|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 27 آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۰۵ ب.ظ
بچه ها من از این سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
آموزش خریداری کردم گذاشتم آموزشهارو کم کم دانلود کنم هنوز یه ماه نشده!!!!!! قسمتهای مهم آموزش و سورس کدها رو هنوز دانلود نکرده بودم الان سایتش به حالت تعلیق درومده!!! ایمیل هم میدم جواب نمیدن!! کسی میدونه چکار باید کرد ؟؟؟؟؟ اگه کسی صاحب سایتو میشناسه بهش بگه این پول خوردن نداره چقدر بده آدم پولشو از دست بده حس میکنم پورشه امو دزد برده :'))) :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 28 آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ
آقا اصلا هر کسی دوست داره تو هر سنی که دوست داره ازدواج کنه ! ولی چیزی که خیلی مشخصه سن بره بالا هم احساسات کم میشه و هم وسواس شدیدی پشتش میاد !
دیگه خیلی از چیزهایی که تو دوران اولیه دانشگاه بهش فکر می کردیم الان چیز مسخره ای شده مثلا من یه زمان دوران دانشگاه یکی باشه هم رشته ای با هم درس بخونیم و پیشرفت کنیم !
الان می گم ول کن بابا پیشرفت چیه هر جا پول باشه پیشرفت هم هست از صبح تا شب بابت یه مبلغ ناچیز برای شرکت ها باید حمالی کنیم !
الان یکی میاد می گه کسی مجبورت نکرده خوب کار نکن کارآفرینی کن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 28 آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: آقا اصلا هر کسی دوست داره تو هر سنی که دوست داره ازدواج کنه ! ولی چیزی که خیلی مشخصه سن بره بالا هم احساسات کم میشه و هم وسواس شدیدی پشتش میاد !
دیگه خیلی از چیزهایی که تو دوران اولیه دانشگاه بهش فکر می کردیم الان چیز مسخره ای شده مثلا من یه زمان دوران دانشگاه یکی باشه هم رشته ای با هم درس بخونیم و پیشرفت کنیم !
الان می گم ول کن بابا پیشرفت چیه هر جا پول باشه پیشرفت هم هست از صبح تا شب بابت یه مبلغ ناچیز برای شرکت ها باید حمالی کنیم !
ورزش کن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۲۸ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: (28 آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: آقا اصلا هر کسی دوست داره تو هر سنی که دوست داره ازدواج کنه ! ولی چیزی که خیلی مشخصه سن بره بالا هم احساسات کم میشه و هم وسواس شدیدی پشتش میاد !
ورزش کن
ورزش می کنم بابا با اینکه دیسک خفیف دارم ولی عاشق بدنسازی هستم و بودم از قبل ولی اونم پول می خواد مکمل ها الان خیلی گرون شده یه سر به سایت بادی من بزنید متوجه میشید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۵۸ ق.ظ
توی خواستگاریا چی میگید؟ همیشه برام سوال بوده فیلمای دهه هفتاد اینطوری بود دختره میپرسید چه رنگی دوست دارید و چه گلی دوست دارید و سوالایی که واقعا predictor بسیار عالی از شانس موفقیت زندگی مشترک بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۳ ق.ظ
نقطه چین....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۹ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۳ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: اگر هم که حس کنکجاویتون برانگیخت که باید عرض کنم ربطی به من نداره این سوال 
پس جواب نمیدم  
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۵۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: توی خواستگاریا چی میگید؟ همیشه برام سوال بوده فیلمای دهه هفتاد اینطوری بود دختره میپرسید چه رنگی دوست دارید و چه گلی دوست دارید و سوالایی که واقعا predictor بسیار عالی از شانس موفقیت زندگی مشترک بود 
خواستگاری واسه کسایی که خارجن هم اسون شده و هم سخت شده. سخت و اسونش از این نظر که میری میفهمی طرف مقابل هر جوره میخاد نظرتو جلب کنه که اوکیو بدی و باهات بیاد خارج!!
خیلی خیلی مواظب باش. سعی کن از تکنیک یک دستی زدن و یا همراه شدن با طرف مقابل بفهمی که طرفت چقد خودتو میخاد و چقد خارجتو و اپشنی که واسش فراهم میکنی رو میخاد...
