|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (09 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: رفتم تو تاپیک کی تو مانشت دوست داشتنی تره!میبینم خانم بچه مثبت بستنش!
متوجه شدین از وقتی شمشیر خریدن کلی تاپیک و بستن؟
اره منم پی بردم که در جذبه مدیریتی این کار اثر داره !!! فکر کنم بد نباشه منم از این کارا کنم. یه اواتار هم واسم فرستادن که با تفنگ یکی رو می کشت من گفتم خشنه نذاشتم ولی خوب بود ! مثل این که جواب میده.
یادم به اون آواتار آقا فرداد افتاد که عکس چشم بود!اون موقع هم آقا فرداد بیشتر از الان گیر می دادن!  
انگار داره اثبات میشه اواتار با نحوه ی برخورد ارتباط نزدیک داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: یادم به اون آواتار آقا فرداد افتاد که عکس چشم بود!اون موقع هم آقا فرداد بیشتر از الان گیر می دادن!  
من اواتاری از ایشون که این جوری باشه رو یادم نمیاد ولی شاید ربط داشته باشه! بالاخره هر چی باشه این جوری برخی بچه ها بیشتر می ترسن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ
یه پیشنهاد دارم: یه طوری بشه هر کسی که پست میزنه خودش هم بتونه برای پست خودش تشکر بذاره ...اینطوری مشخص میشه چه ادمای خود شیفته ای که نیستند ....
اخه چطوریه که پست خودمون رو می تونیم گزارش کنیم و زیر اب خودمون رو بزنیم! خوب از خودمون هم بشه تشکر کنیم...خودم می رم برای تمام پستام تشکر می زارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ
نه اخه خود طرفی که نوشته خیلی جالب میشه....اگه اینطوری بشه هر پست که نوشتم اولین نفر خودم از خودم تشکر می کنم... البته شاید با این کار اخرین نفر هم خودم بشم .....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ
فرض کن یکی به پست خودش منفی بده! شیزوفرنی داره دیگه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ
حالا مثبت و منفی چون مشخص نیست کی داده شاید باعث خنده نشه .... اما تشکر خیلی جالبه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ............... بالاخره هر چی باشه این جوری برخی بچه ها بیشتر می ترسن 
ای بابا ماهمینجوریم شماها را مدیران باجذبه ای میدونیم ( گردن ماهاازموهم باریکتره  )
نکنیدازاین کارهای خشونت آمیز
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خب تشکر هم میذارن. یعنی من میدونم که فلان نامهای کاربری مال یه نفره. ولی خودش پست زده خودش هم سپاس زده. قبلا" که امتیاز نبود خیلی بیشتر سپاس میزدن. الآن بیشتر مثبت میدن بخودشون. ولی الآن هم گاهی دیده میشه.نمیشه وگرنه همین الآن یه دونه اش را آدرس میدادم ببینید.
چه جالب! اما ما که متوجه نمی شیم.. حیف هست کلی می خندیدیم! 
اما هیچ چیز جالب تر از این نیست که همون نامی که پست زده همونم تشکر بزنه! البته خوب یا بد نیستا بیشتر جالب میشه موضوع...
بعد از نوشتن این چندتا پست یه چندتا مثبت یه نفر بهم داد ....دست شما درد نکنه ....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: (09 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: حالا مثبت و منفی چون مشخص نیست کی داده شاید باعث خنده نشه .... اما تشکر خیلی جالبه!
خب تشکر هم میذارن. یعنی من میدونم که فلان نامهای کاربری مال یه نفره. ولی خودش پست زده خودش هم سپاس زده. قبلا" که امتیاز نبود خیلی بیشتر سپاس میزدن. الآن بیشتر مثبت میدن بخودشون. ولی الآن هم گاهی دیده میشه.نمیشه وگرنه همین الآن یه دونه اش را آدرس میدادم ببینید.
منم یه بار به فکرش افتادم که ااااااا میشه از این کارا هم کردا!بعد دو روز بعدش دیدم یه تاپیک زدید که آی برید اون اکنت اضافی هاتون و حذف کنید!دیگه خوشم نیومد برم یکی بسازم 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ
اوه مای گاد! رسیده بودم به ۷۰ ها! یهو چند تا منفی هم دادند!.... اشکال نداره مثبت و منفی شما را ارج می نهیم. ....
این منفی پست بالایی من دقیقا ۵۰۰ امین منفی این تاپیک بوده! چه افتخاری ....دستت درد نکنه به یاد موندنی بود ....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatima1537 - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: همین الآن هم دوستانی هستند که با نامهای کاربری مختلف زیر یه پست چند بار مثبت یا منفی میذارن.
مگر قرار نبود اینهایی که چند اسم دارند ، حذف بشه اکانتهای اضافی؟ یادمه توی یک تاپیکی هم گفته شده بود این موضوع.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: یادم به اون آواتار آقا فرداد افتاد که عکس چشم بود!اون موقع هم آقا فرداد بیشتر از الان گیر می دادن!  
کاملا موافقم ، اون موقع آقا فرداد معاون نبود ، ناظم انجمن بود که این سمت با آوارتارش بسیار متناسب بود . یاد اون زمان ها بخیر ، مانشت ۸۹ عجب دوره ای بود ، تمامی اعضا فعالش دارن ارشد میخونن ، هم با حال بودن و هم با سواد . مانشت در سال ۹۰ و ۹۱ هم خیلی خوب بوده و هست اما حاشیه ها بیشتر شده والا بچه های باحال و با سواد کم نداره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - malekinasab - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ
خوب شد یه مانشت هست که بری بالاش وداد بزنی تاراحت شی ..........
این مانشت مجازی ماهم این خصوصیت رو داره ...........من میگم اگه یه شرایطی پیش بیاد که دکتر بخان مانشت رو حذف کنن نمیتونن..دلشون نمیاد...آخه یه سری کسا هستن که با مانشت مانوس شدن ....یعنی میشه دکتر یه روز مانشت رو کنسل کنه.......من که فکر نمیکنم.................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ)malekinasab نوشته شده توسط: ..........
..آخه یه سری کسا هستن که با مانشت مانوس شدن ....یعنی میشه دکتر یه روز مانشت رو کنسل کنه.......من که فکر نمیکنم.................
عمرا ، نمیذاریم ( به این میگویندکاربر سالاری )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 09 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ
آدما برای هم مثل کتاب می مونن که وقتی به آخرش میرسن میرن سراغ یکی دیگه.
یادمون باشه که راحت برای هرکسی ورق نخوریم.
|