|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Oktayb128 - 07 آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۱۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: هوا سرد و بارونی شده اینجا (۴ درجه اس الان).
امروز فهمیدم که شوفاژ خونم روشن نمیشه... به سرایدار زنگ زدم بیاد درستش کنه، انگلیسی حرف نمیزد، نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. باید آلمانی یاد بگیرم واقعا!
الان با دو تا شلوار و ژاکت نشستم پای لپتاپ دارم اینا رو تایپ میکنم.
سلام
والا الآن من فقط یک دغدغه دارم. دلم تنگم میخواد به سایت زیر مراجعه کرده و نظرتون رو درموردش زیر بهم بگید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 07 آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ ق.ظ)big cloud نوشته شده توسط: (06 آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۰۰ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: بعد از ناهار خوابم میگیره میرم دراز میکشم خوابمم نمی بره میام کار کنم خستمه! گیری کردیما!
کسی هست بعد ناهار خوردن خوابش نگیره؟ راز موفقیتش رو بگه
من چون خونه کار میکنم تحمل این که نخوابم و کار کنم برام سخت تره. به همین خاطر بلافاصله بعد ناهار دو لیوان چای با غلظت متوسط به همراه شکلات تلخ میخورم. تا الان که جواب داده، بعدش چی بشه را نمیدونم (الان دکترهای مانشت میگن چای بعد غذا خوب نیست،اما من روال خودم را برای زندگی دارم و پیشاپیش ممنونم که نگران بنده هستید)
سلام
شما ساعات مشخصی را برای کار کردن واسه خودتان تعیین کردید ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 07 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۵۰ ب.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: سلام
شما ساعات مشخصی را برای کار کردن واسه خودتان تعیین کردید ؟
سلام، بله. ساعت ۷ صبح تا ساعت ۶ بعد از ظهر. بین کارم چهار تا نیم ساعت برای استراحت در نظر گرفتم.
پنج شنبه و جمعه ها هم کلا تعطیلم . جدیدا این روال را امتحان کردم، قبلا یکسره کار میکردم و به شدت به بدن و اعصابم ضربه وارد شده بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 07 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ب.ظ
چ قدر مستندهای پیاده روی اربعین را دوست دارم
چ قدر امشب دلم گرفته
چ قدر دلم میخواد برم کربلا ..................................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 07 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: چ قدر مستندهای پیاده روی اربعین را دوست دارم
چ قدر امشب دلم گرفته
از همینجا دعا کن خدا قبول میکنه.
پولی هم که میخوای بری عراق هم ببر کمک کن به زلزله زده های کرمانشاه که یک ساله به لطف برادران و خواهران مسلمانشون هنوز توی چادر هستن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 07 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: از همینجا دعا کن خدا قبول میکنه.
پولی هم که میخوای بری عراق هم ببر کمک کن به زلزله زده های کرمانشاه که یک ساله به لطف برادران و خواهران مسلمانشون هنوز توی چادر هستن.
من حال و هواشو دوست دارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 08 آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ق.ظ
این کتابا و رمانای تاریخی اجتماعی چقد خوبن، مخصوصا تاریخ روسیه و اروپا
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (07 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: چ قدر مستندهای پیاده روی اربعین را دوست دارم
چ قدر امشب دلم گرفته
تو همین تهرانشم راه به راه بی خانمان و کودکان کار هستند هر جا میری هستن ، تو خیابون،مترو، پل هوایی یعنی هرچقدم حالت خوب باشه وقتی میبینیشون یه لحظه کلا غصه دار میشی... تو خیابون خودمون که یه محله متوسط هست و همه آشنا هستن جدیدا سر یه کوچه رو کارتون یه آقای مسن و خانم مسن میشنن با کلی وسایل دورشون آدم نمیدونه چی کار کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 08 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۱۴ ق.ظ
چقدر بوی بارون خوبه..
