|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 03 آذر ۱۳۹۶ ۰۶:۱۳ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۲۱ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: همهچیو چک کردم. ویندوز ندارم با مک کار میکنم. قبلش هم اینجوری نبود. نامردا زیر بار هم نرفتن که پولی بهم برگردوندن یا شارژ کنن برام. حرومشون بشه همین.
گوشی دوستم اپل بود نمی دونم چه اتفاقی واسش افتاده بود به اینترنت خونه ما که وصل میشد راحت روزی ۵۰۰ مگ می رفت! اینو با کلی ازمون وخطا متوجه شدم! احتمالا چیزی اپدیت میشد یا گوشیش هک شده بود نمی دونم ولی فقط می دونستم این گوشیه مشکل داره دیگه خودشو با گوشیشو راه ندادم خودم می رفتم خونشون کار می کردیم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 03 آذر ۱۳۹۶ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من هم اگه جای پیشتیبانِ اونها بودم ناشی بودن کاربر رو محتمل میدونستم تا دزدی شرکت (به طور کلی دارم میگم منظورم شما نیستید). زیاد دیدم کاربرایی که درک درستی از کامپیوتر ندارن و بعد یه خرابکاری ای می کنن. تازه بعدش هم میگن هیچ کاری نکردیم! طرف رو گوشیش اپ نصب کرده میگم این اپ چیه؟! میگه من نصب نکردم! یا به قول خودشون یه yes/no رو فقط جواب دادم! یا مثلا یکی دیگه بود به من گفت که احتمالا یکی داره از اینترنتش استفاده می کنه. بعد کاشف به عمل اومد که آقا کلیپ زیاد میبینه! 
پ.ن: باز تاکید می کنم این پست کلیه و منظورم کاربر nlp@2015 نیست.
اتفاقا من هم همون اولش تا دیدم حجم مصرفیم اینجوری نجومی داره بالا میره بهشون زنگ نزدم گفتم شاید یه جایی داره مصرف میشه ولی اینجوری نبود و من دانلودم فقط نهایتش چنتا پیدیاف بود و آپدیتهای گوشی و لپتاپ رو هم با نت خونه نمیکردم و همه چیو هم چک کردم. جالبش اینجاس که الان تازه بیشترم دارم استفاده میکنم ولی حجمم کمتر مصرف میشه از وقتی بهشون گفتم. به هر حال این شرکت قبلا هم خیلیا میگفتن همچین کاریو میکنن و از خیلیای دیگه هم شنیده بودم قبلا که خودم هم دیدم تازه قبلا به مناسبتهای گوناگون ( تولد و ..) شارژ رایگان هم داشتند که اون رو هم برداشتن هیچ اینکارارم میکنن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 03 آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۰۹ ب.ظ
ما که به پشتیبانی هم زنگ زدیم فایده نداشته...درست است کاربرا ناشی هستند ولی پشتیبان ها هم می خواهند از سر خودشون وا کنن..خیلی ها دنبال پیچوندن مشتری هستند...انگار اصلا خدمت بی معنا است...هدفشون این نیست که مشکل مشتری حل شه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 03 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۲ ب.ظ
من که از ایرانسل استفاده میکنم گیگی حدودا ۱۶۰۰ میفته به حسابم سرعت هم حداقل ۱ مگ، در همهی ساعات شبانه روز، دو هزار تومن هم میدم سه ساعت اینترنت نامحدود دارم و ده گیگ دانلود میکنم 
+ من خیلی خفنم.
کیبورد بی صدا کسی سراغ داره؟
اون موس هم اومد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۷۰۰ ناقابل
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من اینو میخوام 
یکی واسه تولدم بخره وجدانی نصف رو بهش بر میگردونم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 03 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من که از ایرانسل استفاده میکنم گیگی حدودا ۱۶۰۰ میفته به حسابم سرعت هم حداقل ۱ مگ، در همهی ساعات شبانه روز، دو هزار تومن هم میدم سه ساعت اینترنت نامحدود دارم و ده گیگ دانلود میکنم 
+ من خیلی خفنم.
چطوری دقیقا ؟ کد دستوریش چیه ؟
تو منطقه ما اینترنت ایرانسل جدیدا از ۴G مییشه H !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 03 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۰۹ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: ما که به پشتیبانی هم زنگ زدیم فایده نداشته...درست است کاربرا ناشی هستند ولی پشتیبان ها هم می خواهند از سر خودشون وا کنن..خیلی ها دنبال پیچوندن مشتری هستند...انگار اصلا خدمت بی معنا است...هدفشون این نیست که مشکل مشتری حل شه
یه سوال بپرسم؟ چرا بعضی از افعال رو به صورت محاوره و بعضی ها رو به صورت فارسی معیار مینویسی؟؟ آدم گیج میشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 03 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چطوری دقیقا ؟ کد دستوریش چیه ؟
والا من یه ۱۰۰ گیگ میخرم که معمولا سه ماهه تموم میشه، یه طرح هم داره از اپش میگیرم که override میشه روی اون ۱۰۰ گیگه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۴ ب.ظ
میخواید مهمون بشید مشکلی نیست اما لنگر نشید دیگه. قشنگ احساس می کنم resourceهای خونه ما رو تصاحب دارید می کنید. :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۴:۳۶ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: آیا استفاده غیر اخلاقی از دسترسی های مدیریتی کار درستی است؟!![[تصویر: undecided.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/undecided.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
توو بخش سرگرمی دسترسی خاصی ندارم (به جز امکان حذف پست خودم)، مدل اون پستها طوری بود که حدس زدم ویرایشبازار میشه، عکس گرفتم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 03 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۴۶ ب.ظ
ای در دلم نشسته از تو کجا گریزم
ای نور هر دو دیده بیتو چگونه بینم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 03 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۴ ب.ظ
به چه میزان حقوق اگه برسید به ازدواج فکر می کنید !؟
باز می خوام بحث ازدواج رو باز کنم اینجا پست بفرستن دوستان  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 03 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: میخواید مهمون بشید مشکلی نیست اما لنگر نشید دیگه. قشنگ احساس می کنم resourceهای خونه ما رو تصاحب دارید می کنید. :|
ماگ ها را؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 04 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (03 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: میخواید مهمون بشید مشکلی نیست اما لنگر نشید دیگه. قشنگ احساس می کنم resourceهای خونه ما رو تصاحب دارید می کنید. :|
ماگ ها را؟ 
+wifi?
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ANGEL* - 04 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۶ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: توو بخش سرگرمی دسترسی خاصی ندارم (به جز امکان حذف پست خودم)، مدل اون پستها طوری بود که حدس زدم ویرایشبازار میشه، عکس گرفتم 
چه مدیر دور اندیشی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ق.ظ
آقا در برید
|