یکی از ساده ترین کارایی که میتونی بکنی اینه که سفت و سخت بگی من میخام برگردم ایران... بگی که اره من میام ایران و آینده رو هم نمیتونم تضمین کنم کی و کجا هییت علمی بشم. ولی عرضه ی اینو دارم که زندگی مو بسازم و رفاه نسبی رو واسه همسرم فراهم کنم. اونوقت اگه باز اوکی بود میشه گفت 'فقط' به آپشنت چشم ندوخته
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۵۳ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۵۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: توی خواستگاریا چی میگید؟ همیشه برام سوال بوده فیلمای دهه هفتاد اینطوری بود دختره میپرسید چه رنگی دوست دارید و چه گلی دوست دارید و سوالایی که واقعا predictor بسیار عالی از شانس موفقیت زندگی مشترک بود 
می خوای ازدواج کنی ؟ مبارکه 
هر کی دوست داره CODIN ازدواج کنه لایک کنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۰۲ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۵۳ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (28 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۵۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: توی خواستگاریا چی میگید؟ همیشه برام سوال بوده فیلمای دهه هفتاد اینطوری بود دختره میپرسید چه رنگی دوست دارید و چه گلی دوست دارید و سوالایی که واقعا predictor بسیار عالی از شانس موفقیت زندگی مشترک بود 
می خوای ازدواج کنی ؟ مبارکه 
هر کی دوست داره CODIN ازدواج کنه لایک کنه 
عروس لکسوس داشته باشه اره
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۹ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (28 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۳ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: اگر هم که حس کنکجاویتون برانگیخت که باید عرض کنم ربطی به من نداره این سوال 
پس جواب نمیدم  
خواستگاری واسه کسایی که خارجن هم اسون شده و هم سخت شده. سخت و اسونش از این نظر که میری میفهمی طرف مقابل هر جوره میخاد نظرتو جلب کنه که اوکیو بدی و باهات بیاد خارج!!
خیلی خیلی مواظب باش. سعی کن از تکنیک یک دستی زدن و یا همراه شدن با طرف مقابل بفهمی که طرفت چقد خودتو میخاد و چقد خارجتو و اپشنی که واسش فراهم میکنی رو میخاد...
یکی از ساده ترین کارایی که میتونی بکنی اینه که سفت و سخت بگی من میخام برگردم ایران... بگی که اره من میام ایران و آینده رو هم نمیتونم تضمین کنم کی و کجا هییت علمی بشم. ولی عرضه ی اینو دارم که زندگی مو بسازم و رفاه نسبی رو واسه همسرم فراهم کنم. اونوقت اگه باز اوکی بود میشه گفت 'فقط' به آپشنت چشم ندوخته 
یه حالتم اینه طرف اگر میاد اینور باید پتانسیل اینو داشته باشه بدون من هم بتونه سه سوته اپلای کنه و بیاد ( رزومش خوب باشه) و خودش هم خرج خودشو در بیاره (فاند و اینا). این به نظرم بهترین حالته که مطمئن شی به چشم بلیط بهت نگاه نمیکنه.
قبول دارم این حالت باعث میشه خانم های بسیار خوبی که این شرایط را ندارن ولی ادم های بسیار مناسبی هستن را در نظر نگیری ولی خب ریسکش کمتره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۱۱ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۰۲ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: یه حالتم اینه طرف اگر میاد اینور باید پتانسیل اینو داشته باشه بدون من هم بتونه سه سوته اپلای کنه و بیاد ( رزومش خوب باشه) و خودش هم خرج خودشو در بیاره (فاند و اینا). این به نظرم بهترین حالته که مطمئن شی به چشم بلیط بهت نگاه نمیکنه.
قبول دارم این حالت باعث میشه خانم های بسیار خوبی که این شرایط را ندارن ولی ادم های بسیار مناسبی هستن را در نظر نگیری ولی خب ریسکش کمتره.
این حالتم خوبه که ایراد بزرگشو خودت گفتی. از سمتی دیگه، دخترایی که خودشون قصدشون اپلای هست عموما جسور و رویا پرداز هستن. شاید این حرفی که میزنم اینجا مخالفهای زیادی داشته باشه، ولی به شخصه به دلایلی نظر مثبتی درباره ی دخترهایی که در این حد جسورن ندارم.. (فک میکنم منظورم رو متوجه شدی). (:
پ.ن: مجدد خوندم نوشتی "پتانسیل داشته باشن": با این موافقم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۸ ق.ظ
CODIN یه زن خارجی بگیر !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۵۰ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: CODIN یه زن خارجی بگیر !
