گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - esisonic - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ
آزمون جامع اینترنتی اول هم آپلود کردم...از اینجا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کنین!!! بلأخره تونستم مشترکا رو به ۴۰ برسونم... ... برم تخصصی بخونم...ایندفعه دیگه رستگار میشم!!! خخخخخخ |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - parizad1 - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: آزمون جامع اینترنتی اول هم آپلود کردم...از اینجا ممنون ولی اگه میشه کارنامه نفر اول هم بذارین که مقایسه کنیم ممنون. |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - neda_Network - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ
دروس فرار هر ۴۸ ساعت باید ریکاوری شن اینا یادتون نره بچه ها منم ۱۰ کیلو اضافه کردم بدبختیه ها قبلا موقع امتحانا لاغر میکردم تا میومد تثبیت شه میخورد به امتحانا ی ترم بعد الانم که کنکور موندم کی این وزن من میخواد تثبیت شه خدا این وسط غصه وزنم شده یطرفهمه برنامه جمع بندی نوشتن من برنامه ورزش و باشگاه تا این وزنا قبل عید کم کنم چون فامیل عید شوکه میشن دیدنم بدبختا هر روز شده کارشون آفرین لاغر شدی وای چاق شدی فامیل مام که دغدغه دار همش بفکر منن |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - jameshenas - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ
فردا امتحان انقلاب دارم....مگه زوره دوس ندارم درس غیر کنکوری بخونم...:دی |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - lvlina_r - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ
مدرسان آزمون اینترنتیش راحت بود یا من خوب زدم؟؟ اولین آزمونی بود که از خودم گرفتم....، مشترک را ۳۶ زدم، با اینکه هنوز بعضی قسمت ها را نخونده بودم و نظریه را کلا حذف کردم و همونایی هم که خوندم هیچی دوره نکردم و خیلی کم تست زدم، آخه خیلی از سوال ها یادم بوداا، ولی تهش گیر می کردم و به جواب نمی رسیدم. هنوز شک دارامو می زنم، این عادت بدمو باید ترک کنم، چون ۷۰ درصد مواقع اشتباه می زنم.... کلا خیلی خوشحال شدم، البته فکر می کنم واقعا یه خورده راحت بود، ولی همینشم امیدوارم کرد، یعنی می تونم با یه دوره به ۴۵ درصد هم برسونم درصدما؟؟ خدایا کمکم کن.... |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - razi_sh - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ
سلام بچه ها من به یه مشکل بزرگ برخوردم تروخدا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه لپ تاپم چندروزه گاهی وقتا روشن نمیشه .یعنی ظاهرا cpu روشنه وصداش میاد ولی ویندوز بالا نمیاد. بعضی وقتا بدون باطری و بعضی وقتا باباطری روشن میشه وگاهی هم نه کلا شانسی شده کلی جزوه ومنبع ارشد توش دارم که الان خیلی لازممه کسی نمیدونه مشکل چیه وچجوری حل میشه؟ لپ تاپم سونی ویو هست.مدل ee23 |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Eng_Sara - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط: سلام بچه ها cpuروشن میشه ولی ویندوز بالا نمیاد یعنی شما رو صفحه لپ تاپت هیچی نمیبینی؟؟ مشکیه مشکی؟ یا تا یه جاهایی run میشه و فقط ویندوز بالا نمیاد؟؟؟ من همین مشکل رو داشتم. cpu من کار میکرد اما هیچی نمیدیدم! کارت گرافیکم مشکل داشت و دو بار مجبور شدم بدم تعمیر!! ببر بده بیرون یه نگاهی بندازن بهت بگن چشه؟ غصه نخور درست میشه...اگه محتویات هارد رو خیلی ضروری لازم داری ببر بده اطلاعاتت رو از هار فعلاً بکش بیرون کارت راه بیفته تا بعداً سر فرصت ببینی چشه. موفق باشید |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - ۸Operation - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: من سه تا کتاب خریدم. تمام گرایشها سالهای ۸۸ ۸۹ ۹۰/ ارزون هم هست. کلش شد ۱۴ تومن.منم خواستم سنجش بخرم تموم شده بود مجبور شدم مقسمی بخرم!اما توضیحاتش خوبه! ------------------------------------------------------------------------------- F1----دوستان عزیز شما آخر با این رابطه اجباری اختیاری نمودار ER چیکار می کنید!؟کدوم درسته!؟ واقعا بلاتکلیف موندم!ممنون میشم در پست زیر راهنمایی کنید!!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - parinaz_ashraf - 20 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ
تنها چیزی که بهش فک می کنم اینکه آخرش خوبه و نتیجه ی تلاشمو می بینم |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - m@hboobe - 20 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
من جواب تشریحی کنکور ۹۰ رو میخوام یه سری درسا رو ک کتاب جدید گرفتم جوابهاشون دارم اما بعضی ها رو نه دارم مثل ساختمان و پایگاه و گسسته!!( سوالات ۹۱ رو داره اما ۹۰ رو نداره موندم بخدا!) کتاب مدرسانم همون اوایل گرفتم الکی فقط روی اعصابه!!! (۲۰ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: من سه تا کتاب خریدم. تمام گرایشها سالهای ۸۸ ۸۹ ۹۰/ ارزون هم هست. کلش شد ۱۴ تومن.آقا امیر ۱۴تومن!! من ۹۱ رو گرفتم ۷تومن هست! شما سوالات ۹۰ رو چند گرفتید؟!! |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Amir V - 20 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: آقا امیر ۱۴تومن!!من سه تا کتاب گرفتم. هر کدوم مال یه ساله تمام گرایشها. هر سه تاش روی هم شد ۱۴/۴۰۰ تومن. کنکور ۹۰ - کنکور نرم افزار، معماری، هوش، علوم کامپیوتر و IT - قیمت ۴/۵۰۰ تومن. |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - neda_Network - 20 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
یه مشکل دارم بچه ها من تقریبا گسسته مسلطم رو همه مطالبم جز مولد اونم بعضی جاهاش اشراف دارم اما تو آژمونهای سال ۸۷ به بعد سوالا را واقعا عجیب طرح کردن چیکار باید بکنم؟ کتاب تست چی بزنم من یوسفی و مقسمی را با قلی زاده کامل خوندم و اشراف دارم اما انگار کمه! |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - shahabkamali - 20 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ
بچه ها این کتاب های تستی که میگین مگه بجز کنکور های اخیر چیزه دیگه ای داره؟؟؟ خوب اینا که تو کتابهای کنکوری هست آخره فصلهاش، چه نیازی به اینا هست؟ |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - jameshenas - 20 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ)shahabkamali نوشته شده توسط: بچه ها این کتاب های تستی که میگین مگه بجز کنکور های اخیر چیزه دیگه ای داره؟؟؟ خوب اینا که تو کتابهای کنکوری هست آخره فصلهاش، چه نیازی به اینا هست؟آره هموناست..ولی من خودم میخام بگیرم برا خودم شبیه سازی کنکور کنم... البته پاسخ تشریحی هم داره.. |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - atti joon - 21 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:(20 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: بخش RUP واسه نرم افزار مهمه؟مفاهیم کلیشو بدونید بدک نیست!من یه نگاه روی RUP مقسمی انداختم.... مرسی بابت پاسختون.اما اون که خودش یه فصله..... |