|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 02 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ
قوی باش reticent! قوی باش.
دارم به این فکر میکنم که کاش جایی به دنیا اومده بودم که سر ۱۸ سالگی خانواده و جامعه به سمت مستقل شدن هُلم میدادند.
باید بیشتر تلاش کنم، بیشتر سختی بکشم و بیشتر بخندم.
چی میشد شبانهروز بهجای ۲۴ ساعت ۳۲ ساعت بود؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: دوتایی؟
شد ۳تا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 03 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ
مصاحبه رئیس جمهور و آقای رشیدپور دیدید؟
جالب بود. وقت کم بود وگرنه رشیدپور بیشتر جوابهای کوبنده میداد
بحث توئیت- بحث سخنرانی کردن رئیس جمهور در مناطق زلزله زده که فیلمی ازش پخش نشده!
قرار شد فردا صبح در برنامه اقای رشیدپور ، اون تیکه فیلمی که رئیس جمهور از ماشین پیاده شده و با مردم زلزله زده صحبت کرده را پخش کنن-_-
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۴۲ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: من از میان همه شما، منتظر کسی بودم که نیامد
ای بابا حالا باید تابلو میکردی اومدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 03 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: قوی باش reticent! قوی باش.
میخواستمسیستم را خاموش می کردم یاد این متن افتدم برگشتم مانشت
یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی پاهایت چنان خسته اند که بزور راه میروی .
یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی بازوهایت چنان خسته اند که قدرت گارد گرفتن نداری .
یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی خون ازدماغت جاریست وچشمانت سیاهی میرود و چنان خسته ای که آرزو میکنی حریف مشتی به چانه ات بزند و کار را تمام کند .
یک راند دیگر مبارزه کن , و به یاد داشته باش مردی که همواره یک راند دیگر مبارزه میکند هرگز شکست نمیخورد .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 03 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۳ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (02 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: قوی باش reticent! قوی باش.
میخواستمسیستم را خاموش می کردم یاد این متن افتدم برگشتم مانشت
یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی پاهایت چنان خسته اند که بزور راه میروی .
یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی بازوهایت چنان خسته اند که قدرت گارد گرفتن نداری .
یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی خون ازدماغت جاریست وچشمانت سیاهی میرود و چنان خسته ای که آرزو میکنی حریف مشتی به چانه ات بزند و کار را تمام کند .
یک راند دیگر مبارزه کن , و به یاد داشته باش مردی که همواره یک راند دیگر مبارزه میکند هرگز شکست نمیخورد .
سلام دوست عزیز.
اُمیدوارم خوب باشید.
بهموقع و عالی بود.
مرسی.
بعداً نوشت:البته من اول راهم و نااُمید نبودم و نیستم اصلاً.
اما خب شرایطی که دارم ایجاب میکنه که روز و شب به خودم یادآوری کنم: قوی باش reticent جانم. قوی باش. شرایطت هر چقدر سخت بود تو سختتر و محکمتر باش. من مطمئنم تو از پس تمامشون برمیای.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۰ ق.ظ
دلم میخواد استعفا بدم ولی نمیدونم از چی و از کجا 
پ.ن: مرسی که مهربون شدی، تو این موقعیت فقط یه همچین چیزی میتونست یکم آرومم کنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 03 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: مصاحبه رئیس جمهور و آقای رشیدپور دیدید؟
بحث توئیت- بحث سخنرانی کردن رئیس جمهور در مناطق زلزله زده که فیلمی ازش پخش نشده!
