![]() |
بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - aida! - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط: در مورد درس گسسته کسی نظری نداره؟شما استفاده کردی ؟ چرا اجلالی؟ چرا؟ کلاسشونو شرکت کردی؟ |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - khayyam - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)JFarzam نوشته شده توسط: [quote='iman.irajian' pid='284709' dateline='1404719271'] سلام در انتخاب استاد، پیشنهاد می کنم یه سرچی با نام اساتید تو اینترنت بکنید و رزومه آنها را مطالعه کنید، من بعضی این اسامی شما که گفتید را اصلاً تو اینترنت چیزی ازشون پیدا نکردم، پس این استادها کنار میزاریم چون معلومه طرف چیزی نداره که حتی تو اینترنت اعلام کنه، حالا باید بین اونایی که اسمشونو پیدا می کنید و عضو هیئت علمی هستند انتخاب کنیم که اینجا تجربه کسایی قبلاً رفتن میتونه کمک کنه بنده هم با استفاده از تجربه خودم اساتید زیر رو پیشنهاد می کنم: *طراحی الگوریتم: ۱- دکتر فیلی (طراح سوال کنکور) | ۲-دکتر سیدجوادی (میگن خوبه) بدون شک در مورد تمام استادها که گفته بودین درست بود اما یه نکته ای در مورد دکتر فیلی خواستم بگم بله ایشون عضو هیئت مدیره دانشگاه تهران هستن و خیلی هم مسلط هستن به الگوریتم و طارح سوالات کنکور هم هستن اما دو چیز قابل بیانه که اولا سالی که ایشون کلاس کنکور دارن نمی تونن طراح کنکور باشن و نکته ی دیگر اینکه ایشون درسته به تمام مطالب واقف هستن ولی به اون صورت باید و شاید نمی تونن خیلی خوب مفهوم رو به دانشجو برسونن بدون شک دکتر سید جوادی بهتر با دانشجو ارتباط برقرار می کنه و دوباره می گم این چیزی از شایستگی های دکتر فیلی عزیز کم نمی کنه اما خوب باید دانشجو بیشتر در نظر گرفته بشه ![]() |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - software94 - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط: در مورد درس گسسته کسی نظری نداره؟ استاد یوسفی به نظر من بی نظیرن. |
بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - aida! - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ
استاد یوسفی و استاد اجلالی. برای گسسته متفاوتند؟ |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - khayyam - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط: در مورد درس گسسته کسی نظری نداره؟ (۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط: استاد یوسفی و استاد اجلالی. برای گسسته متفاوتند؟پ ن پ یکی هستن |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - aida! - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ
پ ن پ یکی هستن [/quote] خوب شما نگفتی چرا اجلالی! ![]() (۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: [quote='aida!' pid='303504' dateline='1410946078']شما گسسته یوسفی بودی؟ ![]() |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - khayyam - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط: پ ن پ یکی هستن ببینید دوست عزیز شما برید کلاس دکتر اجلالی هر درسی حالا باشه بد ب.د بیایید هر چی دلتون خواست به من بگید دیگه بیشتر از این نمی تونم بگم خوب شما نگفتی چرا اجلالی! ![]() (۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط: در مورد درس گسسته کسی نظری نداره؟شما گسسته یوسفی بودی؟ |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - aida! - 28 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ)mrf نوشته شده توسط: واسه همتون ممتاسم البته خیلی ها مجبورن چون سواد درست حسابی نخوندن دانشگاه باید برن کلاساین تاپیک برای استفاده از تجربیات کسانی هست که کلاس شرکت داشتن و با اساتید آشنایی دارن نه تاسف خوردن! نمیشه گفت کلا کلاس رفتن به درد نمیخوره چون همه پایه قوی ندارن و اینطور هم نیست که کسی که کلاس میره %۱۰۰ کنکور موفقه و وقتشم تلف نمیشه. این دیگه به شخص بستگی داره و تلاشش. اینم قبول که خیلیها فقط قصدشون تبلیغه و اکثر پیاماشون اینو اثبات میکنه ولو اینکه عضو فعالی باشن!!! پس لطفا به جای متاسف بودن اگر که با اساتید و نحوه تدریسشون آشنا هستید با توجه به اینکه دانشجوی دکتری هستید دیگرانو راهنمایی کنید ممنونم (۲۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ق.ظ)samane43 نوشته شده توسط: اونکه میگه فقط اجلالی خوب تبلیغ میکنه. توصیه میکنم از قبولیهای سالهای قبل حضوری کمک بگیرید متاسفانه اینجا افرادی فقط تبلیغ میکنند و گمراهشما درست میگی |
بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - pani*joon - 28 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ
حالا کسی کلاس نرفته بگه کی خوبه؟ |
بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - Densike - 28 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ
من با دکتر ظهیری کلاس دارم ساختمان داده و طراحی الگوریتم به شدت راضی هستم |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - pedram25teh - 28 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)iman.irajian نوشته شده توسط: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ لطفا در صورت امکان برای هر درس یک استاد پیشنهاد دهید. (البته زیاد به کلاس کنکور وابسته نیستم و ۳ تا ۴ کلاس از کلاس های زیر را ثبت نام می کنم.) واسه ساختمان و الگوریتم اگه پایه خوبی دارین جناب سید جودی و گرنه دکتر یوسفی واسه گسسته فقط دکتر یوسفی واسه مدار معماری فقط دکتر اجلالی عزیز واسه پایگاه دکتر خلیلی فر و کتاب دکتر کیوانپور هوش رو هم خودت فقط از رو کتاب راهیان بخون ۱۰۰ میزنی اینم خودم اضافه می کنم واسه سیستم عامل کتاب دکتر حقیقت بزرگ (۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ)mshelman نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ق.ظ)sogiii نوشته شده توسط: سلاممممو تو رو خدا جواب بدین و این هفته شروع می شه کلاس ها برای طراحی و ساختمان داده مقسمی بهتر از یوسفی و سید جوادی ودز سهختمان طورانی بهتز ار مقسمی نیستش ؟؟؟؟ تو رو خدا هر کی میدونه با دلیل بگه کدوم بهتره سلام واسه شبکه استادی وجود نداره تا حدودی دکتر خلیلی فر از همه بروز تره دکتر حقیقت استاد بزرگیه ولی کلاس ایشونو بری شاید یه تست بزنی چون ۶-۷ جلسه قط ۲ تا لایه پایین رو میگه این پست رو گزاشتم بخون تا کمکت کنه اگه اشکالی هم داشتی تو شبکه ازم بپورس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - pani*joon - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ
منم سیستم و معماری نصیر ثبت نام کردم بعد چون تخفیف خورد گسسته هم با اجلالی برداشتم. الان یعنی اشتباه کردم؟ ![]() ![]() |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - imisutit - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ
به نظرم اول باید درس هایی که احساس می کنید تو اونا ضعف دارید و نمی تونید اون درسارو خودخوان بخونید رو مشخص کنید بعد برای ثبت نام کلاس اقدام کنید. من پارسال تصمیم گرفتم درس های گسسته و نرم افزارو کلاس ثبت نام کنم که گسسته رو با دکتر یوسفی برداشتم . راضی بودم البته بودن کسایی که ناراضی بودن الان اگه بخوام به پارسال برگردم کلاس هوش مصنوعی و معماری رو هم ثبت نام می کنم چون تو خودخوان خوندن این درسا به مشکل برخوردم |
RE: بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - aida! - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ق.ظ)software1393 نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ)pani*joon نوشته شده توسط: منم سیستم و معماری نصیر ثبت نام کردم بعد چون تخفیف خورد گسسته هم با اجلالی برداشتم. الان یعنی اشتباه کردم؟ چرا؟ استاد کارگهی تدریسشون خوبه که! علت کنسل کردنتون چی بود؟ (۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ)pani*joon نوشته شده توسط: منم سیستم و معماری نصیر ثبت نام کردم بعد چون تخفیف خورد گسسته هم با اجلالی برداشتم. الان یعنی اشتباه کردم؟ الان برای گسسته استرس گرفتی؟ وقتی کاریو انجام میدی دیگه نباید به این چیزا فکر کنی!در کنار کلاس خودتم تلاش کن گسسته زدن توجه زیادی میخواد انشالله موفق میشی. |
بین اساتید زیر برای کلاس کنکور (Arshad93) کدام یک را شما پیشنهاد می کنید؟ - samane544 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ)mrf نوشته شده توسط:به کسی چه مربوطه چه کسی مدرکش رو ازکجاگرفته. مهم اینه که من و هم دوره ایهام و خیلی دوستان دیگه مدیون این اساتید هستیم و همگی یا کتاب یا کلاس این اساتید رو داشتیم.(29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ)pani*joon نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط: الان برای گسسته استرس گرفتی؟ وقتی کاریو انجام میدی دیگه نباید به این چیزا فکر کنی!در کنار کلاس خودتم تلاش کن گسسته زدن توجه زیادی میخواد انشالله موفق میشی.مرسی ولی هر کسی ۱ چیز میگه آدم کلافه میشه!!! |