|
|
بچه های ناپیوسته - نسخهی قابل چاپ |
|
بچه های ناپیوسته - mosaferkuchulu - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۱۲ ب.ظ
انگار فقط من اینجا اجنبی ام
|
RE: بچه های ناپیوسته - Masoud05 - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)Pherdous نوشته شده توسط: سلام دوستان.تایید میشه، البته من رتبه ۱۳ رو نمیدونم کیه اما رتبه های ۱۶ و ۴۶ و ۵۲ و چندتا زیر ۱۰۰ رو مطمئن هستم برای کنکور کارشناسی ناپیوسته که حداقل ۳ یا ۴ رتبه ۱ رقمی از خود باهنر هست . |
|
بچه های ناپیوسته - محسن هنرمند - ۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ب.ظ
الانم باهنری آقا مسعود؟ورودی چه سالی بودی؟ |
|
بچه های ناپیوسته - هاتف - ۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ
سلام مرسی دوستان الان باید سریع برم، میام و لیست بچهها رو کامل می کنم. اون دوستمون هم به من انتقاد کرد حتما میام و پاسخ میدم. تشکر |
RE: بچه های ناپیوسته - Masoud05 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ب.ظ)محسن هنرمند نوشته شده توسط: الانم باهنری آقا مسعود؟ورودی چه سالی بودی؟نه، ۲ سال درسم تموم شده . |
|
RE: بچه های ناپیوسته - webnevis - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ
سلام بچه ها من هم ناپیوسته نرم افزار جهاد دانشگاهی اصفهان می خونم ریاضی بودم و کاردانی هم دانشگاه دولتی@ کنکور ناپیوسته که زمین تا آسمون با ارشد فرق می کنه ولی من تصمیم گرفتم انشاا... رتبه خوب بیارم ![]() انشا... سال دیگه همین روزا جشن قبولیمون رو می گیریم |
RE: بچه های ناپیوسته - هاتف - ۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: منم ناپیوستهام و شمسی پوری دوست عزیزسلام،خوش بختم از آشنایی باهات! عامل نفوذی شون منم دیگه ![]() (۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ ب.ظ)coder نوشته شده توسط: سلامسلام، درورد! (۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ ب.ظ)saeid_masoumi_88 نوشته شده توسط: مثلا رتبه های برتر می گن ما ۳ ماه خوندیم این برای یه نا پیوسته که عموما پایه ریاضی خوبی نداره و کلی از درسا رو بهش ارائه نمیدن کمی غیرقابل دستیابی بنظر میادمن تصو می کردم که عموما ریاضی ما ضعیفه، و مطمئنم که کلی از درسا رو بهم ارائه نمی دن! برای هم کمی سخته! البته که کسایی که از ما قبول میشن خیلی کوشا اند و ارزش قبولی شون بالاست من اگه شما رو دلخور کردم عذر می خوام، منظوری نداشتم. (۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ)mohabati10 نوشته شده توسط: سلام و درود به همهی بچه های ناپیوستهبیا،سرو صدا کردیم اینم پیداش شد خوش اومدی محمد (۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)coder نوشته شده توسط: چه جالبانگار اینجا فقط خودمونیم دیگه، پیوستهها به ما سر نمی زنن که نظر بدن (جز یکی!) (۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ب.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: لطفا ایمیلتون را چک کنیدسلام، متاسفانه ایمیلی از شما دریافت نکرده ام! |
RE: بچه های ناپیوسته - mosaferkuchulu - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)نفوذی نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: منم ناپیوستهام و شمسی پوری دوست عزیزسلام،خوش بختم از آشنایی باهات! منم عامل نفوذی پیوسته هام!!! والا ما که نظر نمی دیم که خلوت شما به هم نخوره!!!
|
|
بچه های ناپیوسته - هاتف - ۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۶ ب.ظ
مسافر کوچولو: خلوتی نداریم که!! کی گفته ![]() من دوست دارم همه باشن، ما هم همدیگرو بشناسیم تا شاید بیشتر به کار هم بیایم. یوقت کسی فکر جناح بندی و حزب بازی نکنهها (فکر بدی نیستا، حذب نفوذیون)!! |
|
RE: بچه های ناپیوسته - fateme66 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ
میشه دوستان بگن که برنامشون برای تابستون چیه؟؟؟؟ الان چطور مطالعه می کنید؟؟؟ |
|
بچه های ناپیوسته - coder - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ ب.ظ
نفوذی عزیز، دوست هم دانشگاهی من امسال شرکت نکرده بودم یعنی کنکور ۹۰ انشاالله می خواهم ۹۱ شرکت کنم اونم IT (۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: میشه دوستان بگن که برنامشون برای تابستون چیه؟؟؟؟ من که هیچ برنامه ای ندارم، فقط چند روزه گسسته وطراحی الگوریتم رو شروع کردم ![]() در ضمن من درسم دارم اگر خواستید برنامه سبکی بچینید من پایهام
|
RE: بچه های ناپیوسته - هاتف - ۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: میشه دوستان بگن که برنامشون برای تابستون چیه؟؟؟؟من می خوام کلاس های پارسه رو شرکت کنم! معماری، سیستم عامل، ریاضی مهندسی و نظریه برای تابستون چندتا دیگه برای پائیز چون واحد هم دارم کمی باید خودمو بکشم ![]() (۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ ب.ظ)coder نوشته شده توسط: نفوذی عزیز، دوست هم دانشگاهیمن دچار ابهام شدم الان ![]() منظور من از کنکور ۹۰، کنکوری است که در سال ۹۰ برگزار خواهد شد و نتایج آن برای سال ۹۱ خواهد بود!! انگار خیلی گاف دادم باید میزدم ۹۱ نه؟؟ چند نفر دیگه هم دچار ابهامات بودن!! |
RE: بچه های ناپیوسته - coder - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ ب.ظ
نقل قول: منظور من از کنکور ۹۰، کنکوری است که در سال ۹۰ برگزار خواهد شد و نتایج آن برای سال ۹۱ خواهد بود!! انگار خیلی گاف دادم باید میزدم ۹۱ نه؟؟ چند نفر دیگه هم دچار ابهامات بودن!! مهم نیست ![]() من فکر کردم منظورت همین کنکوری بود که تازه جوابش اومده |
RE: بچه های ناپیوسته - Masoud05 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ ب.ظ)نفوذی نوشته شده توسط:کنکور ۹۰ یعنی کنکوری که برای موفقیت در مهر سال ۹۰ تلاش میکنی(06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: میشه دوستان بگن که برنامشون برای تابستون چیه؟؟؟؟من می خوام کلاس های پارسه رو شرکت کنم! |
RE: بچه های ناپیوسته - Parva - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ب.ظ)نفوذی نوشته شده توسط:من غیرانتفاعی دانشوران تبریز بودم در ضمن کنکور ارشد ۹۰ رو آزمایشی شرکت کرده بودم و برای ارشد ۹۱ می خونم. |