|
|
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - mosenabdoli - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۱ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۱ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط: سلام من حتی فکر می کنم علم و صنعت هم می تونی شانس داشته باشی ... یا بهشتی . چون امسال هوشیها خیلی بیشتر از سال های قبل ان. رو وام نمی تونی زیاد حساب کنی، اما خب تهران باشی می تونی راحت کار کنی و شهریه ات رو در بیاری. |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - robot110 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۱ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۱ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط: سلام ممنون از دلداریت.انشالله اگه تهران افتادم همدیگه را ببینیم.شما نمیدونید که صنعتی اصفهان بهتر هستش یا خود اصفهان؟؟
|
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - mosenabdoli - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ)robot110 نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۱ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۱ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط: سلام ایشالا که یه جای خوب قبول می شی. صنعتی اصفهان از اکثر دانشگاه های تهران هم بهتره ... چه برسه برسه به دانشگاه اصفهان. |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - reyhaneh64 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: زبان ۵۷/۷۸ تبریک فراوان بابت رتبه عالی که آوردین به نظر شما اینکه روی کتب مرجع ساختمان داده و الگوریتم زمان بذاریم مثل clrs، و حل تمریناتش میشه تستای ساختمان داده کامپیوترو به این شکلی که چند سال اخیر سوال دادن حل کرد؟ آیا ارزش زمان گذاری داره؟ امسال رتبه زیاد خوبی نیاوردم اما درصد مشترکم با حذف ساختمان داده ۳۳ بود و کلا ساختمانو الگوریتمو حذف کرده بودم و البته تو این دروس ضعیفم به نظر شما میشه با یه برنامه ریزی مناسب و خوندن رفرنسایی که هست به تسلط قابل قبولی برای تستای این درس برسم یا بهتره کنارش بذارم و متمرکز شم رو درسای دیگه؟؟؟ |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - mosenabdoli - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: زبان ۵۷/۷۸ آره مطمئنا CLRS جواب می ده . اصلن خیلی از سوالای سخت کنکورای سالای اخیر یا دقیقا از تمرینای این کتابه یا شدیدا ازش الهام گرفته. در ضمن، زیادم وقت گیر نیست، کتابش از نظر فیزیکی حجیمه، چون هم کاغذش خیلی ضخیمه هم فونتش بزرگ... متنش هم چون خیلی توضیح داره، خوندنش زیاد وقت گیر نیس... |
|
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - Maryam-X - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ
سوال های دادهی امسال از کتاب clrs بود؟مطمئنید؟؟ یک نکتهی اینکه بچهها می گفتند چون سال دوم بودیم.کمتر از پارسال (روزی ۴ ساعت)درس می خوندیم.و رتبهی خیلی بهتری از سال قبل گرفتیم. نظر شما چیه؟؟آیا درس خوندن سال قبلتون تاثیری توی ساعتهای مطالعه یا رتبهی امسالتون داشت؟یا همه چی رو از صفر شروع کردید؟ |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - mosenabdoli - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: سوال های دادهی امسال از کتاب clrs بود؟مطمئنید؟؟ امسال رو چک نکردم ... ولی سالای قبل که اینطور بود. "درس خوندن سال قبل" آره، ولی "درسی که سال قبل خونده بودم" نه ... چون من یکی که از صفر شروع کردم ... ولی با چیزایی که از سال اول دستم اومده بود، روش درس خوندنم رو عوض کردم... از نظر تعداد ساعت هم بیشتر به خودتون بستگی داره، که چقدر کشش و اعصاب دارین و چقد دیر خسته می شین. اگه بتونین تشخیص بدین چی مهمه و چی مهم نیست، می تونین از وقتتون بهتر استفاده کنین. |
|
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - Masoud05 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ
