|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۶ ب.ظ
آهنگای خوب گروه Archive هم اینجا میزارم، واسه شروع آهنگ طولانی Again مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - artmiss - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۲ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ![]() |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۲ ق.ظ
یه روز صبح از خواب پاشی و این اهنگ بزاری و زندگی کنی با این اهنگ :دی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه جا اهنگ میگه : it's hard to dance with a devil on your back So shake him off, oh whoa (۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: آهنگای خوب گروه Archive هم اینجا میزارمwaste بهتر نیس ؟:دی |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - vesta - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - artmiss - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ
Dream On by Aerosmith اهنگ این روزاس مخصوصا اون جایی که داد میزنه : Dream on Dream until your dreams come true (۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ)artmiss نوشته شده توسط:سوالی که با شنیدن صدای این برام پیش میاد اینه که چرا باید اینقدر طرفدار داشته باشه این خواننده ! |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - artmiss - 18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: سوالی که با شنیدن صدای این برام پیش میاد اینه که چرا باید اینقدر طرفدار داشته باشه این خواننده !من نمیدونستم اینقدر طرفدار داره این خواننده! من فقط دو تا آهنگشو گوش دادم و از سبکش خوشم اومده با بقیه فرق میکنه. هر کسی یه سلیقه ای داره، تازه همون یه نفرم در زمان های مختلف سلیقه هاش فرق میکنه مثلا من یه زمانی فقط آهنگای black eyed peas گوش میدادم یه مدت anathema یه مدت فقط Green day که الان ازش متنفرم. کی میخواد به سلیقه ها ایراد بگیره؟ البته من مثه شما تو این زمینه حرفه ای نیستم و زیاد پیگیرش نیستم، آهنگو در کنار متنش میپسندم. |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Sadi_gh - 18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: Dream On by Aerosmith یادش بخیر ، ۴-۵ سال پیش عاشق این آهنگ Aerosmith شدم ، برای اولین بار هم تو بازی Guitar Hero WT شنیدمش، علاوه بر متن آهنگش تمام نت گیتارشم حفظ بودم، ینی هرموقع که تو بازی آهنگ و گیتارش رو همزمان میزدم خستگیم در میرفت. ![]() |
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: البته من مثه شما تو این زمینه حرفه ای نیستم و زیاد پیگیرش نیستم، آهنگو در کنار متنش میپسندم.قصد جسارت نداشتم ...اهنگایی که گذاشتین خیلی خوب بودن و منظورم این بود که خوبه ولی نه در حدی که این اهنگ ۲۳ هفته تو صدر چارت راک باشه ولی در کل اصلا قصد توهین به سلیقه کسی نداشتم ...صرفا سوال بود..من خودم یه فازی هستم دوس دارم کتی پری گوش بدم یا حتی مایلی ...مهم اینه ادم با چ اهنگی به حسی که می خواد میرسه در کل امیدوارم ناراحتی ایجاد نشده باشه...:دی بیشترم اهنگ معرفی کنین دعاتون کنیم :دی |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - artmiss - 18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ
از سینگلهای موفق دهه هشتاد به نام Broken Wings از گروه Mr. Mister که در سال ۱۹۸۵ رتبه ۱ بیلبورد رو کسب کرد این گروه فقط بین سالهای ۸۲ تا ۹۰ فعال بود. متن آهنگ فوق العادس قطعا خوشتون میاد ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ![]() یوتو (U2) یک گروه موسیقی راک ایرلندی است که در سال ۱۹۷۶ در دوبلین شکل گرفت، و امروزه بهعنوان یکی از معروفترین، محبوبترین و پرافتخارترین گروههای موسیقی محسوب میشود. این آهنگ پر افتخارترین آهنگشون هست و درمورد متن آهنگ خیلی قشنگه و احساسات از صداش موج میزنه، دوست دارمش یه بار گوش بدین تا بفهمین جی میگم ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: این آهنگ پر افتخارترین آهنگشون هستمن اینو میشنوم فقط صدای راس (فرندز) تو گوشم میپیچه که می گفت : We Were On A Break )این اهنگ دوس دارم : The Man Who Sold the World -Nirvana |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۰ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. متنش
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - artmiss - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:پس اینم گوش بده بلکه صدای راس تداعی بشه(18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: این آهنگ پر افتخارترین آهنگشون هستمن اینو میشنوم فقط صدای راس (فرندز) تو گوشم میپیچه که می گفت : We Were On A Break ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط: این اهنگ دوس دارم :این آهنگو منم خیلی دوس دارم خاطرات خوبی دارم باهاش |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - virtual girl - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آهنگ برو از سامی بیگی ![]() ![]() ستاره بارون کن و داغون کن و بیا حالم و دگرگون کن و برو دیوونه بازی کن و نازی کن و بیا باز دل و راضی کن و برو مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ
![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
That's not the beginning of the end
That's the return to yourself The return to innocence Love - Devotion Feeling - Emotion Love - Devotion Feeling - Emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence That's not the beginning of the end That's the return to yourself The return to innocence Don't care what people say Follow just your own way Follow just your own way Don't give up, don't give up To return, to return to innocence. If you want then laugh If you must then cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. |