|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: در واقع سیستم سابمیشنش اینه :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
که ژورنالهای Taylor& Francis , Wiley , IEEE فک کنم با این سیستم کار میکنن.
یه نمونه ش این :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
آها mc.manuscriptcentral.com که میدونستم چیه ولی ربطش به scholarone رو نمیدونستم چون من همیشه لینک مستقیم ژورنال رو داشتم، ولی الان دیدم بدون لینک ژورنال، خودش به scholarone ریدایرکت میشه.
ژورنالهای IEEE آره همهش با mc.manuscriptcentral.com هستند، ولی پس جریان generate کردن پیدیاف چی بود پس؟ چون از ما هر بار فایل لاتک نهایی رو خواستند و خود منشی فرمت اینا رو درست کرده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 08 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: آها mc.manuscriptcentral.com که میدونستم چیه ولی ربطش به scholarone رو نمیدونستم چون من همیشه لینک مستقیم ژورنال رو داشتم، ولی الان دیدم بدون لینک ژورنال، خودش به scholarone ریدایرکت میشه.
ژورنالهای IEEE آره همهش با mc.manuscriptcentral.com هستند، ولی پس جریان generate کردن پیدیاف چی بود پس؟ چون از ما هر بار فایل لاتک نهایی رو خواستند و خود منشی فرمت اینا رو درست کرده.
از اونجایی که توی کار ترنزکشنی میدونستم میشناسی 
آخه من low level کار میکنم، فایل ورد سابمیت میکنم -_- اینهام بیچارگی این مدلی کار کردنه. البته الان نسخه پروف رو میخواستم بفرستم که dpi v,h رو بردم بالا فک کنم اوکی شد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: از اونجایی که توی کار ترنزکشنی میدونستم میشناسی ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
آخه من low level کار میکنم، فایل ورد سابمیت میکنم -_- اینهام بیچارگی این مدلی کار کردنه. البته الان نسخه پروف رو میخواستم بفرستم که dpi v,h رو بردم بالا فک کنم اوکی شد.

فیلدم عوض شد دیگه به جز این ته موندهی پایپلاین فک کنم از ترنزکشن خبری نشه :'(
آخرش یه بار مجبور میشی با لاتک کار کنی، از الان کوچ کن بهش. یه مقدار که راه افتادی میتونی حتی gnu-plot اینا رو هم داخلش به قولی integrate کنی اصلا خعلی خوب میشه. البته من چون زیاد لازمم میشه عکس و نمودارا رو دستکاری کنم و اینور اونورش چیز میز اضافه کنم، کماکان از اکسل استفاده میکنم ولی اونایی که حرفهای هستند از داخل لاتک هم روی نموداری که gnu-plot اکسپورت میکنه کلی بند و بساط اضافه میکنند خیلی چیزای خوبی در میارن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 08 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۳۴ ب.ظ
پست ها رو می خوندم نشون می ده همه یه جوری درگیر هستن ! یکی درگیر ارشد و قبولی تو ارشد یکی درگیر ازدواج کردن یکی درگیر پیدا کردن شغل و آینده شغلیش .
عجب داستانی هست ..
|
هتل میرامور آنتالیا - hotelantaliya - 08 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۵۶ ب.ظ
هتل میرامور با مجموع ۳۱۴ اتاق جزو هتل های پنج ستاره آنتالیا محسوب می شود.امکانات این
شامل: حمام ترکی،ساحل شنی اختصاصی،مینی بار،زمین بازی،استخر روباز،سالن ورزشی مجهز،اسنک بار،حمام ترکی،سونا،جکوزی،والیبال ساحلی،مینی گلف،نمایش شبانه،سرسره های آبی،ایروبیک،باشگاه کودکان،امکان پیاده روی در ساحل زیبای آنتالیا تنها بخشی از خدمات ارائه شونده در هتل میرامور آنتالیا می باشد.این هتل تا مرکز شهر ۴ کیلومتر و تا فرودگاه ۵۰ کیلومتر فاصله دارد.
