|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۵۸ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۵۱ ب.ظ)Katerina Petrova نوشته شده توسط: کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی !!
شاید طرف همینجوری کل دوست داشته باشه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
این یه ضرب المثلِ و "خطاب به کسی که مشکل خود را نمیتواند حل کند و برای حل مشکل شخص دیگر به راهنمایی اش میپردازد"
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
از اونجایی که نمیدونم شما با علم به اینکه با غرض شخصی این پاسخ رو دادنُ ازشون طرفداری می کنید یا صرفا جهت شوخی، پس چیزی نمیگم و بحث رو ادامه نمیدم.
ممنونم که بهم یادآوری کردید هنوز کسانی هستند که از درد دیگران لذت می برند و به جای همدردی نمک بر زخم میپاشند، هرچند که تو دوران سختی همراهیشون کرده باشی!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۵۷ ق.ظ)Katerina Petrova نوشته شده توسط: پند اخلاقی امشب هم اینکه:
به کسی که میخواد از زندگیتون بره ،دوویدن یاد بدین !!
به جای آموزش دو بهتر نیس برگردین ببینین چیکار کردین که میخاد از زندگیتون بره، که حداقل دفه بعد تکرارش نکنین!!!
کسی که رها میشه همیشه مقصر که نیست. شاید طرفش آدم خوبی نبوده٬ شاید هوسباز بوده و ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ ب.ظ
توی فکر این هستم که درآمدهای passive داشته باشم، حالا یکی از این درامدا ساخت دورههای انلاین هست، آیا سود داره این کار ؟ من دوره آموزشی بسازم شما ها پول میدید ?
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: توی فکر این هستم که درآمدهای passive داشته باشم، حالا یکی از این درامدا ساخت دورههای انلاین هست، آیا سود داره این کار ؟ من دوره آموزشی بسازم شما ها پول میدید ?
درآمد پسیو منظورت سرمایه گذاری هست دیگه. یه سیستمی باشه که خودش برات پول در بیاره نه اینکه الزاما در ازای کاری که الان انجام میدی بهت پول بدن و بعد که دیگه کشیدی کنار خبری هم از پول نباشه. شما هندل اول رو میزنی، از اون به بعد دیگه سیستم خودش کار می کنه و شما فقط بعضی وقت ها سرآوری می کنی.
پ.ن: اگه بنویسی همون کاربر ریمن هستی شاید بخرم وگرنه نمیشناسمت که. just kidding
(۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۰ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: بچه ها کسی دورکاری میتونه بمن پروژه بده پایتون جنگو فلسک پی اچ پی ...؟؟؟
دور کاری
یکی از دوستای من دورکاری ساعتی ۳۰ تومان میگیره. با تهران هم کار می کنه. البته رزومه نسبتا جذابی داره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: درآمد پسیو منظورت سرمایه گذاری هست دیگه
سرمایه گذاری هم یکیش هست ... نوشتن کتاب، دوره آنلاین و ... میتونن درامد پسیو باشند. (۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پ.ن: اگه بنویسی همون کاربر ریمن هستی شاید بخرم وگرنه نمیشناسمت که. just kidding
از صدام مشخص میشه : ))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: توی فکر این هستم که درآمدهای passive داشته باشم، حالا یکی از این درامدا ساخت دورههای انلاین هست، آیا سود داره این کار ؟ من دوره آموزشی بسازم شما ها پول میدید ?
درآمد پسیو منظورت سرمایه گذاری هست دیگه. یه سیستمی باشه که خودش برات پول در بیاره نه اینکه الزاما در ازای کاری که الان انجام میدی بهت پول بدن و بعد که دیگه کشیدی کنار خبری هم از پول نباشه. شما هندل اول رو میزنی، از اون به بعد دیگه سیستم خودش کار می کنه و شما فقط بعضی وقت ها سرآوری می کنی.
پ.ن: اگه بنویسی همون کاربر ریمن هستی شاید بخرم وگرنه نمیشناسمت که. just kidding
(۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۰ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: بچه ها کسی دورکاری میتونه بمن پروژه بده پایتون جنگو فلسک پی اچ پی ...؟؟؟
دور کاری
یکی از دوستای من دورکاری ساعتی ۳۰ تومان میگیره. با تهران هم کار می کنه. البته رزومه نسبتا جذابی داره.