بررسی های من از کنکور ۳ سال اخیر نشون میده با مطالعه یه کتاب قوی تستی + جزوه خوب میشه کلاً از کتاب CLRS گذشت اما بازم توصیه میشه تمرینهای این کتاب حل بشه( درسش نیاز نیست) |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - mosenabdoli - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بررسی های من از کنکور ۳ سال اخیر نشون میده با مطالعه یه کتاب قوی تستی + جزوه خوب میشه کلاً از کتاب CLRS گذشت اما بازم توصیه میشه تمرینهای این کتاب حل بشه( درسش نیاز نیست) بازم می گم، نمی شه یه نسخهی کلی پیچید.دقیقا به سطح اطلاعات فرد بستگی داره، اگه تو درس ساختمان مشکل داشته باشه، باید از رفرنس استفاده کنه ... فراموش نکنید که مطالبی که تو کنکور از ساختمان داده میاد خیلی خیلی بیشتر از اون درس ۳ یا ۴ واحدیه که تو دوره لیسانس پاس میشه... تعداد سوالات هم که کم نیست + طراحی الگوریتم رو هم پوشش می ده => هر کی نخواد بخونه باید دلیل موجه بیاره! |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - Masoud05 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:خوندن تمریناتش الزامیه چون معمولاً از تمریناش سوال میاد این مورد اول(06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بررسی های من از کنکور ۳ سال اخیر نشون میده با مطالعه یه کتاب قوی تستی + جزوه خوب میشه کلاً از کتاب CLRS گذشت اما بازم توصیه میشه تمرینهای این کتاب حل بشه( درسش نیاز نیست) مورد دوم، با نگاه کردن به سوالات سال های اخیر مشخص میشه که سوالات خیلی مفهومی هست یعنی با درک صحیح مطالب میشه به هدف رسید حالا میشه کتاب مرجع خوند یا اینکه یه کتاب تستی قوی انتخاب کرد که سوالات رو بصورت مفهومی حل کرده، با حل این سوالات سطح آگاهی شما خیلی بالا میره. البته اگه CLRS رو نخونید به احتمال زیاد ۱ یا ۲ تست رو از دست میدید چون مطالبی داره که تو هیچ کتاب تستی نیست اما باید گفت ۴ یا ۵ سوال دیگه درون کتابهای تستی هست نتیجه: خوندن مرجع بستگی داره به سطح علمی و روحیه داوطلب یه نکته دیگه کتاب CLRS معمولاً بخش گرافش خیلی مهمه( بقیه فصول معمولاً همه جا کامل گفته شده) بررسی کنید از گراف( و نه درخت) چندتا توی ساختمان داده سوال میاد؟(چون بحث اصلی شما ساختمان بود) البته یه چیز دیگه هم هست این شمایید که رتبه خوب اوردید نه من( شاید دارم خودم رو گول میزنم) اما بحث قشنگ و مفیدیه. از شما ممنونم. |
|
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - latifi - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۱۰ ب.ظ
تبریک می گم موفق باشید |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - mosenabdoli - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:خوندن تمریناتش الزامیه چون معمولاً از تمریناش سوال میاد این مورد اول(06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بررسی های من از کنکور ۳ سال اخیر نشون میده با مطالعه یه کتاب قوی تستی + جزوه خوب میشه کلاً از کتاب CLRS گذشت اما بازم توصیه میشه تمرینهای این کتاب حل بشه( درسش نیاز نیست) اما من هنوز سر حرفم هستم!!! ![]() (kidding) |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - Masoud05 - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۱ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:من جسارت نمیکنم، هر کس باید خودش رو انالیز کنه، من میگم شاید بجای خوندن یه کتاب با این حجم برای ۱ سوال بیشتر بشه چندتا سوال دیگه رو حل کرد.(06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:خوندن تمریناتش الزامیه چون معمولاً از تمریناش سوال میاد این مورد اول(06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بررسی های من از کنکور ۳ سال اخیر نشون میده با مطالعه یه کتاب قوی تستی + جزوه خوب میشه کلاً از کتاب CLRS گذشت اما بازم توصیه میشه تمرینهای این کتاب حل بشه( درسش نیاز نیست) البته بستگی به نحوه برنامه ریزی فردی + روحیه شخص هم داره |
|
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - Maryam-X - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ
یک سوال دیگه: شما برای امسال هم کنکور آزمایشی ثبت نام کرده بودید؟ (گفتید پارسال پارسه می رفتید) |
|
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۷ هوش مصنوعی و ۴۵ نرم افزار - azam84 - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ ب.ظ
شما CLRS زبان اصلی می خوندید یا ترجمه؟فکر میکنید خوندن کتاب زبان اصلی واسه کسی که زبانش متوسطه میتونه مفید باشه یا ترجمه بهتره؟آخه اینجه همه به خوندن زبان اصلی علاقمندن
|