|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: گفتم سرعتِ رشدِ آشپزی مو با شما به اشتراک بزارم. ولی لاکردار این آشپزی خیلی وقتگیره. الان میفهمم در دوران باستان چرا مردها به سمت زنها میگرویدند(عجب صَرفِ فعلی!) 
علی کاری نکن عکس غذاهامو بزارم اینجا افسردگی بگیری تو غربت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۲۱ ب.ظ
یک فرد میتونه چندین اسم داشته باشه؟ :دی
جنااااابِ آقاااایِ کاربر "سی آر ای وی آی سی ای"
کروس
علی
allen
خودش که میگه : کِرِویییس
--------------------------
ولی من همش صداشون میکنم : کریوایس
\: d
-------------------------
هرچی عکس غذا را میبینم نمیتونم تشخیص بدم چیه. فکر کردم جمجمه بره هست(همون کله پاچه خودمون را سوزوندید این شده :دی )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۲۱ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: یک فرد میتونه چندین اسم داشته باشه؟ :دی
جنااااابِ آقاااایِ کاربر "سی آر ای وی آی سی ای"
کروس
علی
allen
خودش که میگه : کِرِویییس
--------------------------
ولی من همش صداشون میکنم : کریوایس
\: d
-------------------------
هرچی عکس غذا را میبینم نمیتونم تشخیص بدم چیه. فکر کردم جمجمه بره هست(همون کله پاچه خودمون را سوزوندید این شده :دی )
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۴۴ ب.ظ
شاید باورتون نشه ولی وسط این هیاهویِ آشپزی و نام ،هلگرام بنده آن فیلتر شد 
فک کنم اشتباهی دستشون رفت رو دکمهِ سبز 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۴۴ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: شاید باورتون نشه ولی وسط این هیاهویِ آشپزی و نام ،هلگرام بنده آن فیلتر شد 
فک کنم اشتباهی دستشون رفت رو دکمهِ سبز  
امروز دوستم این عکسو فرستاد برام:
[attachment=22490]
ظاهرا اسم من به صورت اتوماتیک توی تلگرامش عوض شده  ))
مرتضی هستم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: گفتم سرعتِ رشدِ آشپزی مو با شما به اشتراک بزارم. ولی لاکردار این آشپزی خیلی وقتگیره.
حاجی قبل از اینکه توضیحات رو ببینم، عکس رو دیدم و فکر کردم میخوای بگی آشپزی که کاری نداره یه تیکه استخون میندازی توو فر برا خودش کباب میشه :')))
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۳۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به تنهایی توی یه خونه زندگی کردم (همون خونه مجردی )
بالای یه سال
اوووه بالای یه ساااال، رکورد سلمان فارسی رو زدی که
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۴۸ ب.ظ
دکمه قرمزُ زدن باز :| :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۳۶ ب.ظ
فیلترشکنام هیچ کدوم کار نمیدن. این چه وضعیه درست کردن برا ملت!! به همه چی کار دارن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۳۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: علی کاری نکن عکس غذاهامو بزارم اینجا افسردگی بگیری تو غربت 
جدی جدی غذاهای ایرونی میپزی امیر؟حسودیم شد :||| من به اندازه کلی سااااااااال دلم واسه قرمه سبزی و اینا تنگ شده
رستوران ایرانی هست توی آمستردام؛ ولی مشکل اینه من یک ماه و اندیه حال ندارم برم یه بقالی ایرانی که ۷ کیلومتر با من فاصله داره؛ دیگه رستوران ایرانی اونور شهر رو که بماند -_-
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۳۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: فیلترشکنام هیچ کدوم کار نمیدن. این چه وضعیه درست کردن برا ملت!! به همه چی کار دارن
واقعا عذابه ،همه کارامونم به لطف هیلتر های قبلی یا تحریم ها با هیلترشکن راه میفته فقط
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۵۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: ظاهرا اسم من به صورت اتوماتیک توی تلگرامش عوض شده  ))
مرتضی هستم 
برادران اکانتتو گرفتن. Active session هاتو چک کن توی تنظیمات.