یکی از دوستای من باباش پولداره دیشب باقالی پلو با گوشت خورد
ظهر هم رفته بود فشم با دوس...
الانم داره موهیتو می خوره..
پ.ن: خب کار من راه بنداز والا منم دوستام تو ناسا کار می کنن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۵۴ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: یکی از دوستای من باباش پولداره دیشب باقالی پلو با گوشت خورد
ظهر هم رفته بود فشم با دوس...
الانم داره موهیتو می خوره..
پ.ن: خب کار من راه بنداز والا منم دوستام تو ناسا کار می کنن
پس به همون بگو یه کار تو ناسا برات جور کنه ))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۲۹ ب.ظ
The Fault In Our Stars
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۵:۳۶ ب.ظ
این درصدای شکمی رو مردم از کجا میارن! خیلی علاقه دارن آمار بدن اما آمار ندارن و آمار تولید می کنن.
طرف میگه درصد اعتماد به دیجی کالا X درصده. خب از کجا؟! همینطوری شکمی آمار میدی؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۳ ب.ظ
این آزمون استخدامی شرکت های خصوصی چه مزیتی بر حالتی دارد که همین طوری برای اون شرکت ها رزومه می فرستیم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۲۸ ب.ظ
پریروز میرزاقاسمی پختم. هنوز بعد از ۴۸ ساعت مثل یک سیرِ متحرکم. لعنت به سیر.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۷:۰۶ ب.ظ
رییس هیات مدیره انجمن صنفی کاریابیهای بین المللی در ادامه از انعقاد قرارداد اعزام نیروی کار ایرانی به انگلستان خبر داد و درباره جزییات آن گفت: به موجب تفاهمنامهای که با موسسه ITWR انگلستان بر مبنای لیست مشاغل مورد نیازشان به امضا رساندیم، اعزام نیروی کار در پنج رشته پرستاری، کامپیوتر، مکانیک، الکترونیک و عمران صورت میپذیرد.
احمدپور با اشاره به نیاز شدید انگلیس به مشاغلی همچون پرستاری، گفت: طبق این تفاهمنامه در مرحله نخست برای ۱۰۰ پرستار صلاحیت دار، فرصت شغلی فراهم شده است اما در مورد سایر مشاغل، مراحل اعزام مطابق ضوابط قانونی این کشور به شکل موردی و برای هر داوطلب با ارائه رزومه و بررسی موقعیتهای شغلی موجود صورت میگیرد.
به گفته رییس هیات مدیره انجمن صنفی کاریابیهای بین المللی، پرستاران داوطلب باید حداقل سه سال تحصیلات دانشگاهی، یک سال سابقه کار و مدرک زبان انگلیسی آیلتس آکادمیک با نمره ۷ یا مدرک OET با حداقل نمره B را داشته باشند و پس از هشت ماه تا یکسال میتوانند مجوز کار در انگلیس را کسب کنند.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 08 شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(: Okay, mission accomplished
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 09 شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۱۶ ق.ظ
چقدر بامیلو تو طراحی عقب تره از دیجی کالا دیگه حداقل قیمت رو به تومن می زدی! ولی دمش گرم یه سری گوشی سامسونگ هر چند میان رده گذاشته دیجی کالا که زده تو کار الفون!!! ایفون نخریدیم حالا الفونم نمی تونیم! الفون عجب اسمی یعنی تو اسمم کپی؟ وقتی نظرات رو می خونی تازه می فهمی هواوی هم واسه خودش گوشی هست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 09 شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۰۴ ق.ظ
[quote='gogooli' pid='460196' dateline='1535636003']
این آزمون استخدامی شرکت های خصوصی چه مزیتی بر حالتی دارد که همین طوری برای اون شرکت ها رزومه می فرستیم؟
[/quot
سلام
من فکر میکنم این روند، شما و کارفرما رو سریع تر با هم آشنا میکنه و از طرفی انتخاب های بیشتر و تخصصی تر پیش رو کارفرما و جوینده کار هست
هر چند که میتونید خودتون هم بگردید و کار پیدا کنید فقط اینا یه بخشی از روند گشتن رو حذف کردن و خودشون انجام میدن. در هر صورت شرکت کنید و خودتون هم پیگیر باشید
|