پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - نسخهی قابل چاپ |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - mosaferkuchulu - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:(19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: ما هم دوست داشتیم شما بمونید.واسه چی تقسیم کار نکردید؟ایشون که فرصت مطالعاتی هستند و برمی گردند! همین جوری که حقوق نمیدیم دوستان برن فرصت مطالعاتی برنگردن از برگشتن تمام مدیران وافعا خوشحال می شیم. اینطوی هم نیست که من از مدیر نبودن آقا فرداد خوشحال باشم...تو این مدت که مانشت بودم خیلی به من کمک کردند اما خوب فکر کنم چون ایشون مشغله شون زیاده بهتره درک کنیم که حداقل برای یه مدت ایشون هم برن فرصت مطالعاتی |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - Masoud05 - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: راستش این موضوع را فکر کنم یک بار توضیح دادم ولی چون دوباره مطرح شد عرض میکنم. تسلیم بنظر منطقیه که مدیریت سلسه مراتبی اینجا نمی تونه پیاده بشه |
پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - nomad:D - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ
آقا فرداد! دیگه از این حرف ها گذشته بریم سر اصل مطلب کی شیرینی بازنشستگی و میدین؟!!! |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - nomad:D - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: آقا فرداد!راستش یک بنیانگذار نازنین در مانشت هست که برخلاف همه که سکوتشون علامت رضایت است ایشان سکوتشون یعنی "نه" هر چی هم سکوت طولانی تر باشه "نه" اش قوی تره. پس دم این بنیان گذار محترم گرم که وجود شما خودش بهترین شیرینیه |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - Masoud05 - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: به مسعود: البته که مدیران خیلی تلاش میکنن . منظورم از تقسیم کار ، تقسیم وظایف سطح بالا بود که علت عملی نشدنش رو فرموید. |
پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - Breeze - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ
ای بابا ... شما برید پس کی زور بگه به همه از شوخی که بگذریم ، جدیت و انرژی و دلسوزی شما در مانشت همیشه قابل تحسین بوده و هست . فکر نمی کنم کسی بتونه جای خالی شما رو پر کنه . پس خواهشا در مورد تصمیمتون یه بار دیگه تجدید نظر کنید . |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - mosaferkuchulu - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: آقا فرداد!راستش یک بنیانگذار نازنین در مانشت هست که برخلاف همه که سکوتشون علامت رضایت است ایشان سکوتشون یعنی "نه" هر چی هم سکوت طولانی تر باشه "نه" اش قوی تره. اقا فرداد حق الوکاله ی منو بدید.الان کاربرا اکی شدن.بعد از دریافت حق الوکاله می رم سراغ دکتر |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - nomad:D - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: آقا فرداد!راستش یک بنیانگذار نازنین در مانشت هست که برخلاف همه که سکوتشون علامت رضایت است ایشان سکوتشون یعنی "نه" هر چی هم سکوت طولانی تر باشه "نه" اش قوی تره. من هنوز قبول نکردم البته شاید اگه شما نصف حق الوکاله رو به من بدید روش فک کنم |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - mosaferkuchulu - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:(19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: آقا فرداد!راستش یک بنیانگذار نازنین در مانشت هست که برخلاف همه که سکوتشون علامت رضایت است ایشان سکوتشون یعنی "نه" هر چی هم سکوت طولانی تر باشه "نه" اش قوی تره. حالا شما اکی و بدین یه جوری با هم کنار می اییم.فعلا باید دکتر و راضی کنیم. |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - mosaferkuchulu - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:از اون جا که من وکیل با مرامی ام هر چی کرمتونه(19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:الآن مظنه حق الوکاله چنده؟(19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: آقا فرداد!راستش یک بنیانگذار نازنین در مانشت هست که برخلاف همه که سکوتشون علامت رضایت است ایشان سکوتشون یعنی "نه" هر چی هم سکوت طولانی تر باشه "نه" اش قوی تره. |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - mosaferkuchulu - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: با همه این حرفایی گه گفته شد به نظر من دوستیها سر جای خودش هست و ارزشش بیش از این حرفاست. فکر نمی کنم مدیرا از کاربرا جدا باشن...چون مدیرا هم از بین کاربرا انتخاب می شن! |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - mosaferkuchulu - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ق.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط:(19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: فکر نمی کنم مدیرا از کاربرا جدا باشن...چون مدیرا هم از بین کاربرا انتخاب می شن!این جمله مغالطه داره. بله مدیران از کاربران جدا نیستند و از بین همونا انتحاب میشن اما وظایفشون جداست. اون با این خیلی فرق داره!شما همین امروز می تونید برید بگید من می خوام مدیر شم و دو روز بعد مدیرین!هیچ انگیزه ی مالی و ... هم وجود نداره... یعنی کلا به نظرم بعضی ها زیاد به مدیرا و خودشون سخت می گیرن! وگرنه حالا پاک کردن یا نکردن دو تا پست چیز زیادی و عوض نمی کنه! |
پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - mosaferkuchulu - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ
چون یه سری حرفا زدید که جواب داره اینجا جواب می دم با اینکه دوست ندارم این تاپیک بیشتر از این از بحث منحرف شه. اگر خواستید ادامه بدیم پیام خصوصی بدین. اول که مدیر شدن از اونجا که از خود گذشتگی می خواد و من ندارم تا حالا امتحان نکردم و نخواهم کرد اما از نزدیک مراحل مدیر شدن یکی از دوستان و دیدم.و اونطوری که شما می گید نبود.حالا شاید این دوستمون استثنا بودن برای من هم وقتی که می ذارم مهمه و اگر پستم پاک شه علتشو می خوام بدونم و حتی اگر بی علت هم باشه به نظرم یه جمله ی "به نظرم بی دلیل بود کافیه" نه جنجال به پا کردن .کلا بعضی ها دوست دارن زیادی سخت بگیرن! اینم جواب کلیات.حالا اگر خواستید ادامه بدیم پ.خ بدید.ممنون و معذرت خواهی از همه به خاطر بحث خارج از موضوع. |
RE: پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - mosaferkuchulu - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)barca نوشته شده توسط:(20 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: اول که مدیر شدن از اونجا که از خود گذشتگی می خواد و من ندارم تا حالا امتحان نکردم و نخواهم کرد اما از نزدیک مراحل مدیر شدن یکی از دوستان و دیدم.و اونطوری که شما می گید نبود.حالا شاید این دوستمون استثنا بودن این جمله ی شما ست: "حالا من وارد نحوه انتخاب مدیرا نمیشم اما شاید اینطورم که شما میگید نباشه خودتون یه امتحان کنید!" من با خودم بحث نمی کنم اما بحث کردن با آدمی که گوش نمی کنه بی فایده است روز خوش |
پیامها و ایمیلهایی که گاهی پاسخ داده نمیشوندو بازنشستگی مدیرکل - Amir V - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ
فرداد خان ظاهرا پست منو پاک کردین |