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۲۱ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: هرچی عکس غذا را میبینم نمیتونم تشخیص بدم چیه. فکر کردم جمجمه بره هست(همون کله پاچه خودمون را سوزوندید این شده :دی )
ینی هیچ کامنتی تخریب کننده تر از این نمیتونستم دریافت کنم. مرسی مثلن استیک بود
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۴۴ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: حاجی قبل از اینکه توضیحات رو ببینم، عکس رو دیدم و فکر کردم میخوای بگی آشپزی که کاری نداره یه تیکه استخون میندازی توو فر برا خودش کباب میشه :')))
اینجا من اثاثیه باربیکیو ندارم که؛ اونا مال امریکن لایف استایله ساعتها تلاش مدون پشت این عکس خوابیده. با ۴ تا نخ کبریت اینو پخوندم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: ینی هیچ کامنتی تخریب کننده تر از این نمیتونستم دریافت کنم. مرسی مثلن استیک بود
حالا درسته شکل جمجمه بره بود ولی شما خودتو ناراحت نکن. فرض کن همون استیک بود :-D
من که گفتم یه نوک پا برید مونیخ و برگردید
دوستم سوئد هست. میخواید بگم اون یه نوک پا بیاد چندوعده غذا یادتون بده ؟
والا به مونیخی ها گفتیم بیان غذا براتون درست کنن. فرمودن اگه دختر بودید میومدن. عشق ازشون چکه چکه میباره. :-D
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: این آشپزی خیلی وقتگیره.
همچنان با غذا درست کردن مشکل دارید؟
سرخ کردن زیاد هم وقت نمیبره هااا
گوشت چرخ کرده رو سرخ کنید و بعد با نون میل کنید! چند دقیقه بیشتر هم طول نمیکشه که آماده بشه.. دیگه از این ساده تر؟ 
اصلا این نه.. آب دوغ خیار هم غذا وطنیه و وقت گیر هم نیست اصلااااا
یا عدس رو بذارید خودش بپزه بعد که آماده شد با خلال سیب زمینی همونو بخورید
یاااااااا هر چی دستتون میاد رو اول یکم تو قابلمه سرخ کنید بعد برنج رو بریزید تو همون قابلمه دم کنی رو بذارید روش دم بکشه بشه استانبولی مثلا
یااااااا کباب تابه ای.. گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و یکم هم ادویه رو قاطی کنید بعد بذارید رو اجاق
کوفته قلقلی هم درست کردنش ساده س..
از این ها ساده تر واقعا؟ باز هم بگم؟
من تو خوابگاه وقت آشپزی که نداشتمو سوسیسی که در شرایط عادی اصلا لب بهش نمیزنم و خام خام با رب خوردم یا نون کپک زده رو با بستنی برا شام خوردم دیگه شرایط از این سخت تر؟ 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ق.ظ
چقدر بده که مانشت مختلطه. آدم دو کلام میاد حرف بزنه باید هزار جور بررسی کنه که نکنه دخترا یه برداشت دیگه کنن یا بهشون بر بخوره.
از دانشگاه تک جنسیتی هم بیشتر خوشم میاد. باحاله.
تیترای آفتاب یزد کشته منو. تیتر یک یزده مشت و لگد به خودرو ظریف. یعنی مهمترین اتفاق از نظر اونا اینه واقعا؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ftmbghrn - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۳۷ ق.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر بده که مانشت مختلطه. آدم دو کلام میاد حرف بزنه باید هزار جور بررسی کنه که نکنه دخترا یه برداشت دیگه کنن یا بهشون بر بخوره.
از دانشگاه تک جنسیتی هم بیشتر خوشم میاد. باحاله.
تیترای آفتاب یزد کشته منو. تیتر یک یزده مشت و لگد به خودرو ظریف. یعنی مهمترین اتفاق از نظر اونا اینه واقعا؟!
الان همین پستتون کلی بحث برانگیزه..
|