|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 20 دى ۱۳۹۶ ۰۷:۴۷ ب.ظ
تا امروز حد فاجعه(از نوع خوبش) رو درک نکرده بودم. چندساعتی میشه که دقیقا فهمیدم، تا چه عمقی دهنم صافه از امروز!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دقت کردی تو نفر ۹م امسال بودی و من ۱۰م. خلاصه خواستم خاطر نشان کنم که من شدم ۹م بالاخره توی توی زندگی م تونستم توی یه چیزی تک رقمی بشم (البت به جز اون درسی که زمان دبیرستان ۹/۷۵ شدم و افتادم!! ).
من چقد فسیل شدم! گیت هاب چه خوبه! من چه حالی دارم ((((:
به خودتون بخندین! من تا دیروز از تکنیک کپی/پیست واسه Version Control استفاده میکردم (((((((: جان خودم اگه مجبورم نکرده بودن برم سراغ گیت هاب، فک کنم تا آخر عمرم هم سراغش نمیرفتم ببینم چه خوبه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 دى ۱۳۹۶ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۶ ۰۷:۴۷ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: من چقد فسیل شدم! گیت هاب چه خوبه! من چه حالی دارم ((((:
به خودتون بخندین! من تا دیروز از تکنیک کپی/پیست واسه Version Control استفاده میکردم (((((((: جان خودم اگه مجبورم نکرده بودن برم سراغ گیت هاب، فک کنم تا آخر عمرم هم سراغش نمیرفتم ببینم چه خوبه!
تازه کجاشو دیدی!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 20 دى ۱۳۹۶ ۰۸:۱۳ ب.ظ
ب مامانم گفتم یه مدت هر چی غذا خواستی درست کنی بگو بهم منم بیام یاد بگیرم؛ دوست دارم یاد بگیرم.
فک کنم اشتباهی برداشت کرده و یا میخاد ازم سوء استفاده کنه! -_- آخه اومده میگه بیا میخام املت کلم درست کنم؛ بیا درست کن که یاد بگیری :||||||||||
آخه من سه بار دگ هم بجز این یبار دنیا بیام و زندگی کنم و بمیرم، فک نکنم حتی یه بارم املت کلم درست کنم واسه خودم :||||||| -_-
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 20 دى ۱۳۹۶ ۰۸:۳۴ ب.ظ
ما همه کودکیم
به سوی کودکی برویم
نه کودک لوس غرغرو و ...
کودک خلاق ساده دل مهربون
پرسشگر انعطافپذیر
پرشور و هیجان
با چشمایی که برق زندگی توشون موج میزنه
با قلبای زنده
سریال لیسانسهها واقعا طنز خوبی داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 20 دى ۱۳۹۶ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۶ ۰۸:۱۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: ب مامانم گفتم یه مدت هر چی غذا خواستی درست کنی بگو بهم منم بیام یاد بگیرم؛ دوست دارم یاد بگیرم.
فک کنم اشتباهی برداشت کرده و یا میخاد ازم سوء استفاده کنه! -_- آخه اومده میگه بیا میخام املت کلم درست کنم؛ بیا درست کن که یاد بگیری :||||||||||
آخه من سه بار دگ هم بجز این یبار دنیا بیام و زندگی کنم و بمیرم، فک نکنم حتی یه بارم املت کلم درست کنم واسه خودم :||||||| -_-
یه مدت که مجبور باشی خودت واسه خودت غذا درست کنی، ذائقه ت تغییر میکنه، میبینی خیلی م خوشمزه س
+بعد این سه هفته ی سخت، همین که دارم میرم خونه یه جایزه بزرگه برام
+من بیشتر از سه یا چهار هفته دوری از خونه رو نمیتونم تحمل کنم، فک کنم این یه نقطه ضعف باشه برام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 20 دى ۱۳۹۶ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۶ ۰۸:۴۵ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: +بعد این سه هفته ی سخت، همین که دارم میرم خونه یه جایزه بزرگه برام
+من بیشتر از سه یا چهار هفته دوری از خونه رو نمیتونم تحمل کنم، فک کنم این یه نقطه ضعف باشه برام
عخیییییییییی
(۲۰ دى ۱۳۹۶ ۰۷:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تازه کجاشو دیدی!
کجاشو دیده؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 20 دى ۱۳۹۶ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۶ ۰۸:۱۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: ب مامانم گفتم یه مدت هر چی غذا خواستی درست کنی بگو بهم منم بیام یاد بگیرم؛ دوست دارم یاد بگیرم.
درخواستتون شفاف نبوده خب
لیست غذاهای مورد علاقه تونو رو تقدیم مادر کنید, که هم یاد بگیرید فوت و فن شو هم تو فرصت باقی مونده با طعم دستپخت مادر لذت ببرین ازشون.( البته از طرفی کارتون سخت میشه, دیگه نمی تونین دل بکنین)
پ.ن: حالا جدی املت کلم, با کدوم نوع کلم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۰ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۰۱ ب.ظ
۱گیگُ ۱گیگُ ۱گیگُ ۱گیگُ ۱گیگُ میشه ۵گیگ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 20 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۱۰ ب.ظ
پروفایل ها حال آدم ها را نشون میدن..............
احساسم اینه یکی از کاربرا حالش اصلا خوب نیست یا حداقل میخواد بقیه را بترسونه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 20 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۶ ۰۸:۴۵ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: +من بیشتر از سه یا چهار هفته دوری از خونه رو نمیتونم تحمل کنم، فک کنم این یه نقطه ضعف باشه برام
بیشتر از سه یا چهار هفته که مجبور بشی دور از خونواده باشی، میتونی تحمل کنی دگ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 20 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۰۱ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: ۱گیگُ ۱گیگُ ۱گیگُ ۱گیگُ ۱گیگُ میشه ۵گیگ
هنوز گیگ میشماری؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۰ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۱۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: پروفایل ها حال آدم ها را نشون میدن..............
احساسم اینه یکی از کاربرا حالش اصلا خوب نیست یا حداقل میخواد بقیه را بترسونه
شفاف سازی کنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 20 دى ۱۳۹۶ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: شفاف سازی کنید
من !
نه همین جوری گفتم......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 دى ۱۳۹۶ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۶ ۰۸:۴۵ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: یه مدت که مجبور باشی خودت واسه خودت غذا درست کنی، ذائقه ت تغییر میکنه، میبینی خیلی م خوشمزه س
+بعد این سه هفته ی سخت، همین که دارم میرم خونه یه جایزه بزرگه برام
من سه ماه یه بار میرفتم خونمون.
چه مسخره بازی ای داریم سر تمدید برجام توسط ترامپ. اونایی که اولش انقدر خوشبین بودن...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۹ ق.ظ
بعضیا اگه روشون می شد زلزله کرمانشاه رو هم مینداختن گردن احمدی نژاد!!!
|