بوده فیلمای دهه هفتاد اینطوری بود دختره میپرسید چه رنگی دوست دارید و چه گلی دوست دارید و سوالایی که واقعا predictor بسیار عالی از شانس موفقیت زندگی مشترک بود 
خواستگاری واسه کسایی که خارجن هم اسون شده و هم سخت شده. سخت و اسونش از این نظر که میری میفهمی طرف مقابل هر جوره میخاد نظرتو جلب کنه که اوکیو بدی و باهات بیاد خارج!!
خیلی خیلی مواظب باش. سعی کن از تکنیک یک دستی زدن و یا همراه شدن با طرف مقابل بفهمی که طرفت چقد خودتو میخاد و چقد خارجتو و اپشنی که واسش فراهم میکنی رو میخاد...
یکی از ساده ترین کارایی که میتونی بکنی اینه که سفت و سخت بگی من میخام برگردم ایران... بگی که اره من میام ایران و آینده رو هم نمیتونم تضمین کنم کی و کجاهیت علمی بشم. ولی عرضه ی اینو دارم که زندگی مو بسازم و رفاه نسبی رو واسه همسرم فراهم کنم. اونوقت اگه باز اوکی بود میشه گفت 'فقط' به آپشنت چشم ندوخته 
حالا اگگه با این سناریو پیس برید بعد طرف مقابل حرف شما رو بپذیره و بر اساس اون حرف تصممیم بگیره. بعد شما میخوای بگی نه من نظرم رفتنه. بیخودی فکرشو درگیر کردی بعدشم شما کهذ خواستی ینجوری راستگو یی طرفو بسنجی بعد این چرخش طرف مقابل چجوری اعتماد کنهر که حرفای دگه تون راست بوده..
کلن از دیگران توقع روراستی داریم خودمپنم روراست باشیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۵۲ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: (29 آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۴۴ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: طبق تحقیقاتی در توهمات من . اگر بتونی جهان رو کلا ریاضی ببینی همیشه یک قدم جلوتر هستی
من از صفر مطلق(به معنای حقیقی کلمه) شروع کردم ریاضی رو الان اگه زیادی بحث ازدواج بشه همه تون رو تبدیل به انتگرال های لاینحل میکنم
سامان جان منبعی که برای یادگیری ریاضی از زیر خط فقر انتخاب کردی را معرفی کن جان برادر
برات پیام میذارم . . .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۳۵ ب.ظ
با عرض پوزش بابت پیام در جای نامناسب 
توی متلب با چه کدی عدد ۱.۶۱۹۳ را به ۱.۶۲ گرد کنم؟
با دستور round یا ceil عدد به سمت بزرگترین عدد صحیح گرد میشه یعنی ۱.۶۱۹۳ را ۲ میکنه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 29 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۳۵ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: با عرض پوزش بابت پیام در جای نامناسب 
توی متلب با چه کدی عدد ۱.۶۱۹۳ را به ۱.۶۲ گرد کنم؟
با دستور round یا ceil عدد به سمت بزرگترین عدد صحیح گرد میشه یعنی ۱.۶۱۹۳ را ۲ میکنه.
ceil(1.6193*100) / 100
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 29 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۷ ب.ظ
خوب جواب دادن...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۳۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۱۸ ق.ظ
گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 30 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۴۷ ق.ظ
آیینه صَد پاره شد در پای دوست
باز در هر پاره عکس روی اوست
آیینه درعشق بازی صادق است
آیینه یک دِل نَه ، صَد دِل عاشِق اَست
هوشنگ جانِ ابتهاج
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 30 آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۵۳ ق.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۶:۵۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: i never make the same mistake twice . i make it three four times . you know, just to be sure !  
آره... سه یا چهار بار در چند اشتباه متفاوت که چقدرم تاثیر عمیقی در زندگی من گذاشتند امشب خودمودعوا کردم 
واقعا چطور بعضی ها خیلی عاقلانه عمل میکنن که تکرار نمیکنن یا اصلا همچین مسیرهای پرپیچ و خم نمیرن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 30 آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۴۶ ق.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۱۷ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: (28 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۹ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (28 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۳ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: اگر هم که حس کنکجاویتون برانگیخت که باید عرض کنم ربطی به من نداره این سوال 
پس جواب نمیدم  
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۵۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: توی خواستگاریا چی میگید؟ همیشه برام سوال بوده فیلمای دهه هفتاد اینطوری بود دختره میپرسید چه رنگی دوست دارید و چه گلی دوست دارید و سوالایی که واقعا predictor بسیار عالی از شانس موفقیت زندگی مشترک بود 
خواستگاری واسه کسایی که خارجن هم اسون شده و هم سخت شده. سخت و اسونش از این نظر که میری میفهمی طرف مقابل هر جوره میخاد نظرتو جلب کنه که اوکیو بدی و باهات بیاد خارج!!
خیلی خیلی مواظب باش. سعی کن از تکنیک یک دستی زدن و یا همراه شدن با طرف مقابل بفهمی که طرفت چقد خودتو میخاد و چقد خارجتو و اپشنی که واسش فراهم میکنی رو میخاد...
یکی از ساده ترین کارایی که میتونی بکنی اینه که سفت و سخت بگی من میخام برگردم ایران... بگی که اره من میام ایران و آینده رو هم نمیتونم تضمین کنم کی و کجاهیت علمی بشم. ولی عرضه ی اینو دارم که زندگی مو بسازم و رفاه نسبی رو واسه همسرم فراهم کنم. اونوقت اگه باز اوکی بود میشه گفت 'فقط' به آپشنت چشم ندوخته 
حالا اگگه با این سناریو پیس برید بعد طرف مقابل حرف شما رو بپذیره و بر اساس اون حرف تصممیم بگیره. بعد شما میخوای بگی نه من نظرم رفتنه. بیخودی فکرشو درگیر کردی بعدشم شما کهذ خواستی ینجوری راستگو یی طرفو بسنجی بعد این چرخش طرف مقابل چجوری اعتماد کنهر که حرفای دگه تون راست بوده..
کلن از دیگران توقع روراستی داریم خودمپنم روراست باشیم
شما جای پسر باشی چه میکنی؟ تعارف نداریم که با شرایط الان کشور بهت به چشم بلیط نگاه میکنن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۱۹ ق.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۴۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: شما جای پسر باشی چه میکنی؟ تعارف نداریم که با شرایط الان کشور بهت به چشم بلیط نگاه میکنن
چطوری بلیط من
|