تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - نسخهی قابل چاپ |
تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - Mohammad.K - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: آقا محمد شما خودتون می خواید از مرجع شروع کنید و بعد از به پایان رسوندن اون ها تست بزنید...؟ ببینید درسته که هرکی یه روشی راحته و نمیشه کسی رو مجبور کرد شبیه شخص دیگه ای درس بخونه! اما ما در ارشد بحث دوست داشتنو دیگه نداریم! باید، تاکید میکنم بایدددد یه روشی که خوب جواب داده رو انتخاب کرده و با اون جلو بریم. چون یکی مثل من که واسه بار دومه میخواد کنکور بده دیگه فرصت آزمون و خطا نداره!! یکی از دوستان گفت از روی کتاب تست مفهومی بخونیم و هرجا به مشکل برخوردیم به مرجع مراجعه کنیم که به نظرم روش خوبیه. |
تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - be_sooye_movafaghiat - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
ممنونم آقای yasermrz... مرسی... حتما جلد سوم رو هم میگیرم... من هم موافقم که شیوه ای که برای کنکور نتیجه میده رو باید پیش گرفت حتی اگه الان فکر کنیم اونقدر ها هم با سلیقه ما مشابه نیست... به هر حال هدف همه ما علاوه بر یادگیری و لذت از درس ها موفقیت در کنکور و درس خواندن در یک دانشگاه بسیار خوب هم هست... چون در اونجا می تونیم به همین هدف تمرکز بیشتر روی مفهوم هم برسیم... |
تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - Empire Neama - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ
سلام دوستان ی راهنمایی میخوام من الان سربازم..واسه همین باید قبل از تابستون که همه شروع میکنن ، شروع کنم. تقریبا ۱/۵ سال میشه که دانشگاه تموم شده..ی هل میخوام که جدی جدی راه بیوفتم به نظر شما چطوری برنامه ریزی کنم؟ ممنون |
RE: تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - shokofe - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ
کتاب clrs جلد اولش عنوانش مقدمه ای بر الگوریتم هاست که واسه انشارات نص هستش و قیمتش ۱۲۰۰۰ تومان .من جلد دوم رو ندارم ولی توی نمایشگاه دیدم هم حجمش هم قیمتش بیشتر از جلد اول بود. واسه گسسته طبق سر فصلها گراف و درختها هم هست که توی جلد سوم گریمالدی هستش. درختها رو یه قسمتهایش و مثل درختهای پوشای مینیمم و... هم توی clrs هست هم توی گریمالدی. به نظر من clrs یکی از مراجعی که خوندنش خیلی کمک میکنه چون با یه تیر دو نشون زدن یه منبع هم واسه ساختمان هم واسه طراحی الگوریتم. در ضمن از تمریناتش توی کنکور هم اومده. |
RE: تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - Mohammad.K - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ)shokofe نوشته شده توسط: کتاب clrs جلد اولش عنوانش مقدمه ای بر الگوریتم هاست که واسه انشارات فاطمی هستش و قیمتش ۱۲۰۰۰ تومان .من جلد دوم رو ندارم ولی توی نمایشگاه دیدم هم حجمش هم قیمتش بیشتر از جلد اول بود. clrs کدوم درس؟ کدوم انتشارات؟ آدم گیج میشه! |
Re: تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - H3NGAM3H - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ
تشکیل ی گروه ملزم ب همراهی و هماهنگی همه ی اعضاست.. اینکه هرکس ب ی سمتی بره دیگه بهش نمیگن گروه الان تکلیف چیه؟ Sent from my GT-S6312 using Tapatalk 2 |
RE: تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - Mohammad.K - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: تشکیل ی گروه ملزم ب همراهی و هماهنگی همه ی اعضاست.. درسته! من موافقم. اگه واقعا میخوایم گروه تشکیل بدیم باید نظراتمون رو بگیم و در آخر به یک نتیجه برسیم که همه اونرو انجام بدیم. |