راستش زن گرفتن برای من مدت ها از اون حالتی که دنبالش برم فعالانه خارج شده. اگر فردی پیدا بشه که بهم بخوریم خب ادامه میدیم ایرانی یا خارجی یا هرچی... یه جورایی با این فرض که امکان داره کلا همچین کسی پیدا نشه کنار اومدم و مجرد بودن را ترجیح میدم.
فکر میکنم همه پسرا درک میکنیم که دیگه اواخر ۲۰ نیازهای ج... خیلی قابل کنترل هست و چیزی نیست که ادم را به سمت ازدواج میل بده. منم ۶-۷ سال تهران دور از خانواده و یکی دو سالی اینجا دور از ادم و عالم بودم و کلا نیازهای عاطفیم یه جورایی کشته شده به جز این دو نیاز دلیل خاص دیگه ای برای ازدواج وجود داره؟ برای همین یه جورایی انگیزه تلاش فعال وجود نداره.
البته از بحث کردن در مورد ازدواج توی مانشت لذت میبرم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۰۳ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۵۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (28 آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: CODIN یه زن خارجی بگیر !
راستش زن گرفتن برای من مدت ها از اون حالتی که دنبالش برم فعالانه خارج شده. اگر فردی پیدا بشه که بهم بخوریم خب ادامه میدیم ایرانی یا خارجی یا هرچی... یه جورایی با این فرض که امکان داره کلا همچین کسی پیدا نشه کنار اومدم و مجرد بودن را ترجیح میدم.
فکر میکنم همه پسرا درک میکنیم که دیگه اواخر ۲۰ نیازهای ج... خیلی قابل کنترل هست و چیزی نیست که ادم را به سمت ازدواج میل بده. منم ۶-۷ سال تهران دور از خانواده و یکی دو سالی اینجا دور از ادم و عالم بودم و کلا نیازهای عاطفیم یه جورایی کشته شده به جز این دو نیاز دلیل خاص دیگه ای برای ازدواج وجود داره؟ برای همین یه جورایی انگیزه تلاش فعال وجود نداره.
وااااااای پسر کپی حالتی شدی که الان من دارم منتها شما دو پیرهن بیشتر از ما کهنه کردی خدایش اگه ۶ الی ۷ سال تهران تنهایی و به دور از خانواده زندگی کردی خیلی خوبه که هنوز یکم احساسات تو مونده فکر کنم از اون تیپ پسرهایی هم بودی تو این دوران و مدت دنبال دوست دختر و این چیزا زیاد نبودی و سرت تو درس و ادم توداری بودی ! البته من اینطوری حدس زدما چون من خودم همچین شخصی هستم یعنی دقیقا تو بهترین دوران عمرمون که باید هیجانات احساسی و جنسی می بود رو شاید به دلایل مذهبی و دینی و اعتقادات و باورهای اسلامی یا اخلاقی سرکوب شده و بعد دیگه حس و احساس اینا تقریبا تو ادم می میره ! منم همیشه می گم وقتی که یکی از همه لحاظ به یه حالت نرمال برسه ( تحصیل و کار و درامد ) از اونطرفم به خاطر بالا رفتن سن احساسات کم رنگ تر بشه چه دلیلی داره ادم ازدواج کنه !؟ شاید خیلی از کاربرها که این مدت زیاد رو تنها نبودن درک نکنن حرفم رو ولی واقعا منم اینطوری شدم که حس می کنم احساسات سنگ شده !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۱۳ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۵۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: راستش زن گرفتن برای من مدت ها از اون حالتی که دنبالش برم فعالانه خارج شده. اگر فردی پیدا بشه که بهم بخوریم خب ادامه میدیم ایرانی یا خارجی یا هرچی... یه جورایی با این فرض که امکان داره کلا همچین کسی پیدا نشه کنار اومدم و مجرد بودن را ترجیح میدم.
حرف دل منو زدی. طبق مشاهدات شخصی اکثرا نمی فهمند اینارو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۱۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: حرف دل منو زدی. طبق مشاهدات شخصی اکثرا نمی فهمند اینارو. ![[تصویر: undecided.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/undecided.gif)
چرا واقعا جوونای ما رو درک نمیکنند؟
|