در منطقه کپزالتی آنتالیا جنگلی واقع شده است که در کنار اینکه مکانی مناسب برای پیکنیک و گردش خانوادگی می باشد باغ وحشی وجود دارد که مسافرین
می توانند در کنار خانواده روزی بسیار خوب را تجربه کنند. در این باغ وحش انواع حیواناتی نظیر شیر، ببر ، خرس، گورخر و ... ، خزندگان و مارها نگه داری می شود.
قسمتی نیز وجود دارد که از پرندگان و میمون ها نیز نگه داری می شود. قطعا برای کودکان مسافرین عزیز می تواند بسیار جالب باشد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 آذر ۱۳۹۶ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۵۶ ب.ظ)hotelantaliya نوشته شده توسط:
هتل میرامور با مجموع ۳۱۴ اتاق جزو هتل های پنج ستاره آنتالیا محسوب می شود.امکانات این
شامل: حمام ترکی،ساحل شنی اختصاصی،مینی بار،زمین بازی،استخر روباز،سالن ورزشی مجهز،اسنک بار،حمام ترکی،سونا،جکوزی،والیبال ساحلی،مینی گلف،نمایش شبانه،سرسره های آبی،ایروبیک،باشگاه کودکان،امکان پیاده روی در ساحل زیبای آنتالیا تنها بخشی از خدمات ارائه شونده در هتل میرامور آنتالیا می باشد.این هتل تا مرکز شهر ۴ کیلومتر و تا فرودگاه ۵۰ کیلومتر فاصله دارد.
در منطقه کپزالتی آنتالیا جنگلی واقع شده است که در کنار اینکه مکانی مناسب برای پیکنیک و گردش خانوادگی می باشد باغ وحشی وجود دارد که مسافرین
می توانند در کنار خانواده روزی بسیار خوب را تجربه کنند. در این باغ وحش انواع حیواناتی نظیر شیر، ببر ، خرس، گورخر و ... ، خزندگان و مارها نگه داری می شود.
قسمتی نیز وجود دارد که از پرندگان و میمون ها نیز نگه داری می شود. قطعا برای کودکان مسافرین عزیز می تواند بسیار جالب باشد.
اتفاقا من چند وقت بود دنبال به هتل ۳۱۴ اتاقه تو آنتالیا بودم که جزو هتل های ۵ ستاره باشه و تا مرکز شهر ۴ کیلومتر و تا فرودگاه ۵۰ کیلومتر فاصله داشته باشه. چقدر خوب شد معرفی کردی. 
اصلا کارم لنگِ این هتله بودا! خوب شد معرفی کردی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 08 آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۱۱ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۱۶ ب.ظ
چقدر تعرفه های جدید خوبه. وزرای عزیز (قبلی و فعلی) متشکریم که اینترنت رو نامحدود کردید!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 08 آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۵ ب.ظ
قول نده نمیخای بهش عمل کنی :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 08 آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۱ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (07 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۲ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: این شرکت هایی مثل صبا ایده و ... که این همه سایتای پربازدید [و نه چندان قوی] دارن
ژن خوب قاطیشون هست
یا همه راهو با پا خودشون رفتن؟
خیلی پیچیده تر از اونی هست که فکر میکنی ! ولی از لحاظ فنی انصافا قوی هستن که میتونن این همه ترافیک رو مدیریت کنن.
کلیتش مثل همهی استارتاپ ها اینه که یه عده اول کار خودشون رفتن جلو، بعد مورد توجه یه عده قرار میگیرن، اون افراد هم سرمایه گذاری میکنن و سهم میبرن و کار رو گسترش میدن.