RE: تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - Mehman - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ
سلام دوستان بنده یه نظری میدم کسی مخالفت نکنه همه بگین موافقیم و شروع کنیم فکر میکنم اگر براساس سرفصل کار کنیم بهتر باشه و هرکس بنا بر اون تمایلی که داره اون سرفصل رو از کتاب مرجع بخونه یا کتاب تستی آزمونهای موسسات بخش بندی داره(۲۵ درصد اول - ۲۵ درصد دوم و...) و ما میتونیم درسهایی که شروع میکنیم براساس اون بخش بندی بریم جلو و درپایان هر بخش بندی اگر سوالی داشتیم و یا در فهم قسمتی مشکل داشتیم از همدیگه بپرسیم |
تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - be_sooye_movafaghiat - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ
سلام Mehman... من موافق این نظر هستم...در واقع شاید بهترین تصمیم و منظم ترین شیوه همینه... |
تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - explorer - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ)Mehman نوشته شده توسط: سلام دوستانمنم خدمت دوستان همینو عرض کردم |
تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - Doctorwho - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
با سلام منم موافق این نظر هستم که مثلا بودجه بندی آزمونها ی مثلا یک موسه ای رو بگیرم و مطابق اون پش بریم |
تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - Mohammad.K - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ
پس بنا به نظر دوستان و نظر دوست خوبمون Mehman... شروع کار با ۲۵% اول منابع... تاریخ برای کسایی که مثل من هستند : ۱ خرداد برای کسایی که امتحان دارن: ۱ تیر ویرایش: برای بودجه بندی با بودجه بندی مدرسان موافق هستید؟ اگر موافقید سپاس بزنید و که کسایی که موافق نیستند اگر سپاس زدن بردارن. ممنون |
تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - be_sooye_movafaghiat - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ ب.ظ
فقط لطفا بودجه بندی منابع رو از یه جایی که همه قبول دارن حداقل برای درس هایی که می خوایم بخونیم، اینجا بگید که هماهنگ باشیم یا اینکه لینکش رو بگذارید... ممنونم |
تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - sanar.m - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ب.ظ
بسیار عالی.بالاخره به یه توافق رسیدیم.منم فک میکنم نظر مهمان بهترین نظره من فک میکنم خیلی مهم نباشه براساس بودجه بندی کدوم سازمان پیش بریم،اما اونطور که شنیدم بودجه بندی مدرسان خوب بوده کتابایی که تا الان تهیه کردم اینا هستن: شبکه:شبکه های کامپیوتری کروس و راس،مهندسی اینترنت احسان ملکیان،شبکه پارسه،۳۰۰۰ مساله حل شده سیستم عامل:پارسه،ارشد سپاهان ساختمان داده و طراحی الگوریتم:داده ساختارهای دکتر قدسی به همراه ۶۰۰ مساله دکترقدسی،پوران،مقسمی،جلد اول CLRS هوش:راسل،مقسمی ساختمان گسسته:پوران مهندسی نرم افزار :پوران زبان:۵۰۴،مقسمی |
RE: تاپیک جامع درس خواندن برای کنکور ارشدIT - 93 - shokofe - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ)shokofe نوشته شده توسط: کتاب clrs جلد اولش عنوانش مقدمه ای بر الگوریتم هاست که واسه انشارات نص هستش و قیمتش ۱۲۰۰۰ تومان .من جلد دوم رو ندارم ولی توی نمایشگاه دیدم هم حجمش هم قیمتش بیشتر از جلد اول بود. جواب هر دو سوالتون توی پستم مشخصه!!! منم همونطور که قبلا گفتم با بودجه بندی دارم پیش میرم به نظر منم همین راه بهتره، البته چون خیلیا بعدا آزمونای پارسه رو شرکت میکنند به نظر من طبق پارسه پیش بریم بهتر باشه! البته من ۵فصل از clrs (البته فصل ۵ رو چون حس کردم لزومی نداره نصفشو خوندم) و فصل اول گریمالدی رو خوندم هر چند بیشتر آمار بود تا گسسته |