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 08 آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۱۷ ق.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: این کتابا و رمانای تاریخی اجتماعی چقد خوبن، مخصوصا تاریخ روسیه و اروپا
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (07 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: چ قدر مستندهای پیاده روی اربعین را دوست دارم
چ قدر امشب دلم گرفته
تو همین تهرانشم راه به راه بی خانمان و کودکان کار هستند هر جا میری هستن ، تو خیابون،مترو، پل هوایی یعنی هرچقدم حالت خوب باشه وقتی میبینیشون یه لحظه کلا غصه دار میشی... تو خیابون خودمون که یه محله متوسط هست و همه آشنا هستن جدیدا سر یه کوچه رو کارتون یه آقای مسن و خانم مسن میشنن با کلی وسایل دورشون آدم نمیدونه چی کار کنه
جلوی خوابگاه شادمان دانشگاه شریف کنار پل هوایی یه دختر کوچولو همیشه میشست توی سرما یه کلاه گنده میکرد سرش فقط چشماش معلوم بود جلوشم یه ترازو گذاشته بودن پول در بیاره. خیلی هم خوشگل و تو دل برو بود. هر وقت از اونجا رد میشدم یه شیرکاکایو دنت براش میخریدم خیلی خوشال میشد خدا کنه یه روزی به یه جایی برسه درس بخونه مستقل شه همه پسرا هم دنبالش باشن این محل نده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mo_ghorbani - 08 آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۴۱ ق.ظ
دامین info مو تمدید کردم ۱۹۰ تومن، چه خبره آخه
آخرش چی میشه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۲۰ ق.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۴۱ ق.ظ)mo_ghorbani نوشته شده توسط: دامین info مو تمدید کردم ۱۹۰ تومن، چه خبره آخه
آخرش چی میشه؟
دیدم. به نظرم با پولش کلاس زبان میرفتی بهتر بود.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۱۷ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: جلوی خوابگاه شادمان دانشگاه شریف کنار پل هوایی یه دختر کوچولو همیشه میشست توی سرما یه کلاه گنده میکرد سرش فقط چشماش معلوم بود جلوشم یه ترازو گذاشته بودن پول در بیاره. خیلی هم خوشگل و تو دل برو بود. هر وقت از اونجا رد میشدم یه شیرکاکایو دنت براش میخریدم خیلی خوشال میشد خدا کنه یه روزی به یه جایی برسه درس بخونه مستقل شه همه پسرا هم دنبالش باشن این محل نده 
هر کسی از زاویه خودش به قضیه نگاه می کنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 08 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۵۷ ق.ظ
وقتیـــــــــکه دل تنگه، فایدهاش چیه آزادی
زندگیـــــــــــــــ زندونه وقتیـــــــ نباشه شادی
آدم که غمگینـــــــــه دنیا براش زندونه
مابین صد ملیون بازم تنهــــــا میمونه
دنیای زندونی دیواره
زنــــــــــدونی از دیوار، بیزاره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 08 آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۱۷ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: جلوی خوابگاه شادمان دانشگاه شریف کنار پل هوایی یه دختر کوچولو همیشه میشست توی سرما یه کلاه گنده میکرد سرش فقط چشماش معلوم بود جلوشم یه ترازو گذاشته بودن پول در بیاره. خیلی هم خوشگل و تو دل برو بود. هر وقت از اونجا رد میشدم یه شیرکاکایو دنت براش میخریدم خیلی خوشال میشد خدا کنه یه روزی به یه جایی برسه درس بخونه مستقل شه همه پسرا هم دنبالش باشن این محل نده 
کم نیستن ازین بچه ها، آره منم تو سرمای شدید زمستونم میدیدم پارسال... بدیش اینه که زیادن، همیشه هم مثلا نشستن یه جا.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 08 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۵۰ ب.ظ
تا آدم میاد به کسی که تو خیابونه و فقیره یا داره گدایی میکنه پول بده میگن بهشون پول ندید بد عادت میشن فرهنگ سازی کنیم و این حرفا
تا میگی دلم زیارت میخواد میگن پولشو بدید به فقیرا
|