این ویدئو هم بی ربط نیست
منظورت از استارت آپ برپایه ی همون معنی و مفهومش تو ایران هست دیگه ؟ ![[تصویر: 447461_128fs395770.gif]](https://img.manesht.ir/447461_128fs395770.gif)
ولی نکته ی مبهم حرفت اینجاست که سرمایه گذارا رفتن سراغشون یا اینا رفتن سراغ سرمایه گذار (رانت و فیلان و بیسار ... )
انگار
آپارات رو زدن علیه یوتیوب
فیلیمو رو زدن که بزنن تو پر تاینی موویز
لنزور زدن علیه پینترست
و ...
یه ذره بو داره کاراشون
کاراشون همه یه جورایی ایرانیزه کردنه ! دست سیاست رو میشه از سه فرسخی پشت کاراشون دید !
با این تیکه مشکلی ندارم که سیاست سفارش بده , بازار آزاد بسازه !
خیلی هم خوبه
اما نحوه ی جوش خوردن و اینتراکشن و این حرفا ....!!!!!!!
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۱۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر تعرفه های جدید خوبه. وزرای عزیز (قبلی و فعلی) متشکریم که اینترنت رو نامحدود کردید!
فکر نکنم با این زیرساخت ها اصلاً توانایی نامحدود کردن داشته باشن !
(نامحدود به معنی اون چیزی که تو ذهن ماست , نه معنی غیرواقعی اصلیش)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 08 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۱۰ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: اما نحوه ی جوش خوردن و اینتراکشن و این حرفا ....!!!!!!!
نه لزوما ! اینا خب به هر حال پول داشتن و زمان، اومدن کپی محصولهای پر سودده خارجی رو ساختن که یه تعدادیش خوب جواب داد، یه عدش هم جواب نداد جون یا ضعیف عمل کردن یا اصلا ایران واسه این محصولا آماده نیست.
مثلا فیلیمیو کپی نت فلیکس هست و ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۱۰ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: فکر نکنم با این زیرساخت ها اصلاً توانایی نامحدود کردن داشته باشن !
(نامحدود به معنی اون چیزی که تو ذهن ماست , نه معنی غیرواقعی اصلیش)
من کاری به زیرساخت و هیچیش ندارم. همون سیستم قبلی (شبانه رایگان) خوب بود. شرکت ها هم اگه ضرر می کردن درشون رو تخته می کردن (در نتیجه شرکت ها هم داشتن سود می کردن). نهایتا میخوان مردم از محصول داخلی استفاده کنن همون تعرفه های قبلی رو نگه دارن و ترافیک داخل رو ارزون کنن. در این حالت اگه مردم از سرویس داخلی استقبال کردن که همینو ادامه بدن. هر کسی میخواد از سرویس داخل استفاده کنه و هر کسی هم نمیخواد استفاده نکنه. اما اگه با ارزون کردن ترافیک داخلی بازم مردم از سرویس های داخلی استقبال نکردن یعنی سرویس های داخلی بی کیفیته و باید یه فکری به حال خودشون کنن.
وزیر میگه میخواد به نفع مردم عمل کنه در حالی که من شخصا از سیستم قبلی راضی بودم. بعضی شب ها دانلود میذاشتم اما بیشتر شب ها هم دانلود نمی کردم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 08 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ
چقدر تعداد فوتی های جوان زیاد شده، اصلا باورم نمیشه.. امروز مراسم یکی از اقوام مون بود، قبرهای اطراف رو که نگاه کردم همه جوون .. خیلی دلم گرفت، یه مادری هم اون اطراف داشت برا پسرش که شب نامزدیش سکته کرده و فوت شده گریه میکرد -_- جیگر آدم آتیش میگرفت..
چی میشه همه پیر بشن بعد بمیرن. چی میشه هیچ مادری داغ بچه شو نبینه. تنها دارایی پدر و مادرا بچه هاشون هستن.. خدایا یه کاری کن -_-
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۹ ق.ظ
با آدم بی ادب دهن به دهن نشوید.
با آدم کوته فکر بحث نکنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 09 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: با آدم بی ادب دهن به دهن نشوید.
با آدم کوته فکر بحث نکنید.
حس میکنم این اواخر آدمای آن نرمال زیاد میخوره به پست تون!
|