قرار شد فردا صبح در برنامه اقای رشیدپور ، اون تیکه فیلمی که رئیس جمهور از ماشین پیاده شده و با مردم زلزله زده صحبت کرده را پخش کنن-_-
نمیدونم چرا موقع مصاحبه، این واژه ها تو مغزم رژه میرفتن: سفسطه، مغلطه، فرافکنی، پیچش، خمش، کرنش ... (این آخریا نمیدونم چه ربطی داشت) 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 03 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۴ ق.ظ
[attachment=22306]
[attachment=22307]
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 03 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۳ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: (03 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: مصاحبه رئیس جمهور و آقای رشیدپور دیدید؟
نمیدونم چرا موقع مصاحبه، این واژه ها تو مغزم رژه میرفتن: سفسطه، مغلطه، فرافکنی، پیچش، خمش، کرنش ... (این آخریا نمیدونم چه ربطی داشت)  
اونجا که رشیدپور گفت کلیدتون نتونست توئیت را باز کنه قشنگ بود. احساس کردم روحانی بهش شوک وارد میشد بخاطر هرکدوم از تیکه های رشیدپور. ولی خوب خودشو کنترل میکرد و بحث را جمعش میکرد. 
سفسطه که به حرفی میگن که از پایه غلط هست ولی براساس یکسری منطقهای باز هم اشتباه نتیجه گیریهای به مراتب اشتباه تر گرفته میشه. از کدوم صحبتهاشون اینجوری متوجه شدید؟ (جالبه بدونم دیدگاهتون چی بوده که به واژه سفسطه رسیدید؟ )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 03 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۲۴ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۶ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: اونجا که رشیدپور گفت کلیدتون نتونست توئیت را باز کنه قشنگ بود. احساس کردم روحانی بهش شوک وارد میشد بخاطر هرکدوم از تیکه های رشیدپور. ولی خوب خودشو کنترل میکرد و بحث را جمعش میکرد. 
سفسطه که به حرفی میگن که از پایه غلط هست ولی براساس یکسری منطقهای باز هم اشتباه نتیجه گیریهای به مراتب اشتباه تر گرفته میشه. از کدوم صحبتهاشون اینجوری متوجه شدید؟ (جالبه بدونم دیدگاهتون چی بوده که به واژه سفسطه رسیدید؟ )
کلا توقع داشتم رشیدپور سوالات چالشی تری بپرسه، به خصوص در مورد ارز و دلار.مثلا اونجا که رشیدپور پرسید درمورد دلار خیالمون راحت باشه و روحانی گفت بله ... آخه این چه سوالیه؟ و بدتر این چه جوابیه؟!! ممنون که ما رو از نگرانی در آوردی!!
یادمه برای امتحانات تشریحی دروس حفظی؛ اگر جواب سوالی رو نمیدونستم، صورت سوال رو restate می کردم به عنوان جواب مینوشتم 
اگر سوال ۳-۴ نمره داشت حداقل ۱ نمره شو میگرفتم.
اینجا هم همینه، طرف میگه فلان وعده ت چی شد؟ ولی چون خودش همی میدونه وعده عملی نشده و حرفی هم برای دفاع نداره، به بحث شاخ و برگ میده و موضوع رو منحرف میکنه. یک مجری خوب باید جواب های قانع کننده بگیره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 03 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۴۷ ق.ظ
یه دوستی که همیشه در قرعه کشیا خوش شانس بود, برنده خودرو ۲۰۰ میلیونی ناقابل شده
مبارک باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 03 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۲۵ ق.ظ
مرا هزار اُمید است و هر هزار...
نه!
نهصد و نود و نه تاش خودم هستم
هزارمی تویی!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۵۱ ق.ظ
خدایا مگه من جز یه لامبورگینی سستو المنتو و ۴۰۰ میلیون یورو پول چی میخوام که همینم ازم دریغ میکنی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 03 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۴۷ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: یه دوستی که همیشه در قرعه کشیا خوش شانس بود, برنده خودرو ۲۰۰ میلیونی ناقابل شده
مبارک باشه
یه دوستی داشتم همیشه میگفت، من تو قرعه کشی خیلی خوشانسم. همیشه اسمم در میاد
جالب اینجاست که واقعا درمیومد، چند موردشو خودم دیدم
فک کنم بحث انرژی و اینا باشه، درست نمیدونم ولی خلاصه همینکه خودش این انرژی رو میفرسته تاثیر زیادی داره
|