دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - نسخهی قابل چاپ |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - hosshah - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
سلام واقعا آفرین به نظرم صداتون خوبه و البته خاصه. یعنی همچین صدایی زیاد نداریم و اگه تلاش کنی میتونی یه سبک خاص خودت درست کنی مثل شهرام شکوهی که سبک خودشو داره منم اگه شریف قبول شدم صدامو ضبط میکنم اگه خوشت اومد feat میدیم |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - m@hboobe - 02 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ق.ظ
الان دیگه مطمئن شدم تمام اینا که شعر میسازن و میخونن همش به خاطر سختی و مشقت روزگاره این اثر اونم توی یکی دوساعت عالیه |
RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Nima Masghadi - 02 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ
(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: الان دیگه مطمئن شدم تمام اینا که شعر میسازن و میخونن همش به خاطر سختی و مشقت روزگاره باحال بود یکی دو ساعت نبود , یک ساعت هم نشد |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - A V A - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ
اووووف چه خوبه انتظار نداشتم |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - happy07 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
خب اینکه عالی بود و توپ که شکی نیست حالا لازمه اگه بازم بنده هم می گم: ساخت یه همچین چیزی با این زمان و امکانات توپه دیگه :دی داشتم گوش میکردم آهنگ رو همون جوری کامنتهای سایر دوستان رو هم میخوندم دیدم اون وسطا گفته بودین میرید ایشالا استودیو ضبظش کنید، چی شد ضبظ شد؟ نسخه اونجوریش رو آپ نمیکنید؟ |
RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - mzha - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
خیلی عالی بود دم شما گرم! |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Nima Masghadi - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اووووف چه خوبه انتظار نداشتمممنون (۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: خب اینکه عالی بود و توپ که شکی نیست حالا لازمه اگه بازم بنده هم می گم: ساخت یه همچین چیزی با این زمان و امکانات توپه دیگه :دینظر لطفتونه هنوز تنظیم کننده ای که مد نظرمه برنگشته از خارج از کشور برگرده حتما کار رو ضبط میکنم و اپلود میکنم (۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ)mzha نوشته شده توسط: خیلی خوب بود دم شما گرممرسیییی |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - atenaa - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ
شعرتون خیلی خوبه جنس صداتونم خوبه ولی باز جای کار داره درکل تبرییییک |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - rad.bahar - 21 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ق.ظ
واقعا خوب بود اهنگ دیگه ای جدیدا نساختی؟ بزار ببینیم چقدر پیشرفت کردی. |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - nixu - 21 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ
Fantastic!!! I never used to listen Persian songs, but you're doing well, so I suggest you keep doing what you're doing ... Don't bother yourself, just be happy. |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - maryam.raz - 21 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ
وااااااااااااااای چه صدایی......، چه شعر قشنگ و غمگینی ... تبریک میگم جنس صداتون خیلی دوس دارم حتما ادامه بدین حیفه این صداست |
RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - virtual girl - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
یه جاهایی اش فالش بود ولی در کل برای یه آماتور خیلی خوب بود خوش به حال اونی که اینو براش خوندین |
RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - salam5 - 05 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ
بابا ایولا این خیلی خوبه از وقتی دانلودش کردم ۱۰ بار تکرارش کردم صداتون خیلی خوبه، نکنه بی خیال خوندن بشی، حیفه |
Re: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - ldns0098 - 06 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ق.ظ
صداتون قشنگه، متوسط رو به خوبیه. |
پاسخ : RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - shamim_70 - 06 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: سلامی دوباره بعد از چندین ماهمن دیشب گوشش دادم..،خیلی خوشم اومد هم شعر قشنگ بود هم خودتون زیبا میخوندین افریننننن حتما ادامه بده